Resultater: 33
Resultater: 33


loader

Stort udvalg af spilkonsoller fra de helt store mærker

Hos Føniks Computer elsker vi computerspil ligeså meget som vores kunder og vi gør derfor vores yderste for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af spilkonsoller. Vi fører et omfattende sortiment fra de mest populære mærker, som for eksempel Nintendo, Microsoft og Sony, der alle har en imponerende historie inde for branchen.

Vil du ikke være begrænset til kun at kunne game hjemmefra så er DS systemerne fra Nintendo ikke til at komme udenom. Med en Nintendo DS konsol har du adgang til nogle af de mest populære spiltitler overhovedet, herunder Pokémon, Mario og mange flere og så er DS systemerne meget nemme at have med sig. Vi fører mange forskellige modeller, blandt andet Nintendo 3DS og 3DS XL, der er udstyret med en ekstra styrepind og et større design. Disse kendte konsoller fås naturligvis også i mange forskellige farver og der er derfor god chance for at finde en der passer til din smag.

For at sikre os at du har de nyeste og bedste konsoller at vælge mellem, når du handler her hos os, gør vi os meget umage med at holde os opdaterede i forhold til de seneste udviklinger fra de største udviklere. Derudover holder vi meget af at hjælpe vores kunder med at finde lige præcis det gamer grej de har brug for. Du er derfor mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forhold til udvalget – se vores kontaktinformationer øverst på siden! 

Køb din nye konsol hos Føniks Computer allerede i dag! 

Kunne du tænke dig en håndholdt spilkonsol til når du er på farten eller en af de nye modeller af "retro konsoller" fra de gode gamle dage, så skal du da tage et kig på vores udvalg af forskellige spilkonsoller lige her på siden. Vi har adskillige forskellige modeller af populære konsoller, så du altid kan finde lige det du mangler. Du kan finde spilkonsoller i flere forskellige prisklasser, farver og designs og du vil derfor sikkert også kunne finde noget for dig. Tag et kig på hele vores udvalg af konsoller lige her og find netop den model, der passer til dine præferencer.

— og som altid, så bliver dine varer fra Føniks Computer leveret hurtigt til dit hjem eller en pakkeboks nær dig.