Her hos Føniks Computer er vi glade for at kunne tilbyde et stort og varieret udvalg af server harddiske til fordelagtige priser. Skal flere computere have adgang til de samme filer, så kan det være en fornuftig ide med en server harddisk, som er tilgængelig via netværk for den eller de computere du ønsker. En server harddisk er ofte en optimal løsning til både små og store virksomheder, men også hjemmet med flere computere kan have stor glæde af en server harddisk. Se vores udvalg af server harddiske her på siden og drag fordel af vores prisvenlige sortiment.

Resultater: 1859
Resultater: 1859


loader

Køb din server harddisk online lige her

Vil du føle dig sikker på at kvaliteten er i top når du handler server harddiske, kan vi varmt anbefale et kig på vores store udvalg, lige her på disse sider. Hos Føniks Computer sætter vi en ære i tilfredse kunder og vi har derfor allieret os med branchens bedste producenter af server harddiske. Du kan blandt andet vælge imellem adskillige varianter fra Hewlett-Packard Enterprise, også kendt som HPE, der længe har været en af vores forbrugerfavoritter. Uanset budget og behov er der god chance for at vi fører den helt rigtige model for dig, da vores udvalg består af varianter i både den helt billige og i den super avancerede ende af skalaen.

Grundet omfanget af vores udvalg er det ikke altid lige nemt at finde lige den server harddisk du søger. Derfor anbefaler vi at du benytter dig af vores søgefilter til højre på siden, der gør det nemt og hurtigt at finde frem til den helt rigtige type. Vælg blandt andet din foretrukne producent, prisklasse, kapacitet og omdrejningshastighed.

Vi er altid klar med tips og gode råd hvis du er i tvivl angående valg af produkt. Send os en mail, ring til vore kundeservice eller benyt dig af vores chatfunktion.