Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Den nyeste generation af Xbox 

Xbox Series X er den nyeste konsol fra Microsoft, der blev lanceret i november 2020. Det er den næste generation af Xbox konsol, der ikke kun kommer med et nyt design og masser af nye funktioner, men også med fantastisk hardware i høj kvalitet. Med en Xbox Series X får du en konsol der tager din gaming til det næste level og som virkelig kan konkurrere med de helt store på markedet for gaming.

Xbox Series X har et smukt og enkelt design, der giver konsollen en slank form. Dens design gør også at den passer ind i ethvert hjem, uanset stil, da både farven og det enkle design falder godt ind i ethvert design miljø. Det gør også at en Xbox Series X er perfekt til dig der vil have en konsol der kan spille de nyeste spil, uden at den optager for meget plads i stuen eller er alt for gennemtrængende af udseende. 

Den nyeste generation af konsollen har et indbygget SSD-drev, der giver hurtigere load tid. Det betyder, at du ikke længere skal vente alt for længe på, at dine spil bliver indlæst.  Du kan bare gå i gang med at spille alle de fede spil du har, uden problemer. Det gør også gaming med vennerne sjovere, da i ikke skal vente på hinanden hvis i spiller et MMO. Xbox Series X er også designet til at kunne køre 4K-spil med HDR-teknologi. Dette giver en mere klar og detaljeret visning af selv de mest krævende spil. Du får derfor en ultraskarp skærmopløsning, hvor du kan se alle de mindste detaljer, når du spiller de helt store AAA-titler. Med Ray-Tracing får du også en så realistisk spiloplevelse som muligt. 

Du finder også et avanceret lydsystem, der giver dig en fuld surround-lydoplevelse, med den nye Xbox Series X. Du kan derfor høre, med lethed, alle dine fjender når de nærmer sig din position. Ikke nok med det, så giver en bedre lyd dig også en mere indlevende oplevelse når du spiller. Dette, sammen med ray-tracing, gør din gaming endnu bedre. 

Overordnet så er Xbox Series X en kraftfuld konsol, der er designet til at give dig den bedst mulige spiloplevelse. Den har det nyeste design og funktioner, der giver dig en ovenud god oplevelse med det grafiske, hvor du får en flydende og hurtig opløsning, og endnu hurtigere load tid end førhen. Den er også designet til at give dig både en realistisk og detaljeret spil grafik og fuld surround sound, så du kan høre alt der sker omkring dig. Microsoft har også designet et nyt kontrolsystem, der er endnu mere intuitiv, og som giver dig mere kontrol over dine spiloplevelser.

Køb din Xbox Series X konsol hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer elsker vi alt der hedder gaming og derfor har vi selvfølgelig også de helt nyeste generationer af konsoller. Du kan derfor finde den nyeste generation af Xbox konsoller, som Xbox Series X, lige her på siden. Vi har sørget for at have det bedste af det bedste og derfor kan du også finde Xbox Series X til en virkelig god pris her. Med denne konsol kan du spille de nyeste spil, både de helt store titler men også indie titler, hvor det også er muligt at spille ældre generationer af Xbox spil da den er bagudkompatibel. 

Fordelene ved en Xbox Series X

Der er rigtig mange fordele ved en Xbox Series X, hvilket du kan se forneden, hvor vi har opsat en liste over nogle af de største fordele ved at investere i den nyeste generation af Xbox: 

#1 For det første kan denne konsol levere en meget højere grafik og billedkvalitet sammenlignet med ældre versioner. Det er muligt takket være den nyeste teknologi, som konsolleren er udstyret med. Du kan derfor spille de nyeste spil på det højeste grafik. 

#2 For det andet kan Xbox Series X give dig muligheden for at spille alle dine yndlingsspil med en meget hurtigere hastighed end før. Dette skyldes, at konsollen er udstyret med en meget kraftigere processor end førhen. Dette gør det muligt for spillere at nyde et mere glidende spil i højere opløsninger, hvor spillet også loades hurtigere.

#3 For det tredje er det muligt at opgradere flere af dine Xbox spil til nyere udgaver. Så du kan blive ved med at spille velkendte klassikere med i endnu bedre kvalitet.

#4 Ikke nok med at du kan opdatere ældre Xbox spil, så de passer med det nuværende grafik, så har den nyeste Xbox Series X konsol også opdateret hardware når det kommer til både lyd og grafik. Du får en mere virkelighedstro gaming oplevelse nu.

Kort sagt er der mange fordele ved at anskaffe sig en Xbox Series X, og endnu flere end nævnt foroven, da den i det hele er en konsol der er produceret med omhu og kvalitet i tankerne.

Xbox Series X vs. Xbox Series S

Er du interesseret i en ny Xbox, men overvejer du om du skal vælge enten Xbox Series X eller Xbox Series S, så kan du læse videre her hvor vi kort forklarer de overordnede forskelle og ligheder mellem de to konsoller. 

Begge konsoller er de to nyeste generationer af Xbox konsoller fra Microsoft. Du finder godt hardware af høj kvalitet i begge konsoller, men hvis du skal have en konsol der er mere højtydende så er det en Series X du skal kigge på. Du finder også godt hardware i en Series S, men denne er produceret med budget venlighed for øjet.  

Xbox Series X har en 8-kerners 3,8 GHz AMD Zen 2-processor, 12 teraflops grafikprocessor og 16 GB RAM. Den har også en 1 TB NVMe SSD-harddisk og en 4K Blu-ray disk drev.

Xbox Series S har en 4-kerners 3,6 GHz AMD Zen 2-processor, 4 teraflops grafikprocessor og 10 GB RAM. Den har en 512 GB NVMe SSD-harddisk og er en fuldkommen digital når det kommer til spil. 

Xbox Series X er altså designet til at levere den bedst mulige grafik og ydelse, til en mere avanceret pris, mens Xbox Series S er designet til at være kompakt og billigere. Xbox Series X har derfor også en højere pris end Xbox Series S. Dertil er det også kun muligt at spille fysiske spil på en Series X. 

En konsol der er bagudkompatibel med tidligere generationer

Har du altid været kæmpe fan af Xbox og ejer du en hel masse spil fra deres ældre konsoller? Så vil du elske den nye Xbox Series X. Denne konsol er nemlig bagudkompatibel, hvilket betyder at du kan spille de fleste spil fra tidligere generationer af Xbox konsoller. Faktisk, så kan du spille helt op til 4 generationer tilbage. 

Microsoft gør det muligt for dig ved hjælp af Xbox-software, der simulerer hardwaren fra tidligere konsoller, så de ældre spil kan spilles på Xbox Series X. Dette giver dig  mulighed for at nyde tidligere Xbox-titler på din nye konsol.

Har du spørgsmål til dit køb? 

Er du interesseret i en Xbox Series X men har du spørgsmål til produktet? Så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice her på siden. Du kan kontakte os i hverdagene mellem kl. 11 og 17 på mail, telefon eller gennem chatten her på siden.

Føniks Computer går altid op i god service, så du vil få rådgivning til at købe det produkt der passer bedst til dine behov, uanset om det er et billigere produkt end det du oprindeligt kiggede på. Vi har også altid fri fragt når det sendes med GLS.