SAMSUNG GAMER SKÆRME


Her på siden finder du vores store udvalg af Samsung gamer skærme. Samsung er verdenskendt for sine fantastiske skærme, med en utrolig høj billedkvalitet og tidløse designs. Kunne du tænke dig en skærm, der gør din spiloplevelse så levende og så realistisk som muligt, er du derfor helt sikkert kommet til det rette sted. Vi byder på Samsung gamer skærme i mange forskellige størrelser, priser og designs, så du nemt kan finde en model, der passer perfekt til dine ønsker og dit budget. Vi holder os løbende opdateret med de nyeste produkter på markedet, så du kan være helt sikker på, at du kan finde det, du leder efter her hos os. Se nærmere på hele vores udvalg nedenfor og find din næste Samsung gamer skærm.

Resultater: 62
Resultater: 62


loader

Stort udvalg af Samsung gamer skærme i topkvalitet

Samsung er en af markedets mest populære producenter af gamer skærme, og det er med god grund. Med en unik sans for design, innovative funktioner og en imponerende høj billedkvalitet er Samsungs gamer skærme ikke til at tage fejl af. Hvis du slutter dem til en stærk gamer PC, så opnår du et imponerende resultat, der gør din gamingoplevelse ekstremt god.

Skal gamer hjørnet se flot ud, går man ikke galt i byen med en flot Samsung gamer skærm. Udover et lækkert design leverer en Samsung gamer skærm også en fantastisk præstation, når den bliver sat i arbejde. Vi kan tilbyde dig Samsung gamer skærme i både den billige og i den mere avancerede ende. Derfor er der en god chance for at finde netop den Samsung gamer skærm, der passer til dine personlige behov. Kunne du for eksempel tænke dig en vaskeægte 4K skærm, så du kan få den bedst mulige billedkvalitet, kan vi tilbyde adskillige modeller til dette formål. Med Samsung gamer skærme i 4K opløsning kan du få utrolige 8 millioner pixels, der giver en detaljegrad som aldrig før.

Med en 4K skærm bliver det endnu lettere at opfange selv de mindste bevægelser i billedet, hvilket kan gøre dig i stand til at opdage modstanderne hurtigt nok til at hive sejren hjem. For at gøre din søgning lidt nemmere kan du benytte dig af vores smarte søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge den ønskede opløsning, responstid, lysstyrke, med mere. Du er som altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, skulle du have spørgsmål angående vores udvalg af Samsung gaming skærme.

Samsung gamer skærm – Specifikationer der vil noget

Når det kommer til gaming, er skærmen ikke det udstyr, man skal gå ned på. Her på siden har vi samlet en række lækre produkter, så du kan finde den Samsung gamer skærm, der har de funktioner, du har brug for. Hvilken størrelse og dimensioner skal din monitor have? Hvilken type af paneler skal du vælge? Hvad skal responstiden og opdateringshastigheden på din Samsung gamer skærm være? Og sidst men ikke mindst, hvad er dit budget på?

Du bør blandt andet overveje følgende specifikationer, når du kigger efter en Samsung gamer skærm:

  • Skærmstørrelse
  • Opløsning på skærmen
  • Type af paneler
  • Opdateringshastighed

Skærmstørrelse – Et vigtigt parameter ved en gaming skærm

Størrelsen på din Samsung gamer skærm har en kæmpe indflydelse på den oplevelse, du får, når du gamer. Vælger du at øge skærmstørrelsen blot en lille smule, vil du højst sandsynligt blive overrasket over, hvor meget mere skærm du får for pengene. Går du f.eks. fra en 24 tommer gaming skærm og til en 27 tommer, vil du øge skærmbilledet med over 25%! Og vælger du en 34 tommer skærm, i forhold til en standard 24 tommer, vil pladsen på skærmen øges med hele 70%. Der er med andre ord rigtig meget at vinde med en Samsung gamer skærm, hvis du sørgerfor at have den rigtige størrelse.

