Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Træd ind i spillets verden med Xbox 

Hos Føniks Computer går vi op i gaming og derfor har vi selvfølgelig også et fint udvalg af de nyeste gaming konsoller fra Xbox. Du kan vælge mellem de nyeste generationer af Xbox konsoller med Xbox Series S og Xbox Series X der giver dig muligheden for at spille nogle fede spil på nogle ret så hurtige og kraftfulde konsoller med suveræn ydeevne. Med en Xbox får du en konsol der er kraftfuld, har høj grafik og som giver dig muligheden for at spille de nyeste Xbox spil. Med en Xbox har du også muligheden for at få adgang til en helt masse spil gennem Xbox All Access eller Xbox Game Pass, hvor du kan få adgang til de nyeste Xbox spil og de klassiske spil som du kender fra tidligere generationer af Xbox konsoller.

Så kig endelig vores udvalg igennem af Xbox Series S og Xbox Series X konsoller, det kan være du finder en der passer lige til dig og dine gaming ønsker!

Microsoft har med deres nye serier af Xbox konsoller skabt nogle af tidens mest hurtige og kraftfulde konsoller der virkelig vil noget. Med deres Xbox Series X og Xbox Series S konsoller får du nogle maskiner med rigtig power der kan spille de nyeste Xbox spil, samtidig med at du kan spille spil der er 4 Xbox generationer tilbage så du altid kan falde tilbage til dine favoritspil. Du får fuld HD videokvalitet når du streamer eller ser Blu-ray film, og så er den grafiske kvalitet af Xbox spil selvfølgelig helt i top. 

Du kan vælge mellem Xbox Series X og Xbox Series S der begge byder på exceptionel gaming med hver deres spidskompetence, når det kommer til ydeevne. Derfor kan du ikke gå helt galt i byen når du investerer i en af de helt nye Xbox. 

Se vores udvalg af Xbox konsoller, tilbehør og spil igennem for at finde lige præcis dét du står og leder efter. 

Se vores Xbox Series X udvalg her.Se vores Xbox Series S udvalg her.

Kraftfuld gaming med den smarte Xbox Series X 

Med den nyeste generation af high-end gaming fra Xbox får du en virkelig kraftfuld og grafisk stærk konsol med Xbox Series X, hvor du kan spille de aller nyeste spil titler nemt og hurtigt. Med denne konsol får du en power maskine, der hurtigt starter dine spil op og hvor du med Xbox Velocity Architecture, hardware accelerated DirectX Ray tracing, og op til 120 FPS, har en Xbox konsol der virkelig vil noget. Denne konsol giver dig muligheden for at spille i ægte 4K gaming med 8K HDR (High Dynamic Range), hvor du med 12 teraflops processorkraft og 1 TB SSD har en både hurtig og kraftfuld Xbox konsol. 

Xbox Series X understøtter både Dolby Vision og Dolby True HD med Atmos, hvilket forbedrer din gaming oplevelse betydelig da du får fuld spektrum af billeder og lyd. Du får altså en endnu mere detaljeret og virkelighedstro gaming tak at være 4K. 

Foruden at du kan spille alle de nyeste gaming titler til Xbox, så er Xbox Series X også backwards compatible, hvilket betyder at du kan spille alle de gamle velkendte spil fra de tidligere generationer. Det er smart! Ikke nok med det, så kan du også bruge din Xbox som en underholdnings konsol - her kan du altså både afspille 4K UHD Blu-ray film og streame 4K Ultra HD film og serier gennem dine favorit streaming tjenester. 

Man kan altså sige at Xbox Series X er en vaskeægte power machine.

Oplev den næste generation af konsoller med Xbox Series S

Den smarte Xbox Series S er en af Microsoft nyeste Xbox konsoller til en virkelig god pris. Den har næsten de samme specifikationer som Xbox Series X, men hvor der er nogle få specs der varierer, hvilket gør den særdeles attraktiv i prisen! Du kan finde Xbox Series S konsoller her på siden, til en god pris, hvor du virkelig får en konsol for alle pengene. 

Xbox Series S har, som sagt, næsten de samme specifikationer som Xbox Series X. Hvor du derfor også vil kunne opleve Xbox Velocity Architecture, der giver dig en next level gaming oplevelse, hvor du kan opleve op til 120 FPS med hardware accelerated DirectX ray-tracing. Som med Series X, er denne konsol også bagudkompatibel over 4 generationer, så du kan spille alle dine favoritspil fra de tidligere Xbox konsoller, men hvor du kan være heldig at have dem i endnu bedre kvalitet hvis de er optimeret. 

Du finder også Dolby Vision og Dolby True HD på denne konsol, hvor du også kan streame film og serier i 4K Ultra HD, fra dine favorit streaming apps. Her får du også Quick Resume (hurtig fortsættelse) hvor du nemt kan hoppe tilbage i et spil du har været i gang med at spille. Med Xbox Series S får du dog 4 teraflops processorkraft, gaming i 1440p og brugerdefineret lagring på 512 GB SSD. Det er også kun muligt at spille digitale spil, da denne konsol ingen disk-drev har. Men Xbox Series S er stadig en lige så effektiv, hurtig og grafisk god Xbox der kan måle sig med Xbox Series X - men til en endnu skarpere pris!

Se vores udvalg igennem og overvej hvilke komponenter og specifikationer du foretrækker i din Xbox, så du vælger den helt rette for dig. Begge Xbox serier er dog gode og vil give dig en ultimativ gaming oplevelse. 

Udvid din gamer horisont med tilbehør til din Xbox

Hvis du er interesseret i en af de smarte Xbox konsoller, så du kan spille de helt nyeste spil, så kan det være du også skal tage et kig på det Xbox tilbehør som Føniks Computer har i sortiment. Her kan du finde smarte Xbox Gamepads, headphones og de nyeste spil som alt sammen fuldender din gaming oplevelse. 

Selvom der følger en smart Xbox controller med i købet af en konsol, så kan det være smart at investere i en anden controller, især hvis du ofte gamer med vennerne og gerne vil kunne spille sammen på samme tid. Du kan derfor finde en masse forskellige udgaver af en Xbox controller her på siden, hvor du kan vælge mellem forskellige farver og udstyr til denne - hvis du for eksempel gerne vil udskifte knapperne, så kan du også det. 

Skal du have den fulde gaming oplevelse, så kan det være en fordel af have et gamer headset ved hånden så du kan høre alt lyd og baggrundsstøj i spillet du spiller. Så kan du hurtigt reagere når fjenderne kommer nær dig eller generelt leve dig endnu mere ind i verdenen i dit spil. Du kan investere i hvilket som helst headset du foretrækker, men du kan blandt andet også finde Razer headsets lavet specifikt til Xbox. 

Hvis du har investeret i en smart ny Xbox, en ekstra Xbox controller og et kvalitets headset, så er det næst vigtigste selvfølgelig også et virkelig fedt spil til din konsol. Derfor har Føniks Computer også et større udvalg af Xbox spil til de helt nyeste generationer af konsoller, men også nogle af de ældre konsoller, så du frit kan vælge mellem de spil du finder mest interessant. Det fantastiske med Xbox Series X og Xbox Series S er jo også at de er bagudkompatible, så du kan spille selv de ældre generationer af spil på dem - så du kan bare sætte i gang med at finde dine favorit spil! Du finder bl.a. Xbox 360 spil, Xbox One spil og Xbox Series X spil i vores sortiment. 

Tjek endelig vores store udvalg igennem af Xbox tilbehør til formidable priser. Du vil helt sikkert kunne finde noget der passer til dine ønsker. 

Ofte stillede spørgsmål om Xbox 

Her kan du finde svar på forskellige spørgsmål om Xbox, de forskellige modeller og udstyr til Xbox konsollerne. Hvis du har yderligere spørgsmål, der ikke er besvaret, kan du kontakte vores kundeservice hvis information står øverst på siden.

Hvad er forskellen på Xbox Series S og Xbox Series X? 

Den største forskel mellem de to Xbox konsoller er at Xbox Series X er udviklet til at vise spillene i oprindelig 4K, den har en Ultra HD Blu-Ray disk-drev og 1 TB brugerdefineret SSD. I modsætning til denne, så er Xbox Series S udviklet til gaming ved 1440p, den er uden disk-drev og så har den en brugerdefineret 512 GB SSD.

Xbox Series S er også den konsol der er prissat lavere og passer perfekt til dig der har et lavere budget at gøre med eller som foretrækker at spille digitale spil frem for fysiske.

Hvad er Game Pass til Xbox? 

Game Pass er et månedligt abonnement hvor du får adgang til Xbox spil til din konsol, PC eller gennem Cloud. Du får ubegrænset adgang til flere forskellige Xbox spil, hvor sortimentet skiftes ud en gang imellem, så du altid kan prøve nogle spændende spil. 

Du får også adgang til Xbox Live Gold og EA Play, alt efter hvilken Game Pass abonnement du vælger.

Er Xbox bagudkompatibel? 

Ja. Du kan spille spil der er 4. generationer tilbage af Xbox konsoller. Så hvis du ejer en Xbox Series X eller Xbox Series S konsol, så kan du blandt andet spille dine favorit spil fra Xbox 360 eller Xbox One. 

Hvad er Xbox Smart Delivery?

Xbox Smart Delivery betyder at det spil du har købt til en tidligere Xbox, hvis du spiller det på en nyere generation af Xbox konsol, at du spiller den bedste version af spillet på den konsol du spiller på. Du får altså den bedste version af spillet baseret på den konsol du spiller på - helt gratis! 

Har du andre spørgsmål omkring Xbox eller købet af en konsol? 

Hvis du ikke har fundet det svar du leder efter under vores ofte stillede spørgsmål, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice der sidder parate til at vejlede dig uanset hvad dit spørgsmål er. Så hvis du er i tvivl om hvilken Xbox du bør vælge, om det skal være Xbox Series X eller Xbox Series S, eller bare hvilke specifikationer hver konsol har, så skal du bare tage kontakt til os! 

Vores kundeservice sidder parate på mail, telefon eller over chatten her på siden - så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig.