Spil til Playstation 4

spil til ps4

Holder du stadig fast i at spille på den velkendte PlayStation 4 og leder du efter nogle nye spil, som kan forny dit spilbibliotek på din PS4, så kan du roligt tage et kig på vores store udvalg af PS4 spil lige her. Føniks Computer har stadig flere af de velkendte PS4 spil som du elsker indenfor flere forskellige genre. Så hvis du leder efter action, hvor du træder ind i rollen som soldat, kan du bl.a. finde Call of Duty Modern Warfare eller Marvel’s Avengers, hvor du redder dagen som en ægte superhelt. Er du mere til det aktive, som for eksempel dans, kan du danse på livet løs med Just Dance 2022 eller du kan tage et kig tilbage i tiden med Sonic Mania Plus hvor du kan genleve din ungdom sammen med Sonic the Hedgehog. Uanset hvilket PS4 spil du er interesseret i, så kan du være sikker på at finde det hos os - så kig endelig vores udvalg af PS4 spil igennem.

Resultater: 24
Resultater: 24


loader

Stort udvalg af PS4 spil

Hos Føniks Computer har vi endnu et større udvalg af PlayStation 4 spil. Her finder du flere PS4 spil inden for et stort udvalg af forskellige genre som action, sport, strategi og meget mere! Der er en genre, og spil, til enhver smag her hos os. Vi har flere af de klassiske spil som du helt sikkert kender som blandt andet Assassin’s Creed, Crash Bandicoot og Sonic! Så hvis du savner de gode gamle klassikere, kan du altid være sikker på at finde dem her. Du kan selvfølgelig også finde et større udvalg af nyere spil der er udgivet de sidste par år. 

Vores udvalg af PS4 spil kommer, som altid, til virkelige overkommelige priser alle kan være med til. Du kan derfor finde dine gamle favoritter, eller nye favoritter, til nogle virkelig gode priser. Så hvis du stadig har en PlayStation 4 derhjemme, så er det bare med at slå til.

PS4 spil til børn 

Er du interesseret i at finde PlayStation 4 spil der egner sig godt til børn, så kan du selvfølgelig også finde dem her. Du finder et udvalg af underholdende spil til børn i alle aldre, hvor selv de mindste kan være med. Så hvis du leder efter en gave til dit barn eller barnebarn, så kan du finde det her! 

Spil PS4 spil på din PS5

Det er ikke kun din PlayStation 4 som du kan spille PS4 spil på, hvis du har en PlayStation 5 kan du faktisk også spille dine PS4 spil på denne. Så hvis du altid har ønsket at opleve verdenen i et bestemt PlayStation 4 spil, men kun har den nyeste konsol, så er det bare med at slå til! 

Sony har sørget for at opdatere mange af de velkendte PS4 spil, så når du installerer dem på din PS5, så kan du opleve at de er i endnu bedre kvalitet. Dette er alt efter hvilket spil du vælger, hvor nogle også tillader en opgradering til PS5 versionen, hvor du kan se hvilke spil dette gør sig gældende for på Sony PlayStations hjemmeside.