Hvis du mangler en super fed og funktionel konsol, som du kan bruge mange timer på at spille på, så skal du gå efter en Nintendo Switch. De populære små konsoller har virkelig vundet ind i gamerhjerterne på mange danskere - både børn som voksne. Her hos Føniks har vi naturligvis derfor et stort udvalg af de populære konsoller, og du kan vælge mellem tre forskellige modeller, i at væld af forskellige farver. 

Du kan vælge mellem Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite eller Nintendo Switch OLED. Alle tre er gode konsoller, men de har forskellige funktioner. Du skal derfor vælge den konsol, som passer til dit behov. Vil du kunne game hvorend du tager hen, så skal du vælge en Nintendo Switch. Du behøver hverken slæbe mange ledninger og store konsoller med dig rundt, når du har en Nintendo Switch. Nintendo Switch kommer som en håndholdt konsol, som du kan tage med i bussen, på ferie eller med hjem til vennerne. 

Tag gerne et kig på siden her, og find den Nintendo Switch der passer til dig. 

Resultater: 10
Resultater: 10


loader

Køb din nye Nintendo Switch hos Føniks 

Er du på udkig efter en ny og smart Nintendo Switch, så er du kommet til den rigtige side. Her hos Føniks Computer finder du vores store udvalg af de populære konsoller fra Nintendo. Er du en gamer nørd og elsker at spille på konsoller, så skal du helt sikkert have fat i en Nintendo Switch. 

Hos Føniks kan du vælge mellem flere forskellige modeller, om det skal være Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite eller Nintendo Switch OLED. 

Er du til fuld knald på farverne, så kan du vælge mellem mange forskellige farver. Vi har turkis, koral, gul, blå, en blanding af sort/neonrød/neonblå og naturligvis en helt standard hvid. 

Hos Føniks kan du naturligvis købe Nintendo Switch til fordelagtige priser, og vi sørger altid for at være både billige og servicemined. 

Køb en Nintendo Switch og få 3 konsoller i én

Det smarte ved en Nintendo Switch frem for mange andre konsoller er, at du får 3 forskellige måder at spille på, når du bare køber én Nintendo Switch. 

Du kan bruge Nintendo Switch på 3 måder; 

Den håndholdte model, hvor du både har controller og konsol samme sted. Du holder på de to Joy-cons, mens selve konsollen er i midten. På den måde kan du sidde og spille hvor end du har lyst, det kan være derhjemme, i bussen eller lignende. Der er med en Nintendo Switch ikke nogle begrænsninger, hvilken gør den unik i forhold til andre konsoller. Du er ikke tvunget til at sidde foran et tv, koblet til internet og med en konsol i hånden. Med en Nintendo Switch får du friheden til at spille, hvor og hvornår du har lyst. 

TV-modellen giver dig mulighed for at anvende Nintendo Switch som konsol som vi kender dem. Du sidder foran fjernsynet med Joy-con i hånden, så du kan styre spillet fra sofaen af, samtidig med, du ser billedet på dit fjernsyn. 

Bord-modellen, et meget fordansket ord af tabletop-mode, giver dig mulighed for at spille alle steder, men du kan spille sammen med andre, på den samme skærm. Saml dine venner, fold konsollen ud med det indbyggede stativ, giv din ven en Joy-Con og nyd et par gode spil sammen. Skærmen deles op, så i begge kan se hvad i spiller. Det fungerer ligesom en helt almindelig spilkonsol når du bruger din Nintendo Switch, men du får friheden til at spille med dine venner alle steder, på farten eller i frikvartererne i skolen. 

Hvad er forskellen på en Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite og Nintendo Switch OLED?

Nintendo Switch er en model, som både fungerer som håndholdt konsol, kan tilsluttes et tv og kan benyttes som tabletop-modellen.

Nintendo Switch Lite tager udgangspunkt i den originale model, som udelukkende var en håndholdt model. Derfor kan du, hvis du ikke vil have de andre funktioner med, nøjes med at købe en Lite, hvis du blot vil have en håndholdt konsol. 

Nintendo Switch OLED er den ultimative model, hvor du får en fuldstændig fantastisk kvalitets skærm, som viser billeder og farver i topkvalitet. Nintendo Switch OLED er den ypperste model indenfor de tre konsoller, og derfor skal du vælge den, hvis du gerne vil have det bedste af det bedste. Du får 64 GB hukommelse, hvor du ved de modeller får 32 GB.

Hvilke spil kan man spille?

Vi har et stort udvalg af spil til Nintendo Switch her hos Føniks, og mange af de kendte gamle spil fra Nintendo, kan du nu få i en Nintendo Switch model. Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle spil er kompatible med Nintendo Switch Lite modellen. Så vil du gerne have fingrene i et spil, du kan se på dit tv og spille sammen med dine venner, så skal du gå efter de spil, som er kompatible med Nintendo Switch og Nintendo Switch Lite.

Du kan enten købe spil fysisk her hos Føniks, eller købe dem online via. appen i Nintendo Switch.  

 

Har du nogle spørgsmål?

Er du i tvivl om noget angående Nintendo Switch, så kan du se, om du kan finde svaret nedenfor i vores FAQ. 

Hvis du brænder inde med flere spørgsmål, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores personale er eksperter i computer, konsoller og alt andet nørderi, og derfor vil vi hellere end gerne guide dig, så du kan få de fedeste spil på din Nintendo Switch. 

 

FAQ - Typisk stillede spørgsmål om Nintendo Switch

Hvilken Nintendo skal man vælge?

Du kan vælge mellem Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite eller Nintendo Switch OLED. Afhængig af dine behov, kan du vælge hvad der passer bedst. 

Vil du gerne kunne spille med andre på en ekstern skærm, så skal du vælge Nintendo Switch eller Nintendo Switch OLED. Vil du bare gerne kunne spille håndholdt, så kan du fint vælge en Lite. 

Kan man spille Nintendo Switch på tv?

Ja! Hvis du køber en Nintendo Switch eller en Nintendo Switch OLED, er den kompatibel med TV. 

Kan man se Netflix på en Nintendo Switch? 

Som udgangspunkt kan man ikke se Netflix på en Nintendo Switch. 

Hvad er bedst en Nintendo Switch eller en PlayStation?

Om du mest er til en Nintendo Switch eller PlayStation er en smagssag. Mange foretrækker enten det ene eller det andet, da der også er forskellige spil til de forskellige konsoller. Vælger du en Nintendo Switch, får du dog den funktion, at du kan spille op til 8 personer sammen. Du får derfor et mere socialt spil ved en Nintendo Switch - så er det dét, du vægter højest, så er en Nintendo Switch bedst. 

Kan man spille Nintendo Switch uden internet? 

Ja! Det er muligt at spille på sin Nintendo Switch uden adgang til internettet, dog er der nogle spil der kræver internetadgang. Hvis du skal opdatere konsollen eller spil, kræver det internet. 

Er der indbygget spil i Nintendo Switch?

Nej, du skal købe spil ved siden af enten fysisk eller online via appen. 

Kan man se på YouTube på Nintendo Switch?

Ja det kan man godt. Du kan downloade YouTube som app ned på din Nintendo Switch, og dermed bruge YouTube som du plejer.