Resultater: 245
Resultater: 245


loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken controller skal jeg vælge til PC?

Vi fører et stort udvalg af forskellige controllere til PC, som almindelige GamePads eller simuleringsudstyr. Du kan se vores udvalg igennem og vælge det mærke du er mest interesseret i. 

Hvad koster en controller?

Du kan finde både prisvenlige og avancerede controllere hos Føniks Computer. Du kan blandt andet finde spilkontrollere til omkring 300 kr. men også nogle til over 1000 kr. alt efter dine behov.

Hvad er Dualshock?

DualShock er navnet på controlleren man bruger til PlayStation 4. Hvor du nu finder DualSense til den nye PlayStation 5 der giver dig endnu flere muligheder når det kommer til indlevelse i dine spil. 

Hvor meget koster en PlayStation 5 controller?

Du kan købe en DualSense PlayStation 5 controller til omkring 700-800 kr. hos Føniks Computer.

Controllere fra anerkendte producenter til mange forskellige konsoller og PC

Her hos Føniks Computer går vi meget op i at kunne levere et omfattende sortiment af gamer udstyr til computerspil og konsolspil, herunder selvfølgelig også spilkontrollere. Vi har blandt andet traditionelle game pads og joysticks, men også guitarkontrollere og rat og pedaler til computere og konsolspil, så du får den mest autentiske spiloplevelse overhovedet. Hvad end du er til racerspil, fly simulatorer eller noget helt tredje så får du med vores udvalg lige det, du skal bruge til at forbedre både din præstation og underholdningsværdi.

Vi tilbyder vores kunder udstyr i høj kvalitet fra markedets bedste mærker, heriblandt THRUSTMASTER og SteelSeries, der om nogen forstår sig på design, funktionalitet og brugervenlighed. Som gamer bruger man ofte adskillige timer af gangen med en spilkontroller i hænderne og det er derfor vigtigt at produktet passer. For at du kan minimere risikoen for ubehag i hænderne, har vi derfor samlet nogle af markedets mest ergonomiske spilkontrollere. Du kan selvfølgelig også finde forskellige bevægelsessensorer, der giver en endnu mere realistisk spiloplevelse. Fra pedaler og rat i metal og læder, til joysticks der giver en autentisk fornemmelse af at sidde i et rigtigt cockpit og meget mere – hos Føniks Computer har vi lidt af det hele. Vi er altid på udkig efter de nyeste spilkontrollere så du har adgang til det bedste af det bedste, når du handler med os. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du har særlige spørgsmål i forhold til vores store udvalg.

Køb din nye controller hos Føniks Computer allerede i dag!

Skal du bruge en lækker spilkontroller, der lægger godt i hænderne så er du havnet på den helt rigtige side. Vi har samlet et varieret udvalg af de bedste controllere på markedet, fra en række af branchens absolut bedste udbydere. Du kan finde både billige controllere og avancerede joysticks, når du handler hos os og vi tilføjer regelmæssigt nye produkter til udvalget. Vil du være sikker på at være godt udrustet til dine spilsessioner, uanset om du spiller på konsol eller PC, så tag et kig på vores udvalg nedenfor og find din nye spilkontroller, her hos os. Er du på udkig efter en bestemt controller kan du søge efter den til højre side.