skærme topbanner

Her finder du vores store udvalg af skærme. Hos Føniks Computer byder vi på computer skærme i alle afskygninger og tilmed til stærke priser. Lige meget om du leder efter en ny LED eller LCD skærm, en særlig gaming-skærm eller en overdådig storformats-skærm, så kan den findes her. Vi fører modeller fra alle de kendte mærker. som Samsung, Philips og AOC, og byder samtidig også på en lang række forskellige reservedele og tilbehør til skærme. Uanset om du vil have en high-end 4K model med de nyeste funktioner eller en budgetvenlig model i lækkert design, så kan du helt sikkert finde den lige her. Se nærmere på vores udvalg nedenfor.

skærme topbanner

Her finder du vores store udvalg af skærme. Hos Føniks Computer byder vi på computer skærme i alle afskygninger og tilmed til stærke priser. Lige meget om du leder efter en ny LED eller LCD skærm, en særlig gaming-skærm eller en overdådig storformats-skærm, så kan den findes her. Vi fører modeller fra alle de kendte mærker. som Samsung, Philips og AOC, og byder samtidig også på en lang række forskellige reservedele og tilbehør til skærme. Uanset om du vil have en high-end 4K model med de nyeste funktioner eller en budgetvenlig model i lækkert design, så kan du helt sikkert finde den lige her. Se nærmere på vores udvalg nedenfor.

Computer monitor 1

Prisvenlige LCD og LED skærme til alle formål

Hos Føniks Computer bestræber vi os på at have et stort og bredt udvalg af skærme. Der er nemlig ikke meget hardware, der på samme måde kan give et synlig og umiddelbart løft til oplevelsen, som en god monitor til arbejde eller underholdning. Vi fører derfor skærme til en skarp pris og med specifikationerne helt i top.

Mange af vores bedste modeller er LED skærme. Forkortelsen står for ‘Light Emitting Diode’ og refererer til monitorens baggrundsbelysning. Standarden kaldes også for LED baggrundsbelyst LCD skærm, da der teknisk set er tale om en flydende krystalskærm eller et Liquid Crystal Display. Forskellen ligger altså ikke i selve skærmens primære teknologi, men snarere i de flydende krystallers belysning. Uden at skulle gå for meget i detaljer, så får du med begge skærmtyper:

  • Lavt energiforbrug

  • Klart og skarpt billede i høj opløsning

  • Flot, naturtro farvekontrast

Generelt kan en LED skærm typisk levere den flotteste farvekontrast, da lysniveauet kan variere på tværs af fladen, hvor belysningen altid vil være konstant på en standard LCD monitor. Men den ene type computer skærm er ikke nødvendigvis bedre end den anden, da skærmens brugbarhed altid vil afhænge af dens unikke specifikationer, og hvordan de stemmer overens med dine behov.

Find den bedste monitor til gaming og underholdning

Spiller du computerspil eller streamer du film og serier, har vi et stort udvalg af gaming skærme. Du kan blandt andet få prisvenlige modeller med Full HD. Vil du have den højest mulige opløsning og farvekvalitet, fører vi også modeller med QHD (2560 x 1440) og endda 4K. Det er også relevant, alt efter spil, at se på gaming skærme baseret på deres opdateringshastighed. Vi har et stort udvalg af skærme der kører på 144Hz, 165Hz, 240Hz og 360Hz – samt en masse der ligger imellem alle disse. Hvilken type gamer skærm, du vil gå efter, er selvfølgelig et individuelt valg, men derfor er det alligevel muligt at komme med et par overordnede tips.

Søger du en gaming monitor, har vi et bredt udvalg, både her og i de dedikerede underkategorier. Til næsten alle typer spil er en lav responstid og en høj opdateringshastighed værd at prioritere. En 144 Hz computer skærm gør det for eksempel muligt at ramme den høje frame rate (eller billeder pr. sekund), som sikrer maksimal præcision og reaktionsevne i multiplayerspil. Hold også godt øje med teknologier som AMD FreeSync og NVIDIA G-Sync, der kan sikre et mere jævnt billede i krævende computerspil, så længe du har et kompatibelt grafikkort fra henholdsvis AMD eller NVIDIA.

Foretrækker du i stedet at se videoer og spille grafisk imponerende singleplayerspil, er skærmens refresh rate stadig vigtig, men den behøver ikke nødvendigvis at ramme 165 Hz eller 240 Hz. Ofte kan det her bedre svare sig at prioritere monitorens opløsning, strømforbrug og størrelse. Det er alligevel kun den allerkraftigste hardware, som vil klare AAA-spil med mere end 60 fps, når man samtidig spiller med de maksimale grafiske indstillinger. Heldigvis kan du også finde modeller med både høj opløsning, livlige farver og specifikationer egnet til esport, hvis du ønsker at have den fulde pakke.

Hvis du er fan af bestemte mærker, så har vi også gaming skærme fra alle de bedste og mest populære mærker på markedet! Du kan for eksempel tjekke vores udvalg af gamer skærme fra AOC, Lenovo, Samsung og BenQ, og ellers er der også mange andre, som du med fordel kan kigge på.

