Konsol og tilbehør

KONSOL & TILBEHØR

Her på denne side kan du se nærmere på vores udvalg af konsoller og tilbehør. Kunne du tænke dig en af de nye spilkonsoller, eller måske en ekstra spilkontroller, så er du kommet til det helt rette sted. Vi kan ikke bare tilbyde de bedste og mest populære spilkonsoller på markedet, men også et væld af konsoltilbehør, såsom headsets, bevægelsessensorer og meget mere. Hvad end du er ude efter en PlayStation, en Xbox, eller noget helt tredje så tag et kig på udvalget nedenfor og find det produkt, der passer til dine ønsker og behov. Rigtig god jagt!

Resultater: 119
Resultater: 119


loader

Vær med på moden med alt det nye inden for konsol og tilbehør

Gaming er blevet mere populært end nogensinde før, og det er ikke overraskende, at konsoller og tilbehør til spil er en stor del af denne industri. Men med så mange forskellige muligheder kan det være svært at navigere i junglen af gaming udstyr og finde det, der passer bedst til dig og dine behov. På denne side vil vi dække alt, hvad du har brug for at vide om konsoller og tilbehør, så du kan tage en god beslutning om hvad du har brug for inden for konsol og tilbehør, så du kan få den bedste gaming oplevelse.

Hvad er en konsol?

En konsol er, ligesom en computer, designet til at give dig muligheden for at spille de nyeste videospil - dog behøver du ikke at sidde foran en computerskærm ved dit skrivebod. Med en konsol har du muligheden for at nyde alle dine favoritspil siddende behageligt i sofaen. En konsol har ofte en høj ydeevne og så er den optimeret til at køre spil i højeste kvalitet. Der er flere forskellige konsoller på markedet og hos Føniks Computer fører vi flere af de helt populære konsoller. 

PlayStation 5 

Du finder den nyeste PlayStation 5 fra Sony i vores sortiment. Vi har flere modeller af den populære konsol: med og uden blu-ray disk, og de specielle limited edition udgaver. 

Xbox Series X og Xbox Series S 

Hvis du er mere til Xbox så finder du både den populære Xbox Series X med blu-ray disk drev og den mere budgetvenlige Xbox Series S. Begge konsoller giver dig muligheden for at spille alle dine favoritspil - inklusiv dem fra ældre generationer af Xbox konsoller da Series X og Series S er bagudkompatible. 

Nintendo Switch

Hos Føniks Computer kan du også finde den smarte Nintedo Switch der kan bruges som både almindelig konsol og som en håndholdt konsol. Her kan du spille alle dine favorit Nintendo spil både derhjemme og på farten - skal du på en længere rejse, så er en Nintendo Switch et oplagt valg. Du finder både Nintendo Switch OLED og Nintendo Switch Lite i vores sortiment. 

Hvordan vælger man den rigtige konsol?

Når du vælger en konsol, er der flere faktorer, du skal overveje. Her er nogle af de vigtigste:

Spiludvalg

Nogle konsoller har eksklusive spil, som du ikke kan spille på andre konsoller eller platforme. Hvis der er et specifikt spil, du vil spille, skal du sørge for at undersøge, om det kun er tilgængeligt på en bestemt konsol. Du finder blandt andet bestemte serier af spil der kun kan spilles på enten den ene eller den anden konsol. Se vores udvalg af PS5 spil, Xbox Series X spil og Nintendo Switch spil blandt mange andre spil til ældre konsoller. 

Brand

Mange foretrækker én bestemt brand af konsol frem for andre - det er ofte en smagssag. Så du bør derfor overveje hvilken du selv vil foretrække at spille på da controllerne ofte også er forskellige. Hvis du allerede har en tidligere generation af en bestemt konsol, vil du ofte også foretrække de nyere generationer, men vær altid åben overfor de andre brands af konsol. 

Pris

Konsoller kan variere meget i pris, så det er vigtigt at sætte et budget og holde sig til det. Nogle konsoller kan også have ekstra omkostninger, såsom abonnementer til online spil eller tilbehør. Du finder dog ofte, inden for de forskellige brands, både budgetvenlige og avancerede priser så alle kan være med. 

Guide til valg af den rette spillekonsolGuide til valg af spillekonsol til børn

De bedset tilbehør til din konsol

Udover selve konsollen er der også en række forskellige tilbehør, der kan forbedre din gaming oplevelse. Hos Føniks Computer har vi sørget for at samle en helt masse lækkert tilbehør til de forskellige konsol serier, så du altid kan vælge lige præcis det tilbehør der giver bedst mening til dig - du finder dog også lækkert tilbehør til konsol forskellige steder på vores side. 

Forneden kan du se nogle af de vigtigste tilbehør til din konsol som du helt sikkert ikke kan undvære, du finder selvfølgelig også smarte links til dem så du nemt kan finde dem:

Controller

En controller er det primære stykke tilbehør, du vil bruge til at styre spil på din konsol. Du kan altid forvente at få én controller med til din konsol, men hvis du gerne vil spille mod andre så vil du helt sikkert gerne investere i en ekstra controller. Der er forskellige typer af controllere, der passer til forskellige spil og spilstile, hvor du kan vælge lige dén der passer til dig: 

  • Joy-Cons til din Nintendo Switch
  • Xbox controllere til diverse Xbox konsoller
  • DualSense eller DualShock til din PlayStation konsol

Headset

Et headset er vigtigt, hvis du vil chatte med andre spillere online eller lytte til de omkringliggende lyde der er i dit spil. Hos Føniks Computer har vi headsets der er både trådløse og kablede, hvor du kan finde lige præcis det headset der passer til dine ønsker. 

Ekstern eller intern harddisk

Hvis du har mange spil, kan det være en god idé at købe en ekstern harddisk til at udvide din konsols lagerplads. Du bør dog altid undersøge om din konsol undestøtter en ekstern harddisk eller udvidelse af den interne haddisk

Køb alt i konsol og tilbehør

Hos os finder du altid de nyeste spilkonsoller, herunder de nyeste PlayStations, Xbox konsoller, med mere. Med en ny spilkonsol fra Sony eller Microsoft har du mulighed for at spille langt de fleste af de nyeste spiltitler, uden at du skal betale en mindre formue for en tung PC. Vi kan også tilbyde dig tilbehør til både PlayStation 4 og Xbox One, men også til de ældre generationer af konsoller fra Sony og Microsoft. Hvad end du kunne tænke dig en PlayStation holder, et ekstra gamepad til din Xbox, eller måske en ny oplader, kan du finde en lang række billige produkter her. Fra Microsoft Kinect, der kan give dig endnu sjovere og mere indlevende spiloplevelser, til ergonomiske spilkontrollere der lægger godt i hænderne.

Hos Føniks Computer har vi lidt af det hele og du kan sikkert også finde lige præcis det, du skal bruge. Vi holder os selvfølgelig også løbende opdaterede i forhold til de nyeste produkter på markedet. Har du derudover spørgsmål vedrørende vores udvalg er du meget velkommen til at kontakte os. Find din næste spilkonsol eller tilbehør til konsol her på siden og få en bedre spiloplevelse, lige her med Føniks Computer.