Her på siden finder du vores store udvalg af Samsung gamer skærme. Samsung er verdenskendt for sine fantastiske skærme, med en utrolig høj billedkvalitet og tidløse designs. Kunne du også tænke dig en skærm der gør din spiloplevelse så levende og så realistisk som muligt, er du derfor helt sikkert kommet til det rette sted. Vi byder på Samsung gamer skærme i mange forskellige størrelser, priser og designs så du nemt kan finde en model der passer perfekt til dine ønsker og dit budget. Se nærmere på hele vores udvalg nedenfor og find din næste gamer skærm, nu og her.

Resultater: 214Stort udvalg af Samsung gamer skærme i topkvalitet

Samsung er en af markedets mest populære producenter af gamer skærme og det med god grund. Med en unik sans for design, innovative funktioner og en imponerende høj billedkvalitet, er Samsungs gamer skærme ikke til at tage fejl af.

Skal gamer hjørnet se flot ud, går man ikke galt i byen med en af Samsungs flotte modeller. Udover et lækkert design og en god skærmstørrelse leverer en Samsung gamer skærm også en fantastisk præstation, når det kommer til responstiden. Vi kan tilbyde dig gaming skærme fra Samsung i både den billige og i den mere avancerede ende. Derfor er der en god chance for at finde netop den Samsung gamer skærm der passer til dine personlige ønsker. Kunne du for eksempel tænke dig en vaskeægte 4K skærm, så du kan få den bedst mulige billedkvalitet, kan vi tilbyde adskillige modeller til dette formål. Med Samsung gaming skærme i Ultra HD skærm i 4K opløsning kan du få utrolige 8 millioner pixels, der giver en detaljegrad som aldrig før.

Med en 4K skærm bliver det endnu lettere at opfange selv de mindste bevægelser i billedet, hvilket kan gøre dig i stand til at opdage modstanderne hurtigt nok til at hive sejren hjem. For at gøre din søgning lidt nemmere kan du benytte dig af vores smarte søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge den ønskede opløsning, responstid, lysstyrke, med mere. Du er som altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice eller besøge os i vores butikker, skulle du have spørgsmål angående vores udvalg af Samsung gaming skærme.

Samsung skærm til gaming– Masser af features

Når det kommer til gaming, er skærmen ikke det udstyr, man skal gå ned på. Her har vi samlet en række af lækre produkter, så du kan finde den Samsung gamer skærm, der har de features, som du har brug for. Hvilken størrelse og dimensioner skal gaming skærmen have? Hvilken type af paneler skal du vælge? Hvad skal responstiden og refresh raten på din Samsung gamer skærm være? Og sidst men ikke mindst, hvad skal skærmen koste?

Du bør blandt andet overveje følgende specifikationer når du kigger efter en Samsung gaming skærm:

  • Skærmstørrelse
  • Opløsning på skærmen
  • Type af paneler
  • Refresh rate

Skærmstørrelse – Et vigtigt parameter ved en gaming skærm

Størrelsen på din gamer skærm har en kæmpe indflydelse på den oplevelse, du får når du gamer. Vælger du at øge skærmstørrelsen blot en lille smule, vil du højst sandsynligt bliver overrasket over, hvor meget mere skærm, du får for pengene. Går du f.eks. fra en 24” tommer gaming skærm og til en 27”, vil du øge skærmbilledet med over 25%! Og vælger du en 34” skærm i forhold til en standard 24” vil den plads, som der er på skærmen, øges med hele 70%. Der er med andre ord rigtig meget at vinde med en Samsung gamer skærm med en større skærmstørrelse.

Med skærmstørrelsen vil det næsten altid være muligt at øge opløsningen af dine computerspil. Hvor den standard 24” skærm til gaming typisk vil understøtte en opløsning på 1980 x 1200 (Full HD), så vil f.eks. en 27” gaming skærm understøtte en opløsning op til 2560 x 1440 (2K). Går man endnu højere op, finder man skærme i 32”, som ofte har en opløsning på 3840 x 2160 (4K).

Er du i tvivl om, hvilken størrelse og opløsning, som du skal gå efter på din Samsung gaming skærm, så benyt endelig muligheden for at forhøre dig hos vores kyndige kundeservice. Du kan også svinge forbi en af vores fysiske butikker i Aarhus eller København, hvor vi tilbyder følgende, som kan hjælpe med at gøre dig klogere på hvilken Samsung gamer skærm, du skal vælge:

  • Bredt udvalg af blandt alle størrelser (21.5”-49”)
  • Full HD, 2K og 4K skærme

Samsung gamer skærme betyder høj billedkvalitet

Samsung har rigtig mange års erfaring med produktion af monitors. Deres høje kvalitet og især deres billedkvalitet, har være med til at sikre at de i dag er et af de foretrukne mærker indenfor gamer skærme. Da den største del af gaming oplevelsen beror på det grafiske og visuelle, er det derfor ikke så mærkeligt, at du netop vil finde en Samsung gamer skærm placeret i toppen af anmeldernes favorit lister. Med den høje billedkvalitet følger også en række funktioner, som gør det muligt at indstille og tilpasse skærmens farver, så de passer til netop den genre af spil, som du foretrækker. Om du er til mørke horror spil, hvor gråtonerne spiller en stor rolle for stemningen i spillet, eller farverige open-world spil, så er det meget enkelt at tilpasse skærm indstillingerne på Samsung gamer skærme.

Paneler med TN eller IPS i din Samsung gamer skærm?

For at finde den rigtige Samsung gamer skærm til dig, er det vigtigt at overveje hvilke typer af skærm paneler, som passer bedst til dig. Du vil opleve at de fleste gamer skærme har enten TN eller IPS paneler. Begge har deres fordele, som passer til forskellige behov.

TN, eller Twisted Nemativ, paneler har i lang tid været den foretrukne type af paneler inden for gaming monitors. TN paneler har en hurtig responstid (tiden det tager at opdatere fra én farve til en anden), som giver en flot billedoplevelse når man gamer. En lav responstid sikrer at du undgår ”ghosting”, hvor skyggebilleder kan observeres, når man bevæger sig hurtigt i spillene. Ud over den lave responstid, så er TN paneler ofte billige, og du vil derfor tit opleve at du kan spare nogle penge på din Samsung gamer skærm, hvis du vælger disse.

IPS, eller In-Plane Switching, paneler er med tiden blevet den foretrukne paneltype hos mange gamere. Denne type af paneler giver en meget høj præcision i farvegengivelsen, så man får det optimale ud af de mest grafisk flotte computerspil. IPS paneler giver samtidig en meget lille forvrængning af farverne, hvis man kigger skråt ind på panelerne. Dette giver en høj synsvinkel som er vigtigt for dig, når du kigger på de yderste kanter af skærmen, samt for andre der ser med fra sidelinjen.

Overordnet får du hos de to typer af paneler følgende:

  • TN paneler – Er hurtige og ofte billige
  • IPS paneler – Meget stor farvepræcision samt en bred synsvinkel

En højere refresh rate giver en flydende oplevelse

Har man et gaming setup, som kan klare det, så kan en højere refresh rate på din Samsung gamer skærm gøre din gaming oplevelse mere lækker. Refresh raten, angivet i Hz, er det antal gange i sekundet, som skærmen opdaterer skærmbilledet. Jo højere denne er, desto mere flydende vil gaming oplevelsen føles. I vores udvalg kan du let finde en Samsung gamer skærm, med en refresh rate, som passer til dit behov.

Skal vi hjælpe dig i jagten på den perfekte Samsung skærm til gaming, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne øverst og nederst på siden.