Resultater: 233
Resultater: 233


loader

Samsung skærm – find din nye monitor

Hvis du leder efter en computerskærm i virkelig høj kvalitet, så kan vi altid foreslå dig at se på en Samsung skærm. Samsung skærme er nogle af de bedste på markedet, og hos Føniks har vi altid et enormt udvalg på lager, så du kan finde din nye monitor.

Ud over at Samsung skærme er i utroligt høj kvalitet, så er der også mange forskellige slags at vælge imellem. Så uanset om det er til hverdagen, fordi du er hardcore gamer eller det professionelle arbejde kræver en god monitor, så er der en Samsung skærm, som passer til dit behov.

Vælg den rigtige Samsung skærm

Når der er så meget at vælge imellem, handler det om at holde tungen lige i munden, så man foretager den rigtige investering. Heldigvis behøver det ikke være så svært at vælge den rigtige Samsung skærm, og vi kan sagtens guide dig.

Uanset om du skal bruge en Samsung skærm til hverdagen, til erhvervslivet eller til gaming, så er det ofte værd at overveje nogle af specifikationerne. Det er ikke sikkert, at de alle er relevante for netop dig, men nogle af dem er helt sikkert værd at se på.

  • Størrelse
  • Opløsning
  • Opdateringshastighed
  • Responstid

Størrelse og opløsning

Det er ikke sikkert, at størrelsen på din nye Samsung skærm betyder noget for dig. Hvis det gør, så er det nok allerede noget, som du holder øje med. 24-27 tommer er det mest normale, men vi har masser af Samsung skærme, der er 32 eller endda 49 tommer!

På samme måde er opløsningen rigtig vigtig, alt efter hvad du skal bruge en Samsung skærm til. Helt overordnet afgør opløsningen, hvor flot et skærmbillede du får, og det er baseret på mængden af lodrette og vandrette pixels på monitoren. De mest gængse mål ser således ud, men kan afvige lidt:

  • full HD (1920 x 1080)
  • quad HD (2560 x 1440)
  • 4k (3840 x 2160)
  • 5k (5120 x 2880)

Til hverdagens opgaver tager du dig nok ikke meget af dette, men til professionelt arbejde og gaming kan opløsningen på din Samsung skærm være vigtig. Overvej derfor dit behov, eller om du overhovedet har et behov for dette, inden du køber en monitor.

Opdateringshastighed og responstid

Til langt det meste arbejde, vil opdateringshastigheden og responstiden ikke betyde noget særligt. Skal du game derimod, er det rigtig vigtigt, for hvis opdateringshastigheden er for lav, og responstiden er for høj, så får man som gamer grimme skærmbilleder.

Opdateringshastigheden afgør, hvor mange gange i sekundet skærmbilledet kan opdatere, og responstiden afgør, hvor hurtigt de skærmens pixels kan skifte fra én farve til en anden og tilbage igen. 144Hz eller højere og 5 millisekunder eller mindre er godt til de fleste.

Til professionelle, til gaming, til hverdag

Et stort sortiment af Samsung skærme betyder, at der er en Samsung skærm til hve msom helst. De laver både højtydende modeller til professionel brug, monitors med stærk performance til gaming og budgetvenlige modeller til dagen og vejen.

Professionelle

Samsung skærme er enormt gode til professionel brug. Med en høj kvalitet, det ikke er til at tage fejl af, samt muligheden for at finde lige den monitor, eller de monitors, man skal bruge, er det altid et optimalt valg til arbejdspladsen.

Hvis I blot skal bruge nogle billige men pålidelige monitors, så er der gode Samsung skærme til omkring 750 kroner. Vi tilbyder dog også avancerede Samsung skærme, både i over 30 tommer og med helt op til 5k opløsning.

Vi kan derfor klare Samsung skærme til et hvilket som helst formål, som erhvervslivet måtte have brug for. Hvis jeres virksomhed gerne vil købe en eller flere Samsung skærme fra os, så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde.

Gaming

Når du er ude efter en Samsung skærm til gaming, så skal den have mindst 144Hz opdateringshastighed, 5 millisekunder eller mindre responstid og oftest vil du vælge en model imellem 24-27 tommer. Det er dog ikke helt faste regler, og nogen gange vil du helt sikkert have noget andet.

Der er trods alt ingen der stopper dig, hvis du vil have en enormt stor Samsung skærm. Du skal bare huske på, at prisen og størrelsen ofte følges ad. Samtidig vil du gerne op på 240Hz eller mere, hvis du du spiller shooters.

Hvis en Samsung skærm til gaming lige er sagen, så vil vi altid foreslå at se på deres Samsung Odyssey modeller. De er enormt gode, og er nogle af de mest populære gaming monitors. Når du sidder foran Odyssey, så føles det, som er du virkelig kommet hjem igen.

Hverdag

Helt overordnet er vi godt klar over, at de fleste der vælger en Samsung skærm til hverdagen, er ude efter en billig model, der fungerer ganske fint, når der skal tjekkes mails, browses på internettet, betales regninger, osv. i den stil.

Det betyder dog ikke, at vi vil stoppe dig, hvis du kigger efter noget andet. Skal du se film og serier på din Samsung skærm, så er quad HD opløsning eller bedre helt klart at foreslå, og hvis du gerne vil have en stor model, så er verden din østers.

Synkroniseringsteknologi til gaming

Hvis du er gamer, ved du godt, hvor vigtigt det er, at have et stabilt skærmbillede. Ghosting, screen tearing og andre trælse fænomener kan hurtigt ødelægge gamingens glæder, og derfor er der en indbygget løsning mange Samsung skærme.

G-SYNC og FreeSync er synkroniseringsteknologier, der sørger for at din Samsung skærm og dit grafikkort er på samme bølgelængde. Det stabiliserer skærmbilledet, så du kan være sikker på, at alt kører som smurt. Bare husk, G-SYNC kræver et NVIDIA grafikkort i PC'en, FreeSync kræver et AMD grafikkort i PC'en.

Er du i tvivl om noget?

Er du i tvivl om noget, når det kommer til Samsung skærme, eller måske noget angående en bestemt model? I så fald, så spørger du bare vores kundeservice til råds. Vi svarer heller end gerne på dine spørgsmål over telefon og chat i vores åbningstider, og ellers kan du sende os en mail.