Har du en computertekniker gemt i dig eller har du bare en generel gør-det-selv indstilling til tingene, så kan du med det rette udstyr selv montere en ny eller en ekstra harddisk i din computer. Det kræver bare det rette harddisk monterings udstyr, hvilket du kan finde lige her hos Føniks Computer. Vi tilbyder vores kunder et omfattende udvalg af harddisk monteringsudstyr til rigtig skarpe priser, så monteringen bliver så billig og nem som muligt og vi står selvfølgelig til rådighed med råd og vejledning, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt. Se nærmere på hele vores udvalg af udstyr til harddisk montering lige herunder og glæd dig over det flotte resultat.

Resultater: 465
Resultater: 465


loader

Harddisk montering du kan stole på

Med vores udvalg af udstyr her på siderne kan du nemt udføre harddisk montering derhjemme. Uanset hvilken formfaktor kompatibilitet du søger til harddisk montering, er der god chance for at du kan finde den helt rigtige løsning hos os. Hos Føniks Computer er det vores mission at tilbyde markedets bedste hardware og elektronik, hvilket naturligvis også gælder harddisk montering. Vores udvalg består derfor blandt andet af produkter fra DELTACO, DeLOCK og Intel, der alle er kendte for deres høje produktkvalitet. Vil du ikke gå på kompromis med dit udstyr og er du ude efter det bedst mulige resultat, er du derfor kommet til det rette sted.

Stiller du særlige krav angående harddisk montering, kan du nemt sortere i vores udvalg ved hjælp af vores filterfunktion til højre på siden. Her kan du vælge alt fra prisklasse og producent, til kompatibilitet. Vores udvalg bliver jævnligt opdateret og der tages derfor forbehold for ændringer af udvalget.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores rammer, monteringspakker og hus til lagringsenheder, er du altid velkommen til at kontakte vores professionelle serviceteam. Send os en mail eller skriv til os via vores chatfunktion her på siderne.