Computer monitor 2

Arbejds- og erhvervsrettede skærme i mange størrelser

Leder du efter en skærm til arbejde eller studie, kan du helt sikkert også finde den her på siden. Kravene er ofte en smule anderledes, end når vi snakker underholdning, men der er som sådan ikke noget i vejen for at bruge en kraftfuld allround monitor til både arbejde og fritid. Dog kan det tit betale sig at lede efter ekstra funktionalitet eller designfunktioner, der kan lette arbejdsdagen en smule. Det kan dreje sig om:

  • Indbygget højtaler og mikrofon

  • Touch funktionalitet

  • Funktioner til at spare energi og mindske øjenirritation

Mange af de modeller, vi fører her på siden, er udstyret med smarte funktioner, som er designet til at mindske fysisk belastning. Bruger du meget tid foran skærmen på kontoret eller derhjemme, kan Flicker Free-teknologi, der modvirker flimmer, og Eye Saver Mode, der automatisk anvender rolige og afdæmpede farver, begrænse øjenirritation. Det kan også betale sig at vælge en monitor med justerbar stander, så du kan ændre din siddepositur i løbet af dagen, uden at skulle strække nakken for at kunne se hele skærmen.

Når det kommer til effektivt og behageligt arbejde foran computeren, er skærmstørrelsen også af stor betydning. En monitor på 24 tommer eller måske 27 tommer giver et godt overblik og et skarpt billede, næsten uanset opløsning. Arbejder du med mange faner, store regneark eller billede- og videoredigering, skal der måske ekstra skærmplads til. I det tilfælde kan du både overveje en model på 32” (eller mere) og et set-up med flere skærme, så du kan have det fulde overblik over alle dine arbejdsopgaver.

Nogle af de bedste af disse office skærme er:

Der er selvfølgelig andre gode office skærme, men disse 3 serier er nogle af de bedste, der er at byde på.

Alt i computerskærme hos Føniks Computer

Monitoren har i sidste ende stor betydning for, hvor meget produktivitet og fornøjelse man får ud af sin computer. Derfor fører vi her hos Føniks Computer et stort og konstant opdateret udvalg af skærme, så der er produkter for enhver smag og ethvert budget. Vi har både traditionelle computer skærme, praktiske touch skærme og endda imponerende storformats monitorer, til dig der vil have mest mulig skærmplads for pengene. Udover dette tilbyder vi også skærmtilbehør og reservedele til skærme. Så kan du for eksempel få hængt din computer skærm op på væggen med et monteringssæt eller et beslag.

Du kan regne med både høj kvalitet og lækkert design, da vi fører modeller fra de mest anerkendte producenter som Samsung, Philips, Acer, ELO, HP, ASUS, Lenovo, BenQ og mange flere. Hvad med at prøve en kurvet skærm, der er designet til at give perfekt overblik over en stor skærmflade? Eller hvad med en touch-skærm, så du kan interagere direkte med skærmens elementer? Mulighederne er mange, og skal det være nemmere at navigere i vores store udvalg, kan du anvende menuen til højre. Her kan du filtrere efter en lang række parametre som pris, billedformat, standardopløsning, responstid, lydudgang og tilslutningsmuligheder.

Samsung leverer høj kvalitet

Når du vælger en skærm fra Samsung, så vælger du en skærm, som der virkelig er lagt arbejde i. Du finder skærme til gaming, kurvede skærme, falde, smarte og dem med den højeste opløsning. Der er noget for enhver ved Samsung.

Flotte skærme fra Philips

Philips levere skærme til alle dine computerbehov. Lige meget om du skal arbejde, game, se film eller noget helt fjerde, så kan Philips levere skærme med innovativ teknologi.

Gaming med AOC

Hvis du er gamer, så kan det være en god idé at kigge på en skærm fra AOC. Her finder du monitors med virkelig høj opløsning. De er desuden nemme at indstille, så de er mere ergonomiske.

Få hjælp til dit køb

Vil du vide mere om en specifik type, kan du se flere produktbilleder og læse om dens specifikationer ved at klikke på produktet. Har du spørgsmål angående udvalget generelt eller i forhold til en specifik monitor, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge os i en af vores fysiske butikker. Vi prioriterer en tryg købsoplevelse og tilbyder derfor fri fragt og op til tre ugers returret for ubrugte varer.

FAQ

Hvad skal jeg kigge efter som gamer?

Det er en god idé at vælge en skærm med 144 Hz. Så du får glæde af den høje framerate.

Kan jeg bytte min skærm?

Ja, ved Føniks Computer tilbyder vi op til tre ugers returret for ubrugte varer.

Hvilken PC skærm skal jeg vælge?

Alle vores mærker er gode, men vi anbefaler især Samsung, Philips og AOC, når det kommer til skærme.

Hvad er en god PC skærm?

En god PC skærm afhænger af, hvad du skal bruge den til. Er den til kontorbrug eller gaming? Skal du bruge din skærm din gaming, er det essentielt at den har minimum 144 hz, hvorimod hvis den er til almen officebrug, så kan du nøjes med mindre. 

Hvor meget koster en computer skærm?

Du kan få en PC skærm fra 1.500 kr og opefter.