Her kan du se nærmere på vores udvalg af gamepads. Er det et hårdført og komfortabelt gamepad du mangler så kan du sikkert finde et, der passer til dine behov og ønsker, her på siden. Vi fører gamepads i mange forskellige størrelser og former, fra en lang række af branchens bedste producenter. Vi har derudover gjort os umage for at sikre at du kan få modeller i begge ender af prisskalaen så alle kan være med, uanset budget. Lyder det som noget du kunne bruge så se nærmere på vores udvalg af gamepads nedenfor og gør et godt køb.

Resultater: 139
Resultater: 139


loader

Vi forhandler game pads fra et væld af anerkendte producenter

Er din spilkontroller gået i stykker, eller mangler du en ekstra til når vennerne er på besøg så bør du helt sikkert tage et nærmere kig på vores udvalg af gamepads. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en lang række modeller til både PC og konsol, tilmed til aldeles skarpe priser. Vores gamepads er selvfølgelig også smarte i deres design og fås i mange forskellige farver. Et godt gamepad afhænger dog ikke kun af et stilet design – det er mindst ligeså vigtigt at dit gamepad lægger godt i hænderne.

Vi har derfor gjort vores yderste for at samle et udvalg af ergonomiske gamepads, for at minimere risikoen for ømhed og gener i led og muskler. Vi har i den forbindelse gamepads fra markedets mest erfarne mærker, heriblandt Microsoft, Sony, SteelSeries, Fujitsu, Logitech, Mad Catz, MODECOM, Razer, THRUSTMASTER og Trust. Med disse fabrikanter får du kvalitet i topklasse, når du handler her hos Føniks Computer, både på design fronten og i forhold til komfort. Fra Sonys Dual Shock serie, den billige Firestorm fra THRUSTMASTER og Microsofts Xbox spilkontrollere, til trådløse gamepads fra Logitech og SteelSeries’ Stratus og Nimbus modeller. Uanset dine ønsker kan du sikkert finde det helt rette produkt, lige her. Har du særlige krav i forhold til udvalget så kan du bruge vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge producent, forbindelsesteknologi, kompatible spilkonsoller og antal knapper. Vi holder selvfølgelig løbende øje med de nyeste produkter på markedet, for at sikre at du har de bedste modeller at vælge mellem.