samsung odyssey banner


Rejs ind i fremtiden med de fantastiske skærme fra Samsung Odyssey familien. Disse gaming monitors giver dig de ultimative spiloplevelser ved hjælp af teknologi så avanceret, at man nemt kunne snydes til at tro, at de kommer fra det ydre rum. De giver et boost til gamingen med deres super skarpe farver, krystalklare opløsning og et lækkert, smooth skærmbillede – Samsung Odyssey kan klare det hele med sine høje specs og enestående lysteknologi. Det er nogle af de bedste gaming skærme på markedet, og de er ren luksus at have med at gøre, når man sidder og gamer. Hos Føniks holder vi altid vores sortiment opdateret, og du kan derfor nemt finde populære modeller som Samsung Odyssey G7 og Samsung Odyssey G9. Fremtiden indenfor gaming er ankommet – Samsung Odyssey står parat til verdens gamere!

Resultater: 71
Resultater: 71


loader

Find din næste Samsung monitor ved Føniks Computer

Ved Føniks Computer sælger vi et bredt udvalg af skærme. Om du skal bruge en monitor til gaming, til kontoret eller til hjemmet, så så har vi en skærm, der passer perfekt, til dit behov. Det er noget, vi går meget op i.

Derfor kan du hos os finde et univers af forskellige skærme fra en galakse af forskellige producenter. En af disse er Samsung, og hvis du mangler en ny monitor, så tilbyder vi et bredt udvalg af helt ud fantastiske Samsung skærme.

Overordnet set laver Samsung en hel del forskellige produkter – alt fra ure og headsets, mobiler og tablets, PC’er og hvidevarer. Alligevel synes vi, at deres monitors er noget helt specielt.

Med stilrene designs og et skærmbillede så godt at du nærmest ikke kan tro, at det hører til på vores blå planet, er der Samsung monitors, der passer til hvem som helst. Her er en helt særlig del af sortimentet deres gaming skærme, der findes i en serie kaldet Samsung Odyssey.

Og når først du har fået fingrene i en Samsung Odyssey, så kommer det til at føles, som har du været på en lang odyssé imod at finde den helt rigtige skærm. Du kommer til at føle dig hjemme i din hardware.

Samsung Odyssey er en familie af produkter, der besidder teknologi så avanceret, at den kunne være taget fra en science fiction-film. Det er nogle af de bedste gaming monitors på markedet, og de tager ens gaming oplevelse til et helt nyt niveau..

Samsung Odyssey – teknologi som fra en anden verden

At finde den rigtige gaming skærm kan være en lang rejse, men når du endelig finder den, så er det en fantastisk følelse. Man kan nemt komme til at føle sig som den sagnomspundne helt Odysseus, når han kommer hjem fra sin lange rejse, sin odyssé.

Der er dog én forskel. Når du som helten i historien har fundet en Samsung Odyssey at game på, så har du ikke tid til at slappe af. Tværtimod! Selvom du er solidt plantet derhjemme, så er det nu, at det virkelig er på tide at komme i gang med at lave noget: det er på tide at game.

En Samsung Odyssey er en gaming monitor, der kunne snyde dig til at tro, at den kommer fra en helt anden verden. Med det futuristiske design giver disse Samsung monitors et unikt look til dit gaming setup. Det giver den helt rigtige stemning, når du sidder og gamer.

En Samsung Odyssey er dog ikke bare en pæn monitor. Det er også en ekstremt god gaming skærm. De er skabt til gaming, og der er intet, som overgår deres ypperlige ydeevne. Uanset om du vil fordybe dig i eventyret eller overkomme hver en modstander, så får du her de specifikationer, du har brug for.

Tjek de avancerede specs og funktioner Samsung Odyssey byder på

Hver gang du ser på en Samsung Odyssey, eller nogen som helst anden gamer skærm, for at finde ud af, om den er god nok til dig, bliver du nødt til at kigge på specifikationerne. Det er trods alt her, at du får al den tekniske information.

Med Samsung Odyssey får du altid et skærmbillede i uovertruffen kvalitet. Om du vil have full HD, 4k eller noget derimellem, så står der en model klar til dig hos Føniks Computer.

Hertil er Samsung Odyssey udstyret med helt fantastisk teknologi, der sørger for, at du altid for den bedste gaming oplevelse. Her synes vi især det er værd at sætte fokus på følgende:

  • Smart lys-teknologi
  • Opdateringshastighed
  • Responstid
  • Synkroniseringsteknologi

Nogle af funktionerne i en Samsung Odyssey er måske ikke direkte nødvendige for dig, men de skåner din øjne mest muligt, imens de også opper billedkvaliteten gevaldigt.

Der er også specifikationer, der så absolut er nødvendige – for eksempel er opdateringshastigheden og responstiden ikke noget, du kan gå på kompromis med. Heldigvis kan du få det hele, når du har med Samsung Odyssey at gøre.

