Er din harddisk gået ned eller ønsker du blot mere plads på din bærbare computer så har vi en lang række harddiske til bærbare, lige her på siden. Vi fører selvfølgelig harddiske til bærbare computere fra en bred vifte af markedets bedste og mest anerkendte mærker og kvaliteten hos os er derfor altid i top. Derudover kan vi tilbyde modeller i flere forskellige prisklasser, for at sikre at alle vores kunder kan finde en passende bærbar harddisk. Vil du have en pålidelig og sikker metode til beskyttelse af din data så tag et kig på vores udvalg af harddiske til bærbare nedenfor.

Resultater: 826
Resultater: 826


loader

Stort udvalg af i harddiske til bærbare computere

Få ting er mere dyrebare for folk end deres billeder, videoer og computerfiler. Her hos Føniks Computer har vi derfor selvfølgelig samlet et stort udvalg af de bedste harddiske til bærbare på markedet. Med en harddisk til din bærbare kan du trygt lave en backup af alle dine vigtige filer og vi kan tilbyde modeller fra verdens mest erfarne mærker. Du kan for eksempel få harddiske til bærbare fra Acer, Transcend, Samsung, Kingston, Intenso, Toshiba, Seagate, Apple, ASUS, Corsair, Dell, HP, Lenovo, Kingston og mange, mange flere.

Vi byder også på mange forskellige valgmuligheder hvad angår specifikationer. Du kan blandt andet finde varierende grænseflader, når du handler med os. Derudover fås vores harddiske til bærbare computere også med varierende kapacitet så du uanset om du skal bruge få GB eller adskillige TB, kan du sikkert finde den helt rette model. Vi er selvsagt meget interesseret i at vores kunder har adgang til de bedste produkter i kategorien og vi holder derfor nøje øje med de seneste udviklinger på markedet.

Med vores søgefunktion til højre på siden har du mulighed for at gøre søgningen betydeligt nemmere. Her kan du blandt andet vælge hvilken producent, harddisk type, grænseflade, disk kapacitet og spindelhastighed, du kunne tænke dig. Som altid, er vi glade for at hjælpe dig på rette vej så har du spørgsmål angående udvalget, eller i forhold til særlige produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i en af vores butikker.