Resultater: 56
Resultater: 56


loader

Samsung Odyssey – banebrydende monitors

Hos Føniks har vi et enormt udvalg af Samsung skærme, som man kan vælge imellem. Skal du dog bruge en gaming monitor, eller vil du bare gerne have det bedste, Samsung har at byde på? Så er det Samsung Oydssey, du er ude efter.

Samsung Odyssey føles som en rejse ind i fremtiden. Disse gaming monitors gør brug af teknologi så avanceret, at man nemt kunne snydes til at tro, at der er tale om science fiction – ud over at den er god nok!

Du får adgang til de ultimative gamingoplevelser via en krystalklar opløsning, super skarpe farver og et lækkert skærmbillede helt uden lige. Når du sidder foran en Samsung Odyssey, så spiller du ikke et spil – du oplever det!

Mød Samsung Odyssey familien

Uanset modellen kan du med Samsung Odyssey se frem til et stilrent design og et skærmbillede så godt, at du næsten ikke kan tro, at det hører til her på vores blå planet.

Alle Samsung Odyssey er dog ikke ens. Det er en stor familie, og de har meget forskelligt at byde på. Et bredt sortiment er her en fordel, for det betyder, at der findes en Samsung Odyssey til hvem som helst.

Samsung Odyssey G9

Lad os starte med at introducere de store drenge i familien. Samsung Odyssey G9 er de største og mest avancerede skærme i sortimentet, og de har utroligt meget at byde på.

Med en størrelse fra 49 og helt op til 57 tommer får du rigeligt med skærm for pengene, og hvis det ikke er nok, så har Samsung Odyssey G9 en opløsning på enten 5120 X 1440 eller 7680 X 2160 pixels.

Samsung Odyssey G9 er den ultimative gaming skærm, der med avanceret teknologi og enormt høje specifikationer gør dine computerspil til virkelighed.

Samsung Odyssey G7

Hvis kæmpestore ultra wide monitors ikke er dig, men du stadig gerne vil have en skærm ud over det sædvanlige, så er Samsung Odyssey G7 en sikker vinder.

Med 32 tommer, eller 43 på Neo versionen, får du stadig en stor og lækker skærm. Dette, sammen med en opløsning fra quad HD til 4k, byder dig på uovertrufne gamingoplevelser, som du aldrig kommer til at glemme. 

Samsung Odyssey G5

En af de mest populære modeller er Samsung Odyssey G5. Her møder budgetvenlige priser og høje specifikationer hinanden i revolutionerende harmoni. Dette er med til at sørge for, at alle kan finde pengene til at opleve Samsung Odyssey.

Quad HD opløsning og 27 til 34 tommer sikre, at du altid sidder med et stort og flot skærmbillede. Det er den ærketypiske Smasung Odyssey oplevelse, bare på en skærm det er nemmere at finde pengene til.

Og alle de andre medlemmer

Ud over de ovennævnte Samsung Odyssey modeller, som er de klart mest populære, findes der også en masse andre – G3, G4, G6, G8 – og dem kan du selvfølgelig også finde her hos Føniks Computer.

For Samsung Odyssey er bare de fedeste skærme på markedet, og hvis der er én ting, der er helt sikkert, så er det, at vi hos Føniks altid vil sørge for, at man kan få fat i en god gamer skærm.

Samsung Odyssey – teknologi som fra en anden verden

Selvom du er sikret kvalitet, når du får fingre i en Samsung Odyssey, så bør du altid holde øje med specifikationerne. Som tidligere nævnt, så er de trods alt ikke alle ens, og hvis du har nogle bestemte krav, så skal de jo opfyldes.

Vi har allerede været inde på skærmstørrelsen og opløsningen, som begge kan have indflydelse på din oplevelse, når du sidder og gamer. Der er dog også andre specifikationer, du helt klart skal holde øje med:

  • Opdateringshastighed
  • Responstid
  • Synkroniseringsteknologi

Der er en god chance for, at du allerede har styr på ovenstående punkter. I så fald, så kan du blot springe dette afsnit over og læse mere længerede nede på siden, hvor vi fortæller mere om Samsung Odyssey.

Perfekt opdateringshastighed

Opdateringshastigheden afgør, hvor mange billeder i sekundet din skærm kan vise. Er dette for lavt, kan du nemt få slørrede og grimme skærmbilleder, når du sidder og gamer.

