Her finder du vores store udvalg af skærme. Hos Føniks Computer byder vi på computerskærme i alle afskygninger og tilmed til stærke priser. Hvad end du kunne tænke dig en ny LED eller LCD skærm, en særlig gaming skærm eller en overdådig storformats skærm, kan den findes her. Vi fører modeller fra alle de kendte mærker og byder samtidig også på en lang række forskellige reservedele og tilbehør til skærme. Uanset om du vil have en high-end 4K model med de nyeste funktioner eller en budgetvenlig model i lækkert design, kan du helt sikkert finde den lige her. Se nærmere på vores udvalg nedenfor.

Resultater: 5933
Resultater: 5933Prisvenlige LCD og LED skærme til alle formål

Hos Føniks Computer bestræber vi os på at have et stort og bredt udvalg af skærme. Der er nemlig ikke meget hardware, der på samme måde kan give et synlig og umiddelbart løft til oplevelsen, som en god monitor til arbejde eller underholdning. Vi fører derfor skærme til en skarp pris og med specifikationerne helt i top.

Mange af vores bedste modeller er LED skærme. Forkortelsen står for Light Emitting Diode og refererer til monitorens baggrundsbelysning. Standarden kaldes også for LED-baggrundsbelyst LCD skærm, da der teknisk set er tale om en flydende krystalskærm eller et Liquid-Crystal Display. Forskellen ligger altså ikke i selve skærmens primære teknologi, men snarere i de flydende krystallers belysning. Uden at skulle gå for meget i detaljer, får du med begge skærmtyper:

  • Lavt energiforbrug
  • Klart og skarpt billede i høj opløsning
  • Flot, naturtro farvekontrast

Generelt kan en LED skærm typisk levere den flotteste farvekontrast, da lysniveauet kan variere på tværs af fladen, hvor belysningen altid vil være konstant på en standard LCD monitor. Men den ene type computerskærm er ikke nødvendigvis bedre end den anden, da skærmens brugbarhed altid vil afhænge af dens unikke specifikationer, og hvordan de stemmer overens med dine behov.

Find den bedste monitor til gaming og underholdning

Spiller du computerspil eller streamer du film og serier, har vi et stort udvalg af computerskærme rettet mod underholdning. Du kan blandt andet få prisvenlige modeller med Full-HD. Vil du have den højst mulige opløsning og farvekvalitet, fører vi også modeller med QHD (2560 x 1440) og endda 4K. Hvilken type skærm, du vil gå efter, er selvfølgelig et individuelt valg, men derfor er det alligevel muligt at komme med et par overordnede tips.

Søger du en gaming monitor, har vi et bredt udvalg, både herover og i den dedikerede underkategori. Til næsten alle typer spil er en lav responstid og en høj opdateringshastighed værd at prioritere. En 144 Hz computerskærm gør det for eksempel muligt at ramme den høje frame rate (eller billeder pr. sekund), som sikrer maksimal præcision og reaktionsevne i multiplayerspil. Hold også godt øje med teknologier som AMD FreeSync og NVIDIA G-Sync, der kan sikre et mere jævnt billede i krævende computerspil.

Foretrækker du i stedet at se videoer og spille grafisk imponerende singleplayerspil, er skærmens refresh rate stadig vigtig, men behøver ikke nødvendigvis at ramme 165 Hz eller 240 Hz. Ofte kan det her bedre svare sig at prioritere monitorens opløsning, strømforbrug og størrelse. Det er alligevel kun den allerkraftigste hardware, som vil klare AAA-spil med mere end 60 fps, når man samtidig spiller med de maksimale grafiske indstillinger. Heldigvis kan du også finde modeller med både høj opløsning, livlige farver og specifikationer egnet til esport, hvis du ønsker at have den fulde pakke.

Arbejds- og erhvervsrettede skærme i mange størrelser

Leder du efter en skærm til arbejde eller studie, kan du helt sikkert også finde den her på siden. Kravene er ofte en smule anderledes, end når vi snakker underholdning, men der er som sådan ikke noget i vejen for at bruge en kraftfuld allround monitor til både arbejde og fritid. Dog kan det tit betale sig at lede efter ekstra funktionalitet eller designfunktioner, der kan lette arbejdsdagen en smule. Det kan dreje sig om:

  • Indbygget højtaler og mikrofon
  • Touch funktionalitet
  • Funktioner til at spare energi og mindske øjenirritation

Mange af de modeller, vi fører her på siden, er udstyret med smarte funktioner, designet til at mindske fysisk belastning. Bruger du meget tid foran skærmen på kontoret eller derhjemme, kan Flicker Free-teknologi, der modvirker flimmer, og Eye Saver Mode, der automatisk anvender rolige og afdæmpede farver, begrænse øjenirritation. Det kan også betale sig at vælge en monitor med justerbar stander, så du kan ændre din siddepositur i løbet af dagen, uden at skulle strække nakken for at kunne se hele skærmen.

Når det kommer til effektivt og behageligt arbejde foran computeren, er skærmstørrelsen også af stor betydning. En monitor på 24 tommer eller måske 27 tommer giver et godt overblik og et skarpt billede, næsten uanset opløsning. Arbejder du med mange faner, store regneark eller billede- og videoredigering, skal der måske ekstra skærmplads til. I det tilfælde kan du både overveje en model på 32” (eller mere) og et set-up med flere skærme, så du kan have det fulde overblik over alle dine arbejdsopgaver.

Alt i computerskærme hos Føniks Computer

Monitoren har i sidste ende stor betydning for, hvor meget produktivitet og fornøjelse man får ud af sin computer. Derfor fører vi her hos Føniks Computer et stort og konstant opdateret udvalg af skærme, så der er produkter for enhver smag og ethvert budget. Vi har både traditionelle computerskærme, praktiske touch skærme og endda imponerende storformats monitorer, til dig der vil have mest mulig skærmplads for pengene. Udover dette tilbyder vi også skærmtilbehør og reservedele til skærme. Så kan du for eksempel få hængt din computerskærm op på væggen med et monteringssæt eller et beslag.

Du kan regne med både høj kvalitet og lækkert design, da vi fører modeller fra de mest anerkendte producenter som Samsung, Philips, Acer, ELO, HP, ASUS, Lenovo, BenQ og mange flere. Hvad med at prøve en kurvet skærm, der er designet til at give perfekt overblik over en stor skærmflade? Eller hvad med en touch skærm, så du kan interagere direkte med skærmens elementer? Mulighederne er mange, og skal det være nemmere at navigere i vores store udvalg, kan du anvende menuen til højre. Her kan du filtrere efter en lang række parametre som pris, billedformat, standardopløsning, responstid, lydudgang og tilslutningsmuligheder.

Vil du vide mere om en specifik type, kan du se flere produktbilleder og læse om dens specifikationer ved at klikke på produktet. Har du spørgsmål angående udvalget generelt eller i forhold til en specifik monitor, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge os i en af vores fysiske butikker. Vi prioriterer en tryg købsoplevelse og tilbyder derfor fri fragt og op til tre ugers returret for ubrugte varer.