Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af hardware og udstyr til skarpe priser. Vi har derfor også et kæmpe udvalg af tilbehør til skærme, fra nogle af markedets bedste og mest populære mærker. Mangler du noget tilbehør til din skærm og vil du være sikker på en ordentlig kvalitet, er du derfor kommet til det rette sted. Hvad end du skal bruge overflade-rens, spray til rengøring af skærm, eller andet, tilbyder vi en bred vifte af tilbehør til skærme for dig. Se nærmere på vores brede udvalg af tilbehør til skærme nedenfor og gør en god handel.

Resultater: 2479
Resultater: 2479


loader

Tilbehør til skærme i alle afskygninger

Hos Føniks Computer ønsker vi at kunne imødekomme ethvert behov. Er du på udkig efter noget særligt tilbehør til din skærm, er der derfor rig mulighed for at finde nøjagtigt det, du skal bruge. Hvad end du mangler noget særligt til din tablet, computerskærm eller noget tredje, er vores udvalg af skærmtilbehør ikke til at gå glip af. Vi bestræber os på at holde priserne så lave som muligt, så du uanset budget kan gøre et godt køb.

Du finder i vores sortiment af tilbehør til skærme blandt andet en række produkter indenfor:

  • Beslag til skærme

  • Rengøringsprodukter til skærme

  • Privacy-filter til din skærm

  • Briller med blålys-filtre

  • Computervogn med hjul

  • Og meget andet tilbehør til skærme

Nedenunder har vi beskrevet disse kategorier af skærmtilbehør i flere detaljer, så du hurtigt kan danne dig et overblik over de produkter inden for tilbehør til skærme, som vi kan tilbyde dig.

Beslag til skærme

I vores sortiment af tilbehør til skærme finder du et stort udvalg af beslag til skærme. Vores beslag er et uundværligt stykke skærmtilbehør, som giver dig mulighed for at montere vores skærme til stort set alle overflader. Vi har både masser af valgmuligheder indenfor vægbeslag og bordbeslag, som passer til alle typer af vægge og borde.

Vægbeslag til skærm: Monteres ofte meget simpelt med et sæt af skruer. Beslaget hviler ind på væggen, så at det er i stand til let at holde vægten af din monitor. Mange af vores modeller er udstyret med et antal frihedsgrader, som gør det muligt at dreje, tilte, hæve, sænke, trække og skubbe i skærmen. Dette gør det meget let for dig at tilpasse skærmens placering, så den er helt ideel i forhold til, hvor du sidder eller ligger.

Bordbeslag til skærm: Har du din computer og skærm på et skrivebord, burde du overveje et bordbeslag til din skærm. Bordbeslaget monteres meget simpelt på bordet med et skruesystem. Vores modeller af bordbeslag kan fås både til en enkelt skærm, til flere skærme og også til specielle skærme, såsom en kurvet skærm. Der er mulighed for at vælge bordbeslag som giver dig fuld kontrol over positionen af din skærm i forhold til bordet.

Produkter til rengøring af skærm

Støv og snavs lægger sig med tiden som et lag på alle monitorer. Da det ikke anbefales at rengøre skærmen med vandbaserede produkter, findes der rengøringsprodukter, som er specifik lavet til at rengøre din skærm uden fare for at gøre skade på den.

Oplever du ofte at din skærm er støvet eller snavset, kan det være rigtig rart at have en rengøringsspray stående lige i nærheden af monitoren, så du hurtigt og let kan rengøre den, før du skal bruge den. Det er meget enkelt. Du slukker for skærmen, sprayer et tyndt lag på hele skærmens overflade og tørrer den af med en mikrofiberklud. På den måde undgår du irriterende pletter og støv i billedet, så nu slapper af til din yndlingsserie.

I vores sortiment af tilbehør til skærme finder du rengøringsprodukter til LCD, LED OLED og plasma skærme med mikrofiberklud inkluderet.

Privacy-filter

Som et ekstra tilbehør til skærme kan vi tilbyde et udvalg af privacy-filters. Disse filtre gør det muligt at undgå at nysgerrige personer omkring dig kan følge med, hvad du laver på din skærm. Privacy-filtrene består af et filter, som lyset passerer vinkelret igennem og som kun i ringe grade udsender lys i større vinkler ud fra skærmen. For den nysgerrige person, som sidder ved siden af dig i bussen, toget eller flyet, vil skærmen i stedet være helt sløret eller mørk.

Et privacy-filter er smart tilbehør til skærm, som er meget let at installere på din skærm. Du påsætter blot de medfølgende dobbeltklæbende beslag og derefter kan du let tage privacy-filteret på eller af, når nu skal bruge det.

Før du køber dit privacy-filter skal du huske at sikre at dimensionerne på filteret passer med dimensionerne (bredde og højde) på din monitor. Heldigvis har vi et større udvalg af privacy-filtre i vores udvalg af tilbehør til skærme, så du let kan finde et filter, som passer lige præcis til din skærm.

Briller med blålys-filtre

Sidder du mange timer om dagen foran din skærm? I så fald eksponeres dine øjne i løbet af dagen for en stor mængde blålys. Store mængder af blålys kan gøre dine øjne trætte, og bruger du din skærm til sent på aftenen, kan blålyset gøre det svært for dig at falde i søvn. Det anbefales generelt at du prøver at mindske mængde at blålys, som du eksponeres for i løbet af dagen.

Et smart stykke tilbehør til skærm, som hjælper dig med at undgå store mængder af blålys er et par briller med blålys-filtre. Brillerne fungerer som solbriller, men i stedet for at gøre alt mørkere, blokerer de blot de blå lysbølger i den korte ende af lysspektret.

Brillerne, som du finder under vores tilbehør til skærme, har flotte design og sidder meget behageligt. Vi har et større udvalg, så du kan finde nogle briller med blålys-filtre, der passer lige præcis til dig.

Computervogn med hjul

Har du brug for en computer og skærm-opsætning, som er mobil? Så finder du her i kategorien tilbehør til skærme flere modeller af computervogne med hjul. Med en computervogn med hjul har du mulighed for at placere hele computer-opstillingen (bærbar computer, mus, tastatur, højtaler og monitor) ét sted, som gør det meget let at flytte rundt på.

Computervognene findes i mange forskellige modeller, som passer til forskellige behov. Har du f.eks. brug for en computervogn med skuffer, der kan indeholde en masse, kan du sagtens finde dette i vores kategori for tilbehør til skærme.

Skærmtilbehør fra de bedste mærker

Vil du være sikker på at kvaliteten af dit tilbehør til skærme er i top, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores udvalg. Vi kan lokke med tilbehør til skærme fra en bred vifte af anerkendte producenter med mange års erfaring på markedet, som for eksempel Sandberg, AOC, Samsung og Philips.

Udstyr fra AOC

AOC laver lækkert tilbehør til deres skærme. Mangler du en arm til montering af dine gamerskærme, så finder du gode muligheder fra AOC.

Philips støtter din skærm

Med arme og beslag til montering, leverer Philip alt det rette udstyr til din skærm.

Samsung har det hele

Store Samsung har alt det tilbehør til skærm, som du kunne få brug for. Beslag, arme og meget mere.

Stil alle dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående vores tilbehør til skærme, eller er du interesseret i at høre mere om specifikke produkter, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

FAQ

Skal jeg vælge tilbehør fra min skærms mærke?

Det er ikke altid nødvendigt, men det gør det nemmere at sikre, at de er kompatible.

Kan jeg bytte mit tilbehør?

Ja, hvis de er ubrugte, kan dine varer byttes i tre uger.