Med skærmstørrelsen vil det næsten altid være muligt at øge opløsningen af dine computerspil. Hvor den standard 24 tommer skærm til gaming typisk vil understøtte en opløsning på 1980 x 1200 (Full HD), så vil f.eks. en 27 tommer gaming skærm understøtte en opløsning op til 2560 x 1440 (2K). Går man endnu højere op, finder man skærme i 32 tommer, som ofte har en opløsning på 3840 x 2160 (4K).

Er du i tvivl om, hvilken størrelse og opløsning, du skal gå efter på din Samsung gamer skærm, så benyt endelig muligheden for at forhøre dig hos vores kyndige kundeservice.

Samsung gamer skærme betyder høj billedkvalitet

Samsung har rigtig mange års erfaring med produktion af monitors. Deres høje kvalitet, og især deres billedkvalitet, har været med til at sikre, at de i dag er et af de foretrukne mærker indenfor gamer skærme. Da den største del af gaming oplevelsen beror på det grafiske og visuelle, er det derfor ikke så mærkeligt, at du vil finde netop en Samsung gamer skærm placeret i toppen af anmeldernes favoritlister.

Med den høje billedkvalitet følger også en række funktioner, der gør det muligt at indstille og tilpasse skærmens farver, så de passer til netop den genre af spil, som du foretrækker. Om du er til mørke horror spil, hvor gråtonerne spiller en stor rolle for stemningen i spillet, eller farverige open-world spil, så er det meget enkelt at tilpasse skærmindstillingerne på Samsung gamer skærme.

Paneler med TN eller IPS i din Samsung gamer skærm?

For at finde den rigtige Samsung gamer skærm til dig, er det vigtigt at overveje hvilke typer af paneler, der passer bedst til dig. Du vil opleve at de fleste gamer skærme har enten TN eller IPS paneler. Begge har deres fordele, som passer til forskellige behov.

TN, eller Twisted Nematic, paneler har i lang tid været den foretrukne type af paneler inden for gaming monitors. TN paneler har en hurtig responstid (tiden det tager at opdatere fra én farve til en anden), som giver en flot billedoplevelse, når man gamer. En lav responstid sikrer, at du undgår ghosting, hvor skyggebilleder kan observeres, når man bevæger sig hurtigt i spillene. Ud over den lave responstid, så er TN paneler ofte billige, og du vil derfor tit opleve, at du kan spare nogle penge på din Samsung gamer skærm, hvis du vælger disse.

IPS, eller In-Plane Switching, paneler er med tiden blevet den foretrukne paneltype hos mange gamere. Denne type af paneler giver en meget høj præcision i farvegengivelsen, så man får det optimale ud af de mest grafisk flotte computerspil. IPS paneler giver samtidig en meget lille forvrængning af farverne, hvis man kigger skråt ind på panelerne. Dette giver en høj synsvinkel, som er vigtigt for dig, når du kigger på de yderste kanter af skærmen – samt for andre der ser med fra sidelinjen.

Overordnet får du hos de to typer af paneler følgende:

  • TN paneler – Er hurtige og ofte billige
  • IPS paneler – Meget stor farvepræcision samt en bred synsvinkel

En højere opdateringshsatighed giver en flydende oplevelse

Har du et gaming setup, som kan klare det, så kan en højere refresh rate på din Samsung gamer skærm gøre din gamingoplevelse mere lækker. Opdateringhastigheden, angivet i Hz, er det antal gange i sekundet, som skærmen opdaterer skærmbilledet. Jo højere denne er, desto mere flydende vil gaming oplevelsen føles. I vores udvalg kan du let finde en Samsung gamer skærm, med en opdateringshastighed, som passer til dit behov.

Har du nogen spørgsmål?

Skal vi hjælpe dig i jagten på den perfekte Samsung gamer skærm? Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde ud af, hvilen monitor der er den næste, du skal have til at stå derhjemme – det er trods alt derfor, at vi er her! Du finder vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden, og derfra er det bare at skrive eller ringe til os.