Enhver Samsung Odyssey er på mindst 144 Hz, men du kan finde dem med helt op til 240 Hz. Du kan derfor være sikker på, at Samsung Odyssey uden omsvøb kan følge med, når du sidder og gamer.

Optimeret responstid

Responstiden afgør i stedet, hvor hurtigt din Samsung Odyssey på én pixel kan skifte fra en farve og tilbage til den anden igen. Når du gamer skal du helst have en lav responstid, for ellers kan du hurtigt få et grimt skærmbillede.

I vores udvalg af Samsung Odyssey finder du derfor ikke en model, der har mere end 4 millisekunders responstid – og rigtig mange af dem har blot 1 millisekund eller mindre! De gode specs på Samsung Odyssey giver dig de bedste gamingoplevelser.

Synkroniser – G-SYNC og FreeSync

Input lag, hakkende skærmbilleder og forvrænget grafik er altid en fare, der kan ødelægge spiloplevelsen for alle og enhver. Med sine vilde specifikationer tager Samsung Odyssey dog disse problemer og kyler dem ud i det ydre rum igennem affaldsskakten.

Men bare for at være på den sikre side, så har flere modeller af Samsung Odyssey G-SYNC eller FreeSync. Disse synkroniseringsteknologier synkroniserer skærm og grafikkort for at skabe et enormt stabilt skærmbillede.

Du skal dog have i mente, at disse teknologier stiller krav til din PC. G-SYNC kræver at din computer har et NVIDIA grafikkort, hvorimod FreeSync kræver at din computer har et AMD grafikkort.

Alle de fedeste detaljer

Specifikationerne kommer du langt med, men Samsung Odyssey er meget mere end blot de gængse specs. Det er avancerede maskiner fyldt til randen med moderne og effektiv teknologi, og hvis der er to ting, det er værd at tænke over, så er det:

  • Lysteknologi
  • Kurvatur

Lys og skygger – et teknologisk vidunder

Når det kommer til Samsung Odyssey, så er der virkelig blevet kæles for lysteknologien. Quantum Matrix teknologi og Quantum Mini-LED giver perfekte kontraster i forhold til skærmens opløsning, så du får en utrolig dybde i skærmbilledet.

Samtidig er mange Samsung Odyssey bygget op i zoner, hvor hver zone lokalt kan styre lyset. Ofte bliver der brugt 10 af disse zoner til denne form for teknologi, men Samsung Odyssey kører med helt op til 2048!

Der er også tale om et 12-bits sortniveau, Quantum HDR 2000 og en sRGB-farveskala på 125%. Kontraster i lys har aldrig set så gode ud, som de gør med Samsung Odyssey.

Du skal dog huske på, at det er forskelligt fra skærm til skærm, hvad de præcis har at byde på. Tjek derfor altid de udvidede specifikationer på en given Samsung Odyssey, inden du køber den. Du skal jo gerne ende op med det, du går og forventer.

Kurvatur

Du vil ofte finde kurvatur på Samsung Odyssey monitors, især hvis du vælger en af de store modeller. Det er der ikke noget at sige til, for curved monitors bliver mere og mere populære, og det er stort set en nødvendighed på rigtig støre skærme.

En kurvet skærm lader dig gøre bedre brug af dit perifere syn, hvilket hjælper overraskende meget med indlevelsen, når du sidder og gamer. Pludselig føles kanter og hjørner ikke så fjerne, og det er en kæmpe fordel.

Samsung er altid med på beatet som pionerer indenfor teknologi, og derfor er kurvatur på deres monitors nærmest en del af deres natur. Hvis det er noget for dig, så se dig om her på siden. Vi har helt sikkert den perfekte Samsung Odyssey til dig.

Er du i tvivl om noget?

Har du nogen spørgsmål, når det kommer til vores udvalg af Samsung Odyssey? Vil du gerne vide noget om en specifik model? Uanset hvad, så kan du altid spørge vores kundeservice til råds indenfor vores åbningstider, for vi vil gerne hjælpe dig.

Det er bare at kontakte os med et telefonopkald, ved at skrive til os i chatten på vores hjemmeside og eventuelt kan du sende en mail. Vi skal nok hjælpe dig med at finde din nye Samsung Odyssey.