refurbished skærme banner


På denne side finder du vores udvalg af vores upcycle it computerskærme. Så mangler du en brugt PC skærm, så tag et kig på denne side. Hvis du kunne tænke dig både at spare penge og dit CO2 aftryk, så skal du vælge en brugt PC skærm fra upcycle it. Hos Føniks Computer forhandler vi mange forskellige refurbished computerskærme billigt online. Der er derfor god chance for, at du kan finde netop den, der passer til dine behov. Vi fører som altid adskillige populære mærker. Med gratis fragt og 3 ugers returret, er du i gode hænder, når du handler hos os. Tag et kig på alle vores modeller nedenfor, eller kontakt vores kundesupport, hvis du har spørgsmål angående valg af produkt.

Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Kig efter brandet upcycle it hos Føniks Computer

Føniks Computer vil gerne være en så bæredygtig virksomhed som muligt, og derfor har vi valg at sælge brugt IT-udstyr, herunder skærme, PC’er, bærbare, iPads osv. Vi har altid et godt og varieret udvalg, så du kan finde et fantastisk refurbished produkt. 

Upycle it er Føniks’ svar på de bedste brugte PC skærme til de billigste priser, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi er meget stolte af brandet upcycle it, fordi det giver os mulighed for at glæde både dig, din pengepung og miljøet. 

Når du er på udkig efter en brugt computerskærm fra upcycle it, så får du forskellige valgmuligheder, i forhold til kvaliteten. PC skærmene fra upcycle it får forskellige karakterer, alt efter hvor mange brugsspor de har. Du kan ud fra hvert enkelt produkt se, at der står grade A, B eller C. Vælger du en monitor med grade A, så får du en skærm med næsten ingen tegn på tidligere brug. Det vil altså næsten være som at få en helt ny PC skærm. Vælger du en B og C vil der være flere brugsspor, til gengæld får du så også her et meget billigt produkt.

Når du vælger at købe en brugt PC skærm fra upcycle it, så får du altid garanti fra producenten, og du får et produkt som vores eksperter har gennemtestet. Og har der været noget der skulle fikses, så har vores eksperter naturligvis også gjort det. Vi sørger altså for, at du får en brugt PC skærm, som absolut intet fejler. 

Refurbished PC skærme efter dine ønsker hos Føniks Computer

Vores kunder har ofte deres egne, specifikke krav og ønsker, når det kommer til køb af ny skærm. Hos Føniks Computer har vi derfor samlet et varieret udvalg af brugte PC skærme, så vi kan imødekomme enhver præference. Uanset om du har et særligt mærke, en specifik størrelse eller en vis prisklasse i tankerne, bør du derfor ikke snyde dig selv for et kig på dine muligheder, her på siden. Vi har naturligvis gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at finde det, du søger. Med vores søgefilter til højre på siden, kan du søge efter nøjagtig den brugte PC skærm, du drømmer om. Vælg blandt andet dit foretrukne videoformat, opløsning og V-sync hastighed. Da vi regelmæssigt opdaterer vores udvalg, tages der forbehold for løbende ændringer i sortimentet. Du vil derfor ofte kunne finde nye, spændende deals på refurbished skærme, så hold øje med siden hvis du ikke vil gå glip af en god handel på en brugt PC skærm.

Køb en brugt PC skærm og spar mange penge

Hos Føniks Computer går vi op i, at have et varieret udvalg af brugte PC skærme. Vi kan aldrig 100 % garantere at vi har dit yndlings brand på lager, men så har vi garanteret et andet godt produkt. Ved køb af en brugt PC skærm fra upcycle it, sparer du mange penge. Du kan få en utrolig billig kvalitets computerskærm, hvis du køber den brugt hos os. Skal du ud og investere i en ny monitor, koster det dig mange flere penge. 

Du kan selvfølgelig godt købe billige LED skærme fra ny af, men skal du have en i topkvalitet, så skal du af med en del penge. Ved at købe en brugt PC skærm, får du altså et topklasse produkt til meget få penge.

Præcis hvor mange penge du sparer er ikke til at sige. Vi kan dog sige, at du kan få upcycle it PC skærme til ca. 700 kr for en virkelig god skærm. Skulle du have sådan en fra ny, koster det dig på den anden side af 2000 kr. Det er altså virkelig en god besparelse, når du køber en brugt PC skærm fra upcycle it. 

Hvilken brugt PC skærm skal jeg vælge?

Der findes overordnet to slags skærme på markedet; LED og LCD. Du har måske hørt om dem begge to, selvom de fleste vælger LED skærme. Forskellen på de to PC skærme er, måden lyskilden er bygget på. En LCD skærm er bygget om omkring flydende krystaller, deraf navnet Liquid Crystal Display. En LED skærm er bygget op med mange LCD paneler, men der hvor forskellen er, er i forhold til lyskilden. LED har en anden slags baggrundslys som gør, at intensiteten i lyset på skærmen er varieret. Der fordeler LCD skærmene lyset ligeligt. 

LCD skærme er ofte hurtigere og billigere, men LED er ofte lige en my bedre i kvaliteten. Uanset hvilken brugt PC skærm du vælger, så får du et godt produkt i vores upcycle it kategori. 

Brugt PC skærm fra Philips

Et mærke, som holder virkelig godt, er Philips. En brugt PC skærm fra dem er derfor altid et godt valg. Vi fører også mange andre mærker, som alle er gode.

Slå et slag for miljøet med en refurbished computerskærm

Der er mange fordele ved at vælge en refurbished skærm online hos Føniks Computer. Udover at være et meget billigere alternativ, er det også det miljømæssigt forsvarlige. Når du køber en brugt PC skærm, bidrager du ikke til den globale produktion. I stedet er du med til at bidrage til en mere bæredygtig verden – uden at du behøver at nøjes med et middelmådigt produkt. Du kan finde alle de populære producenter, som du er vant til at møde hos Føniks Computer, herunder Dell, HP og Lenovo. Klik på de forskellige modeller og bliv klogere på deres specifikationer. 

Vores eget brand upcycle it vil vi selvfølgelig også gerne slå et slag for, fordi du kan være helt sikker på, at du får en brugt PC skærm, der virker. Vi hos Føniks er glade for, at vi kan bidrage til en mere miljøbevidst verden og et mere miljøbevidst forbrug.

Har du spørgsmål angående upcycle it?

Er du på udkig efter en god, funktionel og billig brugt PC skærm? Så skal du tage at kigge på vores brugte PC skærme fra vores eget brand upcycle it. Vores eksperter sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvad enten det drejer sig om LED skærme, LCD skærme, brugte PC skærme eller lignende. 

Du kan som altid fange os på chatten, hvor der hver dag sidder personale klar til at hjælpe dig. Du skal også være velkommen til at skrive en mail eller ringe til os på tlf: 70 60 60 64.

FAQ

Er de brugte skærme stadig gode?

Ja, de er både tjekket igennem og sat i stand. Vi sælger kun en brugt PC skærm, hvis den er i rigtig god stand. A er den bedste stand, og så kommer B og C i vores inddeling.