Lys og skygger – et teknologisk vidunder

Der er virkelig blevet kælet for teknologi angående lys i Samsung Odyssey serien. Via Quantum Matrix Teknologi med Quantum Mini-LED bliver lysstyrken kontrolleret på en bestemt måde, der giver perfekte kontraster i forhold til opløsningen på skærmen.

Der er også zoner på en Samsung Odyssey, hvor lysstyrken kan styres lokalt i hver zone, så du får det lækreste skærmbillede. Normalt kan du finde omkring 10 af disse zoner på en skærm, men i Samsung Odyssey serien er der helt op til 2048!

Det giver ekstrem præcision i henhold til, hvilke pixels der skal bruge hvilken belysning, hvilket giver helt fantastiske detaljer på skærmen, der ellers ville have være umulige at opnå.

Med Samsung Odyssey opnår du også et 12-bits sortniveau, som hjælper med at fremhæve detaljer yderligere – især mørke scener og steder med skygge kan ikke længere skjule noget for dig, for nu kan du se det, der før var skjult.

Indbygget Quantum HDR 2000 betyder også, at du kan sidde med en lysstyrke på 2000 nit og en sRGB-farveskala på 125% –kontraster i lys har aldrig set så gode ud! Samsung Odyssey er derfor det perfekte valg, hvis du gerne vil have uovertruffen billedkvalitet.

Perfekt opdateringshastighed

Mange standard skærme til kontoret og hverdagen kører med en opdateringshastighed på 60Hz. Det er helt fint til Microsoft Office og e-mails. Det er bare ikke godt nok, når der skal games.

Her er 144Hz eller mere simpelthen nødvendigt, og derfor får du ikke en Samsung Odyssey på mindre end det. Hus kdog på, at selvom du ikke behøver mere end 144Hz, så sker der intet ved, at du finder en Samsung Odyssey, der har en højere opdateringshastighed.

Og kan du godt lide at spille skydespil som Valorant eller Apex Legends, så er det faktisk undtagelsen, hvor du helst skal op på 240Hz eller mere. Det er dog intet problem at finde en Samsung Odyssey, der opfylder dette behov. Du kan derfor sagtens gøre dig klar til at dominere i de forskellige shooters.

Der er ikke tid til sølle 60 billeder på din skærm i sekundet, når der skal games. Samsung Odyssey tilbyder dig præcis så mange billeder per sekund, som du skal bruge, når du seriøst skal game. Og det er blot én af grundende til, at det er nogle af de mest populære gaming monitors på markedet.

Optimeret responstid

Hvis responstiden er for høj, så har du ikke fat på en skærm, der er god til gaming. Det kan give grimme, og utroligt distraherende, effekter som ghosting, der gør det helt umuligt at spille. Derfor har Samsung Odyssey altid en optimeret responstid.

For det meste er det ganske fint, hvis du kan finde en skærm, der har en responstid på 5 millisekunder eller mindre. Kommer du dog ned på de 1 millisekund, så begynder det at blive virkelig godt, og så kan du i sandhed stole på, at din skærm kan følge med, når ud gamer.

Responstiden er ikke den eneste faktor, der er vigtig for din fremtidige Samsung Odyssey. Det har dog nok betydning til, at du helt klart bør have det i mente.

Synkroniser – G-SYNC og FreeSync

Input lag, hakkende skærmbilleder og forvrænget grafik er altid en fare, der kan være med til at ødelægge selv en professionel gamers spiloplevelse. Indlevelsen er bare ikke det samme, når skærmbilledet flækker i to, eller hvis intet reagerer hurtigt nok, når du prøver at gøre noget.

Samsung Odyssey tager disse problemer og kyler dem ud i det ydre rum igennem affaldsskakten. Ud over den generelt vilde optimering af specifikationerne, så kan du ofte finde en Samsung Odyssey, der er udstyret med NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync.

Disse synkroniseringsteknologier lader dig synkroniserer skærm og grafikkort, hvilket skaber et utroligt stabilt skærmbillede. Du skal dog altid holde øje med, hvilke af de to teknologier en givet Samsung Odyssey har. De stiller nemlig hver især krav til din PC.

G-SYNC kræver at din computer har et NVIDIA grafikkort, hvorimod FreeSync kræver at din computer har et AMD grafikkort. Så hvis bare grafikkort og synkroniseringsteknologi passer sammen, så er der ingen forstyrrelser, når du sidder og gamer foran din Samsung Odyssey.

Specifikationerne på en Samsung Odyssey er så gode, at det ofte kan føles mere som om, at du styrer computerspillet med tankerne end med mus og tastatur. Hvert et klik og bevægelse er øjeblikkelige – så hvis du føler, at du sidder og bruger udstyr fra en science fiction-film, så behøver du ikke blive overrasket!

