Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Ofte spurgte spørgsmål om PlayStation 5

Hvis du har spørgsmål omkring konsollen Sony PlayStation 5, så kan det være du kan finde svaret nedenfor, så kig endelig vores ofte spurgte spørgsmål om PlayStation 5 igennem. 

Kan man spille PlayStation 4 spil på en PlayStation 5? 

PlayStation 5 er bagudkompatibel med de fleste PlayStation 4 spil, hvilket betyder at du kan blive ved med at spille mange af de spil du kender fra din PlayStation 4. 

Kan man opgradere ens PS4 spil til PlayStation 5 versionen af spillet? 

Det er muligt at opgradere nogle PlayStation 4 spil til en digital PS5-version, hvis disse spil er kvalificerede til det. Du kan undersøge hvilke spil det drejer sig om på PlayStations egen hjemmeside og hvilke muligheder der er for det.

Er det muligt at spille VR spil på en PlayStation 5?

Hvis du benytter dig af en VR- adapter så kan du spille Virtual Reality spil på din PS5, ligesom det var muligt på en PS4. 

Hvilken PlayStation 5 skal jeg vælge? 

Du kan vælge mellem PlayStation 5 Standard og PlayStation 5 Digital Edition, hvor forskellen er at den ene har en Ultra HD Blu-ray disk drev og den anden fungerer 100% digitalt. Derfor bør du vælge den der giver bedst mening for dig i forhold til om du foretrækker at købe PS5 spil fysisk eller digitalt.

PlayStation 5 - en gaming verden af oplevelser

Med PlayStation 5 har Sony virkelig formået at tage gamingen til det næste level, hvor du har en kraftfuld spillekonsol der ikke kun har et særdeles smukt design, men også kraftfuld hardware og grafik, og nogle virkelig fantastiske DualSense controllere hvor du kan game til langt ud på natten - uden nogle problemer! Sony har formået at skabe et fællesskab for gameren der elsker konsoller, hvor de har samlet alt det lækre inde på PS5’en, både når det kommer til indhold, udseende og hardware. 

Med en PlayStation 5 bliver der åbnet op for en helt ny verden af muligheder når det kommer til gaming: 

  • En PS5 har bedre specs end forrige generationer 
  • Du kan spille alle de nyeste spil i eksemplarisk grafik
  • Der er mulighed for crossplay inden for bestemte spil 
  • Du har muligheden for at vælge mellem to PS5 modeller: med og uden blu-ray disk drev

En PS5 giver dig uendelige muligheder. Med den smarte PlayStation 5 får du nemlig nu hubs til dine PS5 spil, hvor alt der er relateret til dit spil bliver samlet i ét sted. Her får du en hub der hele tiden bliver opdateret og som udvikler sig med gamer fællesskabet - så ikke nok med at alt der er relevant for spillet vises her, som for eksempel nyt spilindhold, så kan du blandt andet også finde fællesskabsudsendelser. Det er altså en fantastisk maskine for dig der også vægter gamer fællesskabet højt når du gamer med andre eller spiller dine favorit spil. 

Hvis fællesskabet er det du sigter efter, så kan du være glad for at høre at det også er muligt at spille crossplay på din PS5, hvor du kan spille med andre på andre konsoller eller computere, hvis du spiller et spil der er kompatibel med crossplay. Foruden dette, så er det også muligt at chatte med andre gamere hvis de kun har en PlayStation 4 at spille på. Så selvom du har en anden generation af PlayStation, så kan i stadig på tværs af generationer, chatte med hinanden - hvilket selvfølgelig også stadig er muligt gennem PlayStation appen på din mobiltelefon. 

Alt i alt, så er en PlayStation 5 et exceptionelt køb og virkelig alle pengene værd hvis man vil have en fuldendt gaming oplevelse. Det er en perfekt konsol til dig der foretrækker at game på konsoller, især PlayStation konsoller, og så har den også noget fantastisk hardware.

Køb en PS5 hos Føniks Computer

Leder du efter den nyeste generation af PlayStation konsoller, så behøver du ikke at lede længere! Hos Føniks Computer har vi et større udvalg af PlayStation 5 modeller. Du kan finde PlayStation 5 Digital Edition og PlayStation 5 Blu-ray disk drev versionen. Her kan du også finde dem i forskellige versioner, hvor nogle er de almindelige PlayStation 5 som du kender dem, og andre er Limited Edition udgaver. Du kan blandt andet finde PlayStation 5 God of War udgaven lige her. Som altid så ved du hvad du får fra Sony når det kommer til deres PlayStation konsoller, de er alle med god hardware og høj kvalitet, og så er de fantastiske at se på. Så kig endelig vores udvalg igennem og køb en PlayStation 5 hos Føniks Computer.

