Stationær gamer PC banner.
 

Her finder du vores udvalg af stationær gamer PC'er. Kunne du tænke dig en gaming stationær med højtydende hardware og raffinerede funktioner, så kan du finde den lige her på siden. Med en high-end stationær gamer PC har du mulighed for at spille de nyeste spil og skrue helt op for grafikken. Hos Føniks Computer fører vi gaming stationære fra en lang række af markedets absolut bedste producenter, både i den billige og i den avancerede ende af skalaen. Derfor kan du hos os, uanset budget og behov, finde lige præcis den stationær gamer PC, der passer til dig. Tag et kig på hele vores udvalg nedenfor – du kommer ikke til at fortryde det.

Resultater: 31
Resultater: 31


loader

close-up af stationær gamer PC

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken gamer PC skal jeg købe?

Det kommer an på, hvad du skal bruge den til. Spiller du CS:GO, LoL og lignende spil, så kan du vælge en billig gamer pc. Hvis du gerne vil spille Cyberpunk, Elden Ring og lignende, så skal der en mere avanceret computer på banen.

Hvad koster en god stationær computer?

Alt efter behov, kan du få en budgetvenlig eller avanceret model. Omkring 6.000-8.000 kr. er meget normalt. Har du ikke behov for alt for meget saft og kraft, så kan omkring 4.000-5.000 kr. klare det. Hvis du gerne vil have en virkelig stærk gamer stationær, så se på dem til 10.000 kr. og opefter.

Hvad er en god begynder gamer PC?

En begynder gamer PC skal have det fornødne, men ikke være al for avanceret. Sørg for at den har 16 GB RAM, et fint grafikkort og en god processor – så kommer man rigtig langt, samtidig med at det er billigt.

Køb en stationær gamer PC hos Føniks Computer

Skal du have en kompromisløs arbejdsmaskine med hukommelse og processorkraft nok til at køre alle de nyeste PC-spil i høj opløsning, så har vi løsningen her. Vi har samlet en række af de kraftigste stationær gamer PC'er på markedet i vores færdigsamlet gamer stationær-kategori. Vores stationær gamer PC'er er proppet med al den nyeste teknologi, både når det gælder grafikkort, hukommelse, processorkraft samt meget, meget mere.

Hvis du vil sikre dig, at din gaming stationær kan trække de nyeste spiltitler, så er en stationær gamer PC fra Føniks Computer en sikker vinder. I den mere avancerede ende kan du finde stationær gamer PC'er med de nyeste processorer, så du får en stationær gamer PC, der er hurtigere end lynet. Du kommer aldrig til at skulle bekymre