Alle de fedeste detaljer – der er meget mere at se på!

Der er også meget andet, du kan overveje at se på, når du er på jagt efter din næste Samsung Odyssey. For selvom opdateringshastigheden og responstiden er noget af det allervigtigste, og der er meget fedt at sige om cool teknologi og ekstra funktioner, så er der også andet at holde øje med.

  • Opløsning
  • Størrelse
  • Kurvatur

Disse punkter er ikke altid noget noget, man sådan lige går og overvejer, men det kan have en utrolig stor indvirkning på din oplevelse, når du sidder og gamer. Hver en Samsung Odyssey er fantastisk, men du bliver helt klart gladest, hvis du vælger din nye model med omhu.

Opløsning

For langt de fleste gamere er full HD (1920 x 1080) helt fint, når der skal overvejes opløsning på skærmen, og hvis man tilfældigvis køber en Samsung Odyssey med mere end det, så kommer man heller ikke til at klage. Det er derfor ikke sikkert, at du har overvejet opløsningen.

Til mange AAA-titler, eller hvis du bare vil have det flottest mulige skærmbillede, hvor grafikken tager sig helt fantastisk ud, så er det dog ikke sikkert, at du kan nøjes med full HD. Her er quad HD (2560 x 1440), eller ligefrem 4k (3840 x 2160), at foretrække.

Heldigvis har vi rigtig mange forskellige modeller af Samsung Odyssey, og du kan finde dem i hver en opløsning, du kunne ønske dig. Det handler trods alt om at have noget for alle, og det har vi i den grad.

Eventuelt kan du bruge vores filter til højre på siden oppe imod toppen, hvor du kan sortere efter opløsning. Du skal trods alt kunne få en Samsung Odyssey i lige den opløsning, du går og drømmer om.

Størrelse

Størrelsen på din Samsung Odyssey er også vigtig at have i mente. De fleste vælger nok en imellem 24 og 27 tommer, da det trods alt er den mest almindelige størrelse af gaming monitors. Det kunne, for eksempel, nemt være en af de utroligt populære Samsung Odyssey G7 modeller.

Til dig der gerne vil have noget større, så er der selvfølgelig også modeller af Samsung Odyssey G7, der er over 30 tommer. Så kan du virkelig leve dig ind i computerspillet! Eventuelt kan du se på ældre modeller end lige Samsung Odyssey G7, hvis du gerne vil have en billigere skærm. 

Der er dog nogen, som gerne vil have en endnu større skærm. En skærm der virkelig kan suge dig helt ind i sig, så du i sandhed sidder ansigt til ansigt med dine gamingeventyr. Hvis du vil have over 40 tommer at gøre med, så er Samsung Odyssey G9 lige det, du går og leder efter.

Samsung Odyssey G9 er en helt enorm skærm, hvor du får så meget for pengene, at det er næsten helt umuligt at overskue. Det er helt vildt fedt, og det giver dig et hav af muligheder. Skal det være endnu større, så kan du også se på Samsung Odyssey Ark og dens 55 tommer!

Uanset hvilken størrelse af gamer skærm du er ude efter, så står Samsung Odyssey klar til at hjælpe dig. Det giver en utrolig frihed, så du kan vælge lige det, du allerhelst vil have.

Kurvatur

Har du overvejet, om du gerne vil have kurvatur på din gaming skærm? Curved monitors bliver mere og mere populære, og det giver rigtig god mening. Mange tænker ikke, at det gør så stor en forskel, men det gør meget mere, end de fleste lige går og tror.

En kurvet skærm lader dig gøre bedre brug af dit perifere syn, når du sidder foran skærmen. Dette gør det overraskende meget nemmere for dig, når du skal holde overblikket, fordi du nemmere kan se hvad der sker i kanterne af din skærm. Det giver derfor også en mere indlevende oplevelse, når du gamer.

Du kan være helt sikker på, at de rigtig store modeller som Samsung Odyssey G9 har kurvatur, for ellers fungerer så store skærme slet ikke til gaming. Du kan dog også finde det på mange af de mindre modeller, så du altid kan finde lige den Samsung Odyssey, der passer til dig.

Er du i tvivl om noget?

Har du nogen spørgsmål til vores udvalg af Samsung Odyssey? Eller vil du gerne vide noget om en specifik model? Uanset hvad, så kan du altid spørge vores kundeservice til råds. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, om det så omhandler en populær Samsung Odyssey G7, eller et helt andet produkt.

Du kan ringe til os i vores åbningstider, og ellers kan du altid skrive i vores chat eller per mail. Så snart vi kommer i snak med dig, så skal vi nok svare på dine spørgsmål og guide dig. Samsung Odyssey passer til alle. Især når du finder den perfekte model.