Se vores PS5 Standard Edition her.Se vores PS5 Digital Edition her.

PlayStation 5 Standard vs PlayStation Digital Edition

Med den nye PlayStation 5 har Sony skabt en fantastisk spillekonsol der virkelig tager din gaming til det næste level, hvor den med sit nye design og nye controller, har revolutioneret gamingen som vi kender den. Med den nye PlayStation konsol har du også fået muligheden for at vælge mellem to forskellige modeller af en PlayStation 5. 

PlayStation 5 kommer nemlig i to forskellige modeller, så du har muligheden for at vælge den der passer bedst til den måde du gamer på. Du kan vælge den klassiske model, som kaldes for standard-udgaven, hvilket giver dig en PlayStation 5 med en Ultra HD Blu-ray disk drev så du kan spille både fysiske og digitale PS5 spil. Den anden model er PlayStation 5 Digital Edition hvilket leveres uden et diskdrev og du kan derfor kun spille digitale PS4 og PS5 spil på den - men begge PlayStation 5 modeller har den samme gameplay oplevelse og giver dit det samme i power, men udseendet kan ændre sig en smule. 

Så du har altså muligheden for at vælge mellem en PlayStation 5 med eller uden diskdrev, alt efter hvilken gaming oplevelse du foretrækker, men hvor uanset hvilken du vælger, du altid kan regne med en game oplevelse ud over det sædvanlige.

Alverdens muligheder med PlayStation 5 tilbehør 

Udforsk PlayStation 5 universet med de dertilhørende tilbehør der virkelig gør din PS5 oplevelse endnu mere fantastisk. Når du spiller kan du bruge den nye innovative og trådløse PlayStation 5 DualSense controller, der giver dig en endnu mere fuldendt spiloplevelse. Sony DualSense controlleren har fantastisk haptisk feedback, dynamiske og adaptive aftrækkere og en indbygget mikrofon, der alt er samlet i et ret så ikonisk design. 

Hvis du allerede er godt bekendt med den forrige PlayStation controller, DUALSHOCK, så kan du helt sikkert genkende mange af de velkendte funktioner der går igen i DualSense controlleren. Du har det smarte indbyggede batteri, der denne gang kan oplades nemt og hurtigt med USB Type-C, du har de integrerede højttalere der giver din gaming et edge med Hi-Fi lydeffekter, og til sidst har du den klassiske bevægelsessensor. Her bevæger PS5 controlleren sig ligesom sin forgænger når der sker noget spændingsfyldt i spillet, når det understøttes.

Du kan finde en PS5 controller i enhver farve og udseende, så du kan være sikker på at finde en controller der passer til din æstetiske sans - og så kan du ovenikøbet matche den med din PlayStation 5 hvis du investerer i et matchende PS5 konsol cover. 

Til din PS5 controller kan du også finde de smarte Sony DualSense Charging Stations (opladningsstationer) hvor du kan oplade op til to af dine PS5 controllere på en gang. På denne måde har du en smart metode for opladning da du ikke behøver at koble den til din PlayStation 5 for at oplade den og samtidig ser det også æstetisk pænt ud.

Du kan selvfølgelig også købe flere PS5 spil og PS4 spil her hos Føniks Computer, som du kan bruge sammen med din PlayStation 5! Vi fører et større udvalg af forskellige spil indenfor flere forskellige genrer som for eksempel RPG, action, casual og meget meget mere! Så kig endelig vores store udvalg af PlayStation spil igennem.

Har du spørgsmål til dit køb af en PlayStation konsol eller tilbehør? 

Har du spørgsmål til købet af en PlayStation konsol, om det er PlayStation 4 eller PlayStation 5, eller måske tilbehør til din PlayStation så skal du være mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers kundesupport. Vores dygtige kundesupport sidder parate til at vejlede dig med dit køb, uanset om det handler om valget af PlayStation 5, hvilken PlayStation controller der er mest optimal eller hvilke spil der er den fedeste. Du kan være sikker på at få den rigtige vejledning hos os. 

Så kontakt os endelig på mail, telefon eller gennem chatten her på siden, hvor vores dygtige personale er parate til at rådgive dig. 

Hvis du er på udkig efter hvornår PlayStation 5 kommer på vores side igen, så hold endelig øje med vores udvalg! Vi gør vores bedste for at have et stort udvalg af PlayStation produkter.