Resultater: 40
Resultater: 40


loader

Kæmpe sortiment indenfor kontrollere til diverse spillekonsoller

Mangler du en særlig spilkontroller så skal du tage et kig på udvalget nedenfor. Vi har samlet en række af de bedste og mest komfortable kontrollere og de kan endda fås til aldeles skarpe priser, når du handler med os. Det er vigtigt at en spilkontroller passer godt til hænderne og du kan derfor her finde modeller i flere forskellige størrelser, fra de mest erfarne udviklere på markedet. Uanset din prisklasse og dit behov er vi ret sikre på at du kan finde en kontroller for dig. Tag et kig på udvalget lige her og gør et godt køb.

Er man gamer så ved man nok også hvor vigtigt det er at have kvalitetsudstyr, der aldrig fejler. Konsolspillere nøjes ofte bare med en normal kontroller til deres Nintendo Wii eller Sony PlayStation, men faktisk findes der andre muligheder, der gør konsolspillene endnu sjovere.

Vi har her på siden et bredt udvalg af diverse kontrollers til spillekonsoller som Wii, Xbox og PlayStation, men også til PC. Du kan for eksempel finde kontrollere fra SteelSeries, der står bag nogle af de bedste spilkontrollere til både Windows og Android. Vi har også mere avancerede og målrettede produkter, som for eksempel THRUSTMASTER TH8 RS Shifter, der er en gearstang du kan skifte gear med når du spiller racer spil. Dermed kan du få følelsen af at du sidder i en rigtig bil og pludselig er racerspil bare lidt sjovere. Derudover har vi også en masse skønt ekstra gear til dem der elsker at spille blandt andet bil- og flyspil. Vi har blandt andet Saitek Pro Flight Yoke System, som er en helt igennem fantastisk kontroller, der er beregnet til flysimulatorer.

Faktisk fører vi modeller fra samtlige af markedets bedste producenter, herunder Fujitsu, Logitech, Mad Catz, Microsoft, Nintendo, Razer, Sony, SteelSeries, THRUSTMASTER og mange flere. Lyder det som noget for dig så se nærmere på hele vores store udvalg af kontrollere og gør din spiloplevelse sjovere og mere autentisk. Vi vil selvfølgelig være sikre på at vores kunder har det bedste at vælge mellem når de handler med os og vi tilføjer derfor løbende nye modeller til samlingen.