Har du brug for en gaming monitor så avanceret, at man kunne snydes til at tro, at den kommer fra det ydre rum? Så skal du have fat på en Samsung Odyssey. Disse avancerede skærme er lavet specielt til gaming, og de tager dig på noget af en tur! Med en Samsung Odyssey får du et krystalklart skærmbillede, hvor hver en bevægelse og hvert et klik fra dig registreres og udføres på så lidt tid, at man skulle tro, du havde tænkt det, i stedet for gjort det. Den specielle teknologi i en Samsung monitor giver et mere detaljeret skærmbillede, fordi firmaet har lagt så meget fokus i belysning. Når dette bliver sat sammen med en høj opdateringhastighed på 144Hz eller mere og en responstid på 1 millisekund, så er det oplagt, at en Samsung Odyssey er skabt til et formål: gaming.

Resultater: 76
Resultater: 76


loader

Få en ny Samsung monitor ved Føniks Computer

Ved Føniks Computer sælger vi et bredt udvalg af skærme. Om du skal bruge en monitor til gaming, til kontoret eller til hjemmet, så skal der selvfølgelig være noget lige til dig. Det gør vi en stor indsats for hos Føniks, og derfor kan du finde et univers af forskellige skærme fra en galakse af forskellige producenter. En af disse producenter er Samsung, og hvis du mangler en ny Samsung monitor, så står vi ydmygt klart med et ekstremt bredt udvalg.

Samsung laver en hel del forskellige produkter – alt fra ure og headsets, mobiler og tablets, PC’er og hvidevarer. Samsung monitors er dog noget helt specielt. Med stilrent design og et skærmbillede så godt at du nærmest ikke kan tro, at det hører til på vores blå planet, er der Samsung monitors, der passer til hvem som helst. Her er en helt særlig del af sortimentet deres gaming skærme, der findes i en serie kaldet Samsung Odyssey. Og når først du har fået fingrene i en Samsung Odyssey, så kommer det også til at føles, som har du været på en lang odyssé imod en skærm, der besidder teknologi så avanceret, at den kunne være taget fra en science fiction-film.

Samsung Odyssey – gaming skærme som fra en anden verden

At finde den rigtige gaming skærm kan være en lang rejse. Men når du endelig finder den, så føles det, som har du endelig fundet hjem igen. Og når du skal bruge skærmen til gaming, så er det slet ikke så underligt, hvis du føler dig som den sagnomspundne helt Odysseus, når han kommer hjem fra sin lange rejse, fra sin odyssé. Forskellen er bare, at du som helten der endelig har fundet en skærm, du kan være hjemme i, ikke er klar til at tage en slapper. Tværtimod.

En Samsung Odyssey er en gaming skærm, der kunne snyde dig til at tro, at den kommer fra en helt anden verden. Med det futuristiske design giver disse Samsung monitors et unikt look til dit gaming setup – og alle ved udmærket godt, at stemningen det rigtige gaming setup giver ikke bør undervurderes. Heldigvis er en Samsung Odyssey ikke bare en pæn Samsung monitor. Det er også en ekstremt god gaming skærm. Hvis du gerne vil fordybe dig i eventyret, eller du ønsker at tage dit game til det næste niveau, så alle dine modstandere endelig kan lære, hvem det er de står over for, så er en Samsung Odyssey skærmen du leder efter. De er skabt til gaming, og der er intet der overgår dem.

Tjek de avancerede specs og funktioner Samsung Odyssey byder på

Hver gang du skal tjekke en Samsung monitor, eller nogen som helst anden skærm, for at finde ud af, om den er god nok til dig, bliver du selvfølgelig nødt til at kigge på specifikationerne. Det er trods alt her, at du får al den tekniske information. Med Samsung Odyssey får du altid et skærmbillede i helt vanvittig kvalitet. Om du vil have fuld HD, 4k eller noget derimellem, så står der en Samsung monitor klar til dig. Opløsningen er altid helt fantastisk, og ud over det har Samsung installeret en masse anden teknologi, der hjælper med at give det bedst mulige skærmbillede.

Lys og skygger – et teknologisk vidunder

Der er virkelig blevet kælet for teknologien med lys i Samsung Odyssey serien. Via Quantum Matrix Teknologi med Quantum Mini-LED bliver lysstyrken kontrolleret på en måde, der giver perfekte kontraster i forhold til opløsningen på skærmen. Der er ligeledes zoner på din Samsung monitor, der lokalt i hver zone styrer lysstyrken. Normalt kan du finde omkring 10 af disse zoner, men i Samsung Odyssey er der helt op til 2048! Det giver ekstrem præcision på, hvilke pixels der skal bruge hvilken belysning, og detaljerne på skærmen bliver således helt fantastiske. Der er også et 12-bits sortniveau, som hjælper med at fremhæve detaljerne – især mørke scener og steder med skygge kan ikke længere skjule noget for dig. Quantum HDR 2000 betyder også, at du sidder med en lysstyrke på 2000 nit og en sRGB-farveskala på 125% - kontraster i lys har aldrig set så godt ud.

Perfekt opdateringshastighed

Mange standard skærme kører på 60Hz. Det er helt fint til Microsoft Office og emails. Det er bare ikke godt nok, når der skal games. Her er 144Hz eller mere simpelthen nødvendigt, og derfor får du ikke en Samsung Odyssey på mindre end det. Det kan dog godt gøres bedre, og det er derfor intet problem at finde en Samsung Odyssey med 240Hz, hvis det er det, du er til. Der er ikke tid til sølle 60 billeder på din skærm i sekundet. Samsung Odyssey tilbyder dig præcis så mange billeder per sekund, som du skal bruge, når du seriøst skal game.

Optimeret responstid

En skærm med for høj responstid er ikke god til gaming. Det skal ligge i dine hænder, hvor hurtigt og præcist du kan finde dit mål, i stedet for at du er begrænset af den hardware og det udstyr, du har med at gøre. Du kan derfor være sikker på, at på en Samsung monitor i Samsung Odyssey serien altid får ekstremt lav responstid. Grå-til-grå responstiden er helt nede på 1 millisekund, så du får derfor intet at klage over på denne front.

Synkroniser – G-SYNC og FreeSync

Input lag, hakkende skærmbilleder og forvrænget grafik er altid en fare, der kan være med til at ødelægge din spiloplevelse. Indlevelsen er bare ikke det samme, når skærmbilledet flækker i to, eller hvis intet reagerer hurtigt nok, når du prøver at gøre noget. Samsung Odyssey tager disse problemer og kyler dem ud i det ydre rum igennem affaldsskakten. Ud over den vilde optimering helt generelt på Samsung Odyssey, så er skærmene også kompatible med NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync. På den måde kan du synkronisere dit grafikkort og din Samsung Odyssey, hvis bare du sørger for at have et kompatibelt grafikkort. Med en Samsung Odyssey kan signalet nemt blive så hurtigt, at det føles mere som om du styrer spillet med dine tanker, end med mus og tastatur. Tryk og klik er øjeblikkelige – så hvis du føler, at du sidder og bruger udstyr fra en science fiction-roman, så skal du ikke blive overrasket!

Er du i tvivl om noget?

Har du nogen spørgsmål til Samsung Odyssey linjen eller til vores andre Samsung monitors? Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis det er tilfældet. Vi vil gladeligt hjælpe dig med at finde den helt rigtige gaming skærm – om det så skal være en Samsung Odyssey eller en skærm fra et andet mærke som AOC eller BenQ. Sammen skal vi nok finde den helt rigtige gaming skærm til dig, og så sender vi den fragtfrit med GLS.