Er der for meget data på din computer, eller skal du lave backup af dine filer, bør du bestemt se nærmere på vores udvalg på denne side. Her finder du et væld af eksterne harddiske, der kan fås i flere forskellige prisklasser. Vi kan selvfølgelig tilbyde dig eksterne harddiske fra flere af de bedste mærker, og du kan derfor sikkert også finde en model, der lever op til dine krav. Lyder det som noget, du kan bruge? Så tag et kig på vores udvalg af eksterne harddiske lige her nedenfor, og find den model, der passer til dine ønsker og behov.

Resultater: 711
Resultater: 711


loader

Kæmpe udvalg af eksterne harddiske til ethvert formål

Her hos Føniks Computer er det en af vores fornemmeste opgaver at kunne tilbyde vores kunder den bedste hardware på markedet. Vores eksterne harddiske er ikke nogen undtagelse, og vi fører et bredt og varieret sortiment. Vil du gerne undgå at miste dine dyrebare fotos, videoer og dokumenter under eventuelle tekniske problemer, er en pålidelig ekstern harddisk ikke til at undervurdere. Måske mangler du simpelthen bare plads til dine filer. Hos os kan du finde modeller fra de mest anerkendte producenter på markedet som for eksempel ADATA, ASUS, Buffalo, Dell, Fujitsu, HP, LaCie, Lenovo, Toshiba, Samsung og Seagate.

Vi byder selvfølgelig på eksterne harddiske med varierende kapacitet. Hvad end du skal bruge en ekstern harddisk på 1TB, 2TB eller et produkt med tocifrede terabyte, kan du finde den her. Også i forhold til grænseflade har du meget at vælge imellem, herunder Thunderbolt, USB 2.0, USB 3.0 og mange flere. Derudover består vores udvalg af eksterne harddiske i flere forskellige farver, så der er noget til enhver smag og stil.

Herunder gennemgår vi hurtigt de kriterier, du kan vælge din eksterne harddisk ud fra. Det er eksempelvis lagringsplads, typen af drev, hvordan overførselshastigheden varierer og hvilke slags tiltag, du kan gøre for at sikre dine filer bedst muligt.

Drevets plads og type

Hvis du står og overvejer at købe en ekstern harddisk, er det formentlig af én grund: Du har brug for mere plads. Det er der råd for hos Føniks Computer. Du kan få alle mulige slags eksterne harddiske. Hvor meget plads har du brug for? Det er det første, du skal beslutte dig for. Et godt råd er at gå efter en harddisk med dobbelt så meget plads, som du står og skal bruge lige nu. På den måde forbereder du dig bedre på fremtidige pladskrav.

Men det handler om at finde balancen. Du vil selvfølgelig heller ikke smide en masse penge for plads, du ikke kommer til at bruge. Her hos Føniks Computer er vi helt reelle og rådgiver dig efter bedste evne. Hvis du ikke skal bruge din eksterne harddisk til andet end spontane filoverførsler – det kunne være familiebilleder eller arbejdsdokumenter – så behøver du nok ikke mange terabyte. Men hvis du regelmæssigt skal overføre store videofiler eller have spil på den, kan du hurtigt få brug for flere terabyte.

Der er to typer af eksterne harddiske: SSD (Solid-State Drive) og HDD (Hard Disk Drive). Generelt er SSD hurtigere end HDD. Det betyder ret naturligt også, at man må slippe lidt flere penge for dem. Mange synes, det er det værd. Hard Disk Drives bruger roterende magnetiske disks. Herpå lagres data, som aflæses og skrives, når man bruger sin enhed. SSD har derimod ingen bevægelige dele, men små transistorer, der styres af elektriske impulser. SSD tilgår på den måde data mere øjeblikkeligt end HDD.

Den fysiske størrelse på din eksterne harddisk kan selvfølgelig også være relevant. De kommer i mange forskellige størrelser, så der er sikkert også en løsning til dig, der har brug for en transportabel og kompakt ekstern harddisk.

Gode eksterne harddiske sparer dig tid

Størrelsen og lagringspladsen bestemmer ikke alene kvaliteten. Hvis du overfører mange filer til din eksterne harddisk, er det klart at foretrække, at det går hurtigt. Dette afhænger af lagringsteknologien og forbindelsen, harddisken bruger. SSD slår HDD på overførselsfart, og du kan godt få en SSD med masser af plads. Det betyder eksempelvis også, at en SSD loader spil hurtigere. Dette er selvfølgelig attraktivt, hvis man gamer meget. Man vil gerne have, at overgangen mellem loading screens er så hurtig som muligt.

Af forbindelser er der flere forskellige, du kan overveje. De fleste eksterne harddiske bruger i dag USB-interface, og forskellen ligger fra version til version. USB 2.0 er en ældre version og kan maksimalt overføre 480Mbps (megabyte per second). De nyere kan overføre mange gigabyte i sekundet, så det vil være fordelagtigt at gå efter en nyere USB-version – i hvert fald hvis det er vigtigt for dig at spare tid på mange overførsler. Alternativt er der eksempelvis FireWire-forbindelser eller eSATA-forbindelser.

Sikkerhed og kompatibilitet

Ingen er interesseret i at få kompromitteret sine personlige filer. Derfor tilbyder vi eksterne harddiske med forskellige sikkerhedstiltag. Der er blandt andet modeller med fingeraftrykslås og software-kryptering. Vi tilbyder hardware-kryptering i form af eksempelvis DataLockers. Vores eksterne harddiske fås også i meget holdbart, stødsikkert materiale og vandtætte versioner. Generelt er en ekstern harddisk en rigtig sikker måde at opbevare sine filer på.

Eksterne harddiske er som udgangspunkt formateret til at passe til et eller flere bestemte styresystemer. Det er altså ikke nødvendigvis alle harddiske, der passer til eksempelvis Linux. Det er værd at holde øje med, så man ikke ender med en harddisk, man ikke kan bruge til sit styresystem. Du kan få dem til både Apple MacOS, Linux og Windows-pakkerne. Du kan få dem til både bærbare og stationære computere, og nogle af dem er endda lavet til PlayStation.

Find den ideelle eksterne harddisk til dig her hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer vil vi gerne levere eksterne harddiske fra pålidelige mærker, som giver dig rigeligt med plads og fart. Samtidig går vi op i vores kunders IT-sikkerhed. Derfor tilbyder vi eksterne harddiske, der indeholder gode krypteringsløsninger.

En ekstern harddisk er en bundsolid løsning på dine pladsproblemer. Det er sjældent, at man ikke kan bruge lidt ekstra plads – specielt hvis man har mange filer eller gamer flittigt. Vi anbefaler derfor, at du overvejer en SSD eller en HDD ekstern harddisk. Det er næsten altid investeringen værd. Vi håber, at ovenstående har været nyttigt, og at du er blevet bedre udstyret til at vælge din harddisk.

Har du særlige krav til din eksterne harddisk, kan du gøre din søgning mere overskuelig ved at benytte dig af vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge din ønskede producent, størrelse, grænseflade, strømkilde med mere. Har du spørgsmål i forhold til vores sortiment eller specifikt vedrørende særlige produkter, er du som altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Vi er selvfølgelig også altid glade for at se dig i en af vores butikker.