Resultater: 61
Resultater: 61


loader

Stort udvalg af Samsung gaming skærme

Hvis du er ude efter en ny gamer skærm, så er der mange gode at vælge imellem, men få af dem er så gode som Samsung gamer skærme. For Samsung er virkelig gået til den i dette område, og det kan i den grad føles.

Samsung gaming skærme byder på enormt flotte designs. De er simple og minimalistiske og har enten sorte eller grå farver. Det får dem til at passe ind hvor som helst, og samtidig ligger det fokus på det vigtigste: selve skærmbilledet.

Og skærmbilledet er enormt flot, når du vælger en Samsung gaming monitor. Med moderne teknologi og de helt rigtige specifikationer opnår Samsung gaming skærme noget nær perfektion.

Så er du på udkig efter den ultimative monitor til dit gaming room? Du får ikke et bedre resultat end med en Samsung gaming skærm, og iblandt disse er Odyssey serien det absolut ultimative valg.

Samsung Odyssey – futuristisk kvalitet

Du har nok lagt mærke til, at langt størstedelen af vores Samsung gamer skærme er fra Samsung Odyssey serien. Det er, meget simpelt, bare de bedste Samsung gaming monitors på markedet, og det er også dem, som Samsung selv har fokus på.

Det er derfor altid værd at se på vores kæmpe udvalg af Samsung Odyssey. Vi har alle de mest populære modeller, helt fra de kæmpestore Odyssey G9 og ned til de budgetvenlige G3'ere.

Der er altså en Samsung gaming skærm til hvem som helst. Uanset hvad du kræver af størrelse, specifikationer og hvor dit budget ligger, så kan vi byde dig på det bedste af det bedste. Det er oplevelsen med en Samsung gamer skærm.

Samsung gamer skærm og specs

Når du er ude efter en ny Samsung gaming monitor, så bør du altid overveje specifikationerne – ofte forkortet til specs. De fortæller dig alt om, hvad du kan forvente fra din nye Samsung gaming skærm.

Her skal man dog holde tungen lige i munden, for nogle specs er meget vigtigere end andre, når det kommer til ydeevne. Derfor forslår vi, at du holder øje med følgende, når du ser på en Samsung gaming skærm:

  • Skærmstørrelse
  • Opløsning
  • Opdateringshastighed
  • Responstid
  • Type af paneler
  • Synkroniseringsteknologi

Det er især ovenstående parametre, der er med til at afgøre ydeevnen på din nye Samsung gamer skærm, og vi går derfor hurtigt igennem, hvorfor hvert af dem kan være vigtige at holde øje med.

Skærmstørrelse

Skærmstørrelsen er en individuel faktor, hvor du bør vælge ud fra, hvad du foretrækker. Samsung gaming skærme er for eksempel et utroligt godt valg, hvis du elsker at have en ultra wide monitor, for mange af modellerne er enorme!

Du kan dog finde absolut alle relevante størrelser i vores sortiment af Samsung gamer skærme. Så om du er til hele 57 tommer eller standard 24 tommer, så kan du sagtens finde det her på siden. Og bare rolig, der er også mange størrelser imellem de to.

Opdateringshastighed

Det er opdateringshastigheden der bestemmer, hvor mange billeder i sekundet din Samsung gaming skærm kan vise. Det går ofte hurtigt for sig i computerspil, og så skal opdateringshastigheden være på mindst 144Hz.

For hvis din Samsung gaming monitor ikke kører på et højt nok antal Hz, så får du et grimt skærmbillede, der ikke kan følge med dit spil. 144Hz er rigtig godt, men vi har Samsung gaming skærme på helt op til 240Hz!

Responstid

Responstiden er endnu en gang med til at sørge for, at du får et flot skærmbillede, når det går hurtigt for sig i computerspil. Den afgør nemlig, hvor hurtigt én pixel på din Samsung gaming monitor kan skifte fra en farve til en anden og tilbage igen.

Her handler det om at gå efter så lav en responstid som muligt. Vi har masser af Samsung gaming skærme, hvor responstiden er helt nede på eller under 1 millisekund! Du kan derfor finde ekstremt hurtige Samsung gamer skærme hos os.

Opløsning

Opløsningen på din Samsung gaming skærm er lige så vigtig, som et flot skærmbillede er vigtigt for dig. Jo flottere et skærmbillede du ønsker, jo højere skal opløsningen være. Det som den angiver, er antallet af vandrettet og lodrettet pixels.

Heldigvis kan vi tilbyde Samsung gamer skærme med alt fra 1920x1080 og op til 7680x2160 i opløsning. Det er altså helt op til dig, hvordan du ønsker dit skærmbillede tager sig ud. Husk dog på, at en højere opløsning ofte koster en del mere.

Paneler

Det er ikke alle, der går op i, hvilken type paneler deres monitor har. De har dog en vis betydning, og de kan derfor godt være værd at holde øje med. Helt overordnet findes der tre forskellige typer paneler:

  • TN paneler – disse er utroligt hurtige og har lave responstider
  • VA – giver et godt mix af fart og et flot skærmbillede
  • IPS paneler – denne type har en meget stor farvepræcision samt en bred synsvinkel

Helt overordnet har vi ikke Samsung gaming skærme, der bruger TN paneler – der vil altså kun være tale om VA eller IPS paneler, når du ser vores udvalg af Samsung gamer skærme igennem.

IPS er det bedste valg, hvis det flottest mulige skærmbillede er det vigtigste for dig. Vil du også gerne bruge din Samsung gaming monitor til e-sport eller andre spil, hvor det går hurtigt for sig, så er det ofte bedre at vælge VA.

Synkroniseringsteknologi

Mange af vores Samsung gaming skærme har en form for synkroniseringsteknologi, oftest enten G-SYNC eller FreeSync. Den korte af den lange er, at synkroniseringsteknologien i samarbejde med dit grafikkort giver et utroligt stabilt skærmbillede.

Her skal du bare huske på, at G-SYNC kræver et NVIDIA grafikkort, hvorimod FreeSync kræver et AMD grafikkort. Det er vigtigt, for uden en matchende GPU, så kan din Samsung gaming skærm slet ikke gøre brug af sin synkroniseringsteknologi.

Kurvatur på din Samsung gaming monitor

De store Samsung gaming monitors har altid kurvatur, for ellers fungerer de bare ikke ordentligt. Er du dog vil med curved monitors, så behøver du ikke vælge en stor en af slagsen.

Vi har rigeligt med kurvede Samsung gamer skærme i mindre format. Du kan derfor nyde godt af denne populære teknologi, uanset hvilken størrelse af Samsung gaming skærm du vælger.

Har du nogen spørgsmål?

Skal vi hjælpe dig i jagten på den perfekte Samsung gamer skærm? Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde ud af, hvilen Samsung gaming monitor der er den næste, du skal have til at stå derhjemme.

Det er trods alt derfor, at vi er her! Du finder vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden, og derfra er det bare at skrive eller ringe til os, så skal vi nok hurtigt give dig de råd og den vejledning, som du har behov for.