Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Spil de nyeste spil med Xbox Series S

Vil du spille de nyeste spil på markedet, både AAA-titler og indie titler, så skal du selvfølgelig også investere i en konsol der virkelig kan noget! Her kommer Xbox Series S ind i spillet. Her får du en konsol fra Microsoft der er spækket med fantastisk hardware, innovativ design der passer ind i alle hjem, og muligheden for at spille alle de bedste spil i den mest fantastiske opløsning. Ikke nok med at en Xbox Series S kan give dig en fantastisk spiloplevelse, så er den også virkelig budgetvenlig. Du får en konsol der ikke tømmer din pengepung. Så kig endelig vores udvalg igennem, for at finde din næste konsol til hjemmet.

Xbox Series S er den nyeste spilkonsol fra Microsoft. Det er den mindste og billigste version af de to nye konsoller, der også inkluderer Xbox Series X. Denne konsol er designet til dig der også vil have en god spiloplevelse, uden at gå på kompromis med kvaliteten, men som har et mindre budget og gerne vil have et billigere alternativ til de helt dyre konsoller på markedet.

Konsollen er udstyret med en avanceret processor, der med dens effektive ydeevne og hurtigere indlæsningstider, giver dig en uforglemmelig gaming oplevelse. Du kan altid forvente en høj opløsning, når det kommer til det grafiske, hvor du kan se ned til de mindste detaljer når du spiller de mere avancerede Xbox spil. 

Xbox Series S har et kompakt design, der ikke både fylder lidt men også ser elegant og smukt ud i ethvert hjem. Uanset stilen du har derhjemme. Du kan derfor trygt have en Xbox Series S stående i stuen, uden at den er et forstyrrende design element. Med dens sorte design ser den også sleek ud, hvor du med dens firkantede design, let kan gemmes væk hvis du ikke er interesseret i at vise den frem.

Du kan spille alle de nyeste spil med en Xbox Series S. Dog er det kun digitale udgivelser, da denne konsol ikke har et disk drev indbygget. Dette er dog intet problem, da du kan finde alle de nyeste og ældre Xbox spil gennem shoppen på konsollen.

Med en Xbox Series S får du ikke kun gaming, men også underholdning

Det er ikke kun gaming som du kan bruge en Xbox Series S til. Konsollen er nemlig også til underholdning af alle former. Du kan derfor finde et stort udvalg af streaming tjenester, der giver adgang til en række forskellige streaming-tjenester, herunder Netflix, HBO Max og YouTube. Du kan også finde musiktjenesten Spotify, når du er på din Xbox Series S, så kan du lytte til alle dine favorit gaming soundtracks - også imens du spiller. 

Du kan derfor se alle dine favorit serier og film direkte på TV gennem din Xbox konsol.

Find det bedste udstyr til din Xbox Series S

Med en Xbox Series S så får du selvfølgelig også en controller med i dit køb. Men ofte, så har du brug for lidt mere, når du gamer. Derfor kan du selvfølgelig også finde en helt række af forskelligt udstyr her hos Føniks Computer. 

Du kan finde flere controllere, så i kan være flere om at spille på én gang hvis du spiller mod dine venner. Vi har et større udvalg af controllers, eller GamePads, til enhver konsol i vores sortiment. Så kig udvalget igennem, hvis du leder efter en bestemt controller der passer til din stil. 

Spiller du mod andre mennesker online? Så er et gamer headset et must. Her får du et ordentligt kvalitets headset, der ikke er forstyrrende, så du kan koncentrere dig fuldt ud om dit spil og dine medspillere. Vi har et større udvalg, hvor nogle er lyddæmpende, trådløse og meget mere. Så kig vores udvalg igennem for at finde det perfekte til dig.

Vi har et stort udvalg af gamer udstyr generelt, så uanset om du leder efter gaming headset, ny controller, gamer borde eller gamer stole, så kan du altid finde det her hos Føniks Computer.

Har du spørgsmål til dit køb af Xbox konsol? 

Er du interesseret i en ny konsol og har du øjne på Xbox Series S men har nogle få spørgsmål, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. De står altid parate til at vejlede dig med dine køb, så du får det helt rette produkt med dig hjem. Du kan kontakte Føniks Computers kundeservice på mail, telefon eller over chatten her på siden i hverdagene mellem kl. 11 og 17. 

Hos Føniks Computer får du altid god rådgivning så du får det produkt der passer bedst til dig. Vi har derfor også fri fragt, når man vælger levering med GLS, da vi har kunden i fokus.