Konsol og tilbehør

Føniks Computer banner for konsol kategorien

Her på denne side kan du se nærmere på vores udvalg af konsoller og tilbehør. Kunne du tænke dig en af de nye spilkonsoller, eller måske en ekstra spilkontroller, så er du kommet til det helt rette sted. Vi kan ikke bare tilbyde de bedste og mest populære spilkonsoller på markedet, men også et væld af konsoltilbehør, såsom headsets, bevægelsessensorer og meget mere. Hvad end du er ude efter en PlayStation, en Xbox, eller noget helt tredje så tag et kig på udvalget nedenfor og find det produkt, der passer til dine ønsker og behov. Rigtig god jagt!

Resultater: 192
Resultater: 192


loader

Alt i konsol og tilbehør

Er du ude efter et særligt batteri, en ny konsol, en gamepad holder, eller måske et joystick så er det her du skal kigge. Hos Føniks Computer har vi samlet et stort udvalg af konsoller og tilbehør hertil. Vi fører en lang række produkter i høj kvalitet fra populære mærker indenfor konsoller, såsom Nintendo, Playstation og Microsoft.

Derfor finder her hos os selvfølgelig også de nyeste spilkonsoller, herunder de nyeste PlayStations, Xbox konsoller, med mere. Med en ny spilkonsol fra Sony eller Microsoft har du mulighed for at spille langt de fleste af de nyeste spiltitler, uden at du skal betale en mindre formue for en tung PC. Vi kan også tilbyde dig tilbehør til både PlayStation 4 og Xbox One, men også til de ældre generationer af konsoller fra Sony og Microsoft. Hvad end du kunne tænke dig en PlayStation holder, et ekstra gamepad til din Xbox, eller måske en ny oplader, kan du finde en lang række billige produkter her. Fra Microsoft Kinect, der kan give dig endnu sjovere og mere indlevende spiloplevelser, til ergonomiske spilkontrollere der lægger godt i hænderne.

Hos Føniks Computer har vi lidt af det hele og du kan sikkert også finde lige præcis det, du skal bruge. Vi holder os selvfølgelig også løbende opdaterede i forhold til de nyeste produkter på markedet. Har du derudover spørgsmål vedrørende vores udvalg er du meget velkommen til at kontakte os. Find din næste spilkonsol eller tilbehør til konsol her på siden og få en bedre spiloplevelse, lige her med Føniks Computer.