Mangler du en flot touchskærm i høj kvalitet, er du kommet til det helt rette sted. Her finder du et imponerende udvalg af lækre touchskærme fra mange af markedets bedste producenter. Med en touchskærm får du nogle helt nye oplevelser med din computer, og du vil være på forkant med den nyeste teknologi. Vi forhandler naturligvis varianter i mange forskellige størrelser og både i den billige og i den meget avancerede ende af spektret. Uanset behov kan du derfor finde en model for dig. Gå på opdagelse i vores store udvalg af touchskærme her på siden, og gør en god handel.

Resultater: 159
Resultater: 159


loader

Touchskærme fra populære mærker

En touchskærm kan gøre mange opgaver betydeligt nemmere og mere flydende. Mange benytter for eksempel touch screens i forbindelse med grafisk design og andre kreative fag. Flere og flere butikker har også adskillige skærme stående, blandt andet til kundetilfredshedsundersøgelser, selvbetjening og meget andet. Uanset om du mangler en monitor til privat brug eller i dit erhverv, er en monitor med berøringsfunktion derfor værd at overveje. For at opretholde en høj kvalitetsstandard, har vi hos Føniks Computer samlet touchskærme fra mange af branchens største og mest erfarne producenter. Du kan blandt andet finde modeller fra mærker som Dell, Fujitsu, ViewSonic, Elo Touch Solutions, Iiyama, Neovo og mange flere. Vil du være sikker på at produktet lever op til dine forventninger, er disse producenter altid sikre valg.

Et væld af muligheder

Fra LED-baggrundsbelyste LCD-skærme med over 16 millioner farver til touchskærme med responstid på ganske få millisekunder. Hos Føniks Computer kan du finde mange forskellige varianter, der garanteret lever op til dine krav. Vi forhandler blandt andet modeller i energiklasse A+ samt meget billige produkter, der er overkommelige i ethvert budget.

Du finder på siden touchskærme i mange forskellige størrelser og opløsninger. Vi har ofte modeller helt nede fra 12 tommer og op til 55 tommer, så du har mulighed for at få den monitor, som passer til dit formål. Derudover har du mulighed for at vælge den opløsning, som du foretrækker. Igen er der et stort udvalg, så er du tilfreds med en Full HD (1920x1080) eller vil du gerne have en 4K (3840x2160), kan du sagtens finde det, du søger, her.

Skærme med touch funktion bruges alle steder

Folk er i dag blevet mere vant til elektroniske skærme med touch funktion. Vi benytter hver dag teknologien på vores smartphones, PC, hæveautomater og til selvbetjeningsapparater.

Brugere kan interagere med computeren ved at trykke på touchskærmen med fingeren eller med en stylus pen. Touchskærmen giver altså mulighed for at navigere direkte på den grafiske bruger overflade (GUI), uden at benytte ekstern hardware, som mus eller keyboard.

Sammen med det større forbrug af touchskærme i smartphones, er prisen på teknologien faldet. Dette har gjort at touch screens implementeres i alle mulige opsætninger, hvor det ellers ikke har været benyttet før. Her har fleksibiliteten i teknologien i væsentlig grad øget mulighederne for bruger- eller kundeinteraktion.

Nogle eksempler hvor touchskærme benyttes i høj grad er hjemmekontoret, i butikker og diverse steder, hvor der er brug for brugertilgang til informationer.

Fordele ved at benytte en touchskærm

Skærme med touch funktion giver dig en ekstra måde at interagere med din computer på. På nogle områder føles brugen af touch mere intuitiv og kan åbne op for nye måde at arbejde med din computer.

I nogle programmer eller på nogle hjemmesider kan muligheden for at trykke direkte på links og funktioner gøre det lettere og hurtigere at navigere rundt. Blandt andet er muligheden for at scrolle og zoom vha. af en touchskærm ofte at foretrække for nogle.

En af de store gevinster er muligheden for at benytte en elektronisk stylus pen. Denne kan enten benyttes til at navigere på computeren eller den kan benyttes til at skrive direkte på dokumenter eller i tegneprogrammer. Læser du ofte pdf-dokumenter på din computer, så kan du med en stylus pen skrive noter direkte ind i dokumentet, eller overstrege vigtige passager i teksten.

Hvordan virker en touchskærm?

Der findes flere forskellige typer af touchskærm teknologier, men overordnet set kan de væsentligste inddeles i resistive og capacitative. Her kendes resistive touchskærme hos de ældre touchskærme, hvor det kræves at man presser ind på monitoren, for at den registrerer interaktionen.

De fleste nyere touchskærme, inklusive de, der findes i smartphones, tablets og computerskærme, benytter sig af capacitative touchskærm teknologier. Her er LED skærmen overdækket med et lag glas belagt med et konduktivt lag, som kan lede en strøm. Når du sætter din finger på skærmen, vil hudens elektriske egenskaber interagere med det konduktive lag og afbøje det tilstedeværende magnetfelt. Dette er en effekt som kan måles med sensorer igennem en ændring i capacitansen.

Igennem de sidste årtier er touchskærm teknologien blevet væsentligt udviklet og forbedret. I dag kan mange skærme med touch funktion opfange mange punkter samtidigt (ofte 10 punkter) og gøre dette meget præcist. Der er med tiden også blevet udviklet elektroniske penne, såkaldte stylus penne, som gør det let at tegne og skrive på en touchskærm. Dette har blandt andet revolutioneret arbejdet for grafiske designere, som i dag har mulighed for at tegne alt direkte ind i et softwareprogram.

Overvej en touch screen som din anden skærm

De, der sidder og laver kontorarbejde foran en monitor det meste af dagen, ved hvor rart det kan være med en ekstra skærm. Vælger du at benytte en skærm med touch funktion som din anden skærm, har du mulighed for at få al funktionaliteten ved touchskærm teknologien, når du har brug for den. Skal du tit underskrive dokumenter, som skal sendes elektronisk? Her giver en touchskærm dig mulighed for at gøre dette direkte på din computer, uden at du skal til at printe, underskrive og derefter scanne dokumentet. På denne måde kan du undgå at forringe billedkvaliteten af de pdf-dokumenter, du skriver på.

Har du ofte brug for at se på billeder eller at kigge på kort? Her kan en touchskærms overlegne zoom-funktion være med til at gøre dit arbejde lettere og mere effektivt. Du kan blot trække billedet over på din anden monitor, og så kan du med fingrene zoome ind og ud.

Vi håber at denne korte gennemgang har gjort dig klogere på de vigtigste ting omkring touch screens. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundesupport hvis du vil vide mere om vores sortiment.

FAQ

Kan jeg bytte min skærm?

Ja, er din touchskærm uåbnet, har du tre ugers returret.

Er en touchskærm nem at rengøre?

Ja, du skal blot vælge en spray og en klud, som er lavet til formålet, så du ikke skader skærmen.

Kan I hjælpe mig med at vælge?

Sagtens. Ring på 70 60 60 64 eller skriv på chat eller e-mail.