Resultater: 66
Resultater: 66


loader

Samsung curved monitor – højkvalitetsskærme

Der er mange gode computerskærme på markedet, og hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af de bedste af de bedste. Derfor er det en selvfølgelig, at vi har et enormt sortiment, når det kommer til Samsung skærme, og hermed også Samsung curved monitors.

For buede skærme bliver mere og mere populære, og det betyder, at man kan få nogle ekstremt højkvalitets Samsung curved monitors. For Samsung har længe været frontløbere på markedet, når det kommer til teknologi indenfor skærme.

Hvis du allerede er klar over, at du er ude efter en Samsung curved monitor, så er der ikke meget mere for os at sige: slå dig løs i vores udvalg. Er du derimod i tvivl, og vil du gerne vide mere om, hvorfor en Samsung curved monitor er sådan et godt valg? Så læs mere herunder.

Vælg en Samsung curved monitor

Uanset om du gamer eller ej, så er der flere gode grunde til, at du bør vælge en Samsung curved monitor. Ud over den visuelle oplevelse, så giver det dig også en reel fordel, når du bruger skærmen, og så er det virkelig rart for øjnene.

  • Hold overblikket
  • Fantastisk visuel oplevelse
  • Reduceret billedforvrængning

Alle fordelene kommer af, at der er at gøre med en Samsung curved monitor. Kurvaturen sørger for at aktivere dit perifere syn, og det er her, at magien med en buet skærm virkelig sætter ind.

Overblik

Uanset om du gamer eller ej, så er det virkelig rart, når man nemt kan holde overblikket. Det er den oplevelse, du kommer til at få, når du sidder ved en Samsung curved monitor.

Det er især i forhold til kanter og hjørner af skærmen, at kurvaturen hjælper dig. Det er virkelig fedt, hvis du gamer, ser film eller har en virkelig stor Samsung curved monitor at skulle overskue. Et større overblik er altid en fordel.

Visuel oplevelse

Uanset om det er gaming eller film, så får du en ekstremt god visuel oplevelse, når du sidder foran en Samsung curved monitor. Kurvaturen giver en helt anden form for oplevelse, der sammen med det bedre overblik nærmest suger dig ind i skærmen.

Det betyder for det første, at du får et ekstremt flot og levende skærmbillede, men det gør det også virkelig nemt for dig, at indleve dig i, hvad der sker på din skærm. Det er enhver gamers drøm, og selv hvis du mest er til film og serier, så gør det en enorm forskel.

Billedforvrængning

En standard flad skærm kan godt have en vis mængde billedforvrængning ude i kanterne, især hvis det er en større model. Den følger trods alt ikke dit øjes form, og derfor ser det ikke altid helt pænt ud.

Med en Samsung curved monitor undgår du problemer med billedforvrængning, da dit øje helt naturligt følger en buet skærm bedre. Går du op i detaljerne både i midten af skærmen og helt ud til kanterne, så er det altså et oplagt valg.

Til gaming

Selvom store skærme til erhverv og hjemmebrug ofte har kurvatur, så indrømmer vi gerne, at der er ét sted, hvor du oftere finder Samsung curved monitors end andre, og det er til gaming.

Her er det især værd at se på Samsung Odyssey, der er Samsungs bedste linje indenfor gaming skærme. Odyssey modellerne er næsten alle Samsung curved monitors, og du kan derfor glæde dig til gode specs og ekstremt gode oplevelser, hvis du investerer i en af disse.

Er der andet, du gerne vil vide?

Er der en bestemt Samsung curved monitor, du gerne vil vide mere om? Eller er du måske interesseret i udvalget mere generelt, eller enten vores modeller til gaming eller kontorbrug? Så står vores kundeservice selvfølgelig til rådighed.

Du kan altid sende os en mail, eller eventuelt skrive til os i chatten – så skal vi nok vende tilbage til dig, så hurtigt som vi har mulighed for det. Ellers kan du ringe indenfor vores åbningstider, så tager vi gerne en snak om vores Samsung curved monitors.