På denne side kan du tage et kig på vores udvalg af innovative bevægelsessensorer. Bevægelsessensorer bliver kun mere og mere præcise og derfor også sjovere og sjovere at tage i brug. Med et af vores produkter kan du få en betydeligt mere autentisk spiloplevelse og så er det også sjovt for dem der ser på, at følge med i de underholdende bevægelser. Vi fører bevægelsessensorer fra flere af spilverdens mest populære mærker og selvfølgelig også i flere forskellige prisklasser. Tag derfor et kig på vores udvalg lige her på siden og oplev gaming potentialet i en af vores mange modeller.

Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

Stort udvalg af bevægelsessensorer til en sjov og anderledes oplevelse

Det kan ikke bare være sjovt at spille spil der kræver bevægelsessensorer - det kan faktisk være hylende morsomt. Med vores bevægelsessensorer til både PC og konsoller, kan man opleve gaming på en helt ny og sprællevende måde. Denne form for gaming er der timers underholdning i, både alene og sammen med ens venner.

Med vores bevægelsessensorer har man mulighed for at danse, kaste trylleformularer, ride på heste, bokse og meget andet inde i spillet, såvel som uden for spillet. De bevægelser man laver foran bevægelsessensoren, laver man også inde i spillet. For eksempel er dansespil meget populære, og man kan bruge oceaner af timer på at ramme de rigtige dansetrin og grine af sig selv og de andre deltagere. Vi fører naturligvis de mest kendte producenter, som blandt andet Microsoft og deres Kinect og du vil sikkert også kunne finde et produkt, der matcher din spillestil.

Se vores udvalg af bevægelsessensorer, og få en rigtig fed og social spiloplevelse sammen med venner og familie, og få rørt musklerne ved samme lejlighed. Alle tiders underholdning, som vi varmt kan anbefale hvis man er på udkig efter en anderledes oplevelse. Vi tilføjer løbende nye sensorer til sortimentet så du får de bedste modeller på markedet, her hos Føniks Computer. Har du tekniske spørgsmål angående teknologien eller er du i tvivl angående valg af produkt, skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.