Gamer stationær færdigsamlet

Her finder du vores udvalg af gamer stationære. Kunne du tænke dig en gamer PC med højtydende hardware og raffinerede funktioner, så kan du sikkert finde den lige her på denne side. Med en high-end gamer stationær har du mulighed for at spille de nyeste spil og skrue helt op for grafikken. Vi fører gamer PC’er fra en lang række af markedets absolut bedste producenter, både i den billige og i den avancerede ende af skalaen. Derfor kan du uanset budget og behov finde lige præcis den gamer stationær, der passer til dig. Tag et kig på hele vores udvalg nedenfor.

Resultater: 26Køb din stationære Gamer PC hos Føniks Computer

Skal du have en kompromisløs arbejdsmaskine med hukommelse og processorkraft nok til at køre alle de nyeste PC-spil i høj opløsning, så har vi løsningen her. Vi har samlet en række af de kraftigste computere på markedet i vores færdigsamlet gamer stationær-kategori. Vores gamer stationære computere er proppet med al den nyeste teknologi, både når det gælder grafikkort, hukommelse, processorkraft med mere.

Hvis du vil sikre dig, at din computer kan trække de nyeste spiltitler, så er færdigsamlede gamer stationære fra Føniks Computer sikre vindere. I den mere avancerede ende kan du finde gamer stationære med de nyeste processorer fra Intel Core eller AMD Ryzen. Der er gode specifikationer på RAM og SSD med rigelig plads og lækre kabinetter med RGB-lys. Du kan også få de kraftfulde NVIDIA GeForce grafikkort, der nemt kan håndtere selv de mest grafisk krævende computerspil.

Dette er blot nogle af mulighederne ved en gamer stationær fra Føniks Computer, og vi gør os umage for altid at kunne tilbyde dig PC’er med den bedste hardware på markedet. Derfor holder vi os regelmæssigt opdaterede i forhold til de seneste udviklinger fra alle de bedste producenter på markedet. Her giver vi et overblik over, hvad du kan forvente af vores færdigsamlede gamer stationære.

Fordelen ved en færdigsamlet gamer stationær

Med en færdigsamlet gaming stationær får man det nærmest ikke nemmere. Du skal bare kigge sortimentet igennem og vælge den, der passer til dine behov, og så får du et køreklart produkt. Den hardware, der er valgt til vores computere, er valgt af fagkyndige. Det betyder, at vores færdiglavede gamer stationære indeholder noget af markedets mest kraftfulde hardware. Komponenterne er omhyggeligt parret, så de komplimenterer hinanden.

Nogle foretrækker at bygge deres computere selv, men der er meget research forbundet med det. Det kan også blive en dyr affære. Den proces har vi gjort unødvendig for dig med vores udvalg af færdiglavede gamer stationære. Med en færdigsamlet stationær fra Føniks Computer er der ingen risiko for at vælge de forkerte dele, så de ikke passer sammen, eller computeren ikke fungerer, når du har sat den op. Det har vores computereksperter fuldstændig styr på!

Stærke organer til din stationære gamer computer

Du kan tænke på din hardware som organer i din færdigsamlede gamer computer. Jo stærkere hardware, jo bedre fungerer hele kroppen/systemet. Med en færdigsamlet gamer stationær vil man selvfølgelig gerne have de højeste grafikindstillinger på de nyeste spil. Det får man ikke, hvis man ikke har en stærk processor og et kraftfuldt grafikkort!

Processoren forsyner sammen med software (spil eller programmer) grafikkortet med data, som den beregner og sender til skærmen, hvor billedet vises. Processoren og grafikkortet er ansvarlige for at klare større og større opgaver, som hele tiden bliver stillet af nyere spil. De nyeste spiltitler kræver altså en stærk CPU (processor) og GPU (grafikkort) for et flydende og lækkert billede på skærmen.

Vores færdigsamlede gaming computere har stærke grafikkort fra NVIDIA GeForce eller AMD. Du kan få dem med moderne processorer fra AMD Ryzen eller Intel Core, hvilket booster computerens præstationsevne. Jo højere krav du har til din computer, jo flere kerner i processoren skal du overveje. Og en 4K gamer skærm kræver eksempelvis et enormt kraftigt grafikkort – i hvert fald hvis du vil have den vildeste grafik.

Hjernen til din færdigsamlede gamer stationære

Du kan tænke på din computers hukommelse som dens hjerne. Din færdiglavede gamer stationær skal ’huske’ på en masse ting, og det foregår blandt andet i dens RAM. RAM, eller Random Access Memory, lagrer data kortsigtet. Det er de data, som computeren bruger i det øjeblik, den arbejder. 8GB RAM er tilstrækkeligt til den afslappede gamer. Men hvis man vil have en færdigsamlet gamer stationær med enormt stor ydeevne, skal man op i 16GB RAM eller højere. Så kan man spille krævende spil, mens man har programmer kørende i baggrunden. På den måde fremtidssikrer man også sin færdigsamlede gaming computer bedre.

Med nyere RAM-teknologi følger også DDR (Double Data Rate). Det øger den fart, RAM kan gemme dataen, og computeren kan dermed tilgå de data hurtigere. Det er ovenikøbet en energibesparende teknologi. SSD (Solid-State Drive) gør, at dine spil eksempelvis loader hurtigere. SSD kan nemlig tilgå data meget hurtigere end de gamle HDD (Hard Disk Drive). Vi tilbyder færdigsamlede gamer stationære, der har de bedste specifikationer på disse områder.

Værd at vide

Det er også vigtigt at investere i en god skærm. Kombinerer man en skærm med høj opløsning og opdateringshastighed samt lav responstid med en stærk færdigsamlet gamer computer, har man nogle fantastiske forudsætninger for at game! Det bliver tydeligt i spil som Counter Strike, hvor man skal reagere hurtigt. Her kan en færdigsamlet gaming PC betyde forskellen på at vinde og tabe. I spil som Diablo kan billedet, som en stærk skærm og computer producerer, tage vejret fra en. Kig eventuelt vores sortiment af gamer skærme igennem, hvis du er interesseret i at tilføje en high-end skærm til din færdigsamlede gaming stationær.

Vi tilbyder færdigsamlede gamer stationære uden eller med Windows. Du kan købe den uden Windows i tilfælde af, at du har lyst til at installere et andet styresystem, eller hvis du har en Windows-pakke i forvejen. Du har også altid muligheden for at tilkøbe Windows hos Føniks Computer. Vi har selvfølgelig et stort udvalg af gamer computere, hvor pakken i forvejen er installeret, så den er klar til at køre ved levering.

Flere af vores færdigsamlede gaming stationære fås med RGB-lys. RGB står for Red Green Blue og er en farveskala med røde, grønne og blå nuancer. Det giver noget vanvittigt fedt lys til dit gamer setup – specielt hvis du er til LAN og I spiller i mørket. Gaming handler i høj grad om stemning, og med RGB-lys får du den helt rigtige atmosfære.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din foretrukne færdiglavede gamer stationær

Kunne du tænke dig en billig, budgetvenlig model, så kan vi selvfølgelig også her hjælpe dig på rette vej. Vi har mange prisvenlige modeller, der stadig er kraftfulde i forhold til prisen. Vi har selvfølgelig også high-end færdigsamlede gamer stationære, som kan køre de mest krævende spil på de højeste grafikindstillinger til de mest passionerede gamere.

Du kan sortere i filterfunktionen til højre her på siden, hvis du vil indsnævre udvalget ud fra pris, processor, grafikkort og meget mere. Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til vores udvalg af færdigsamlede gamer stationære, så kontakt os endelig. Vores personale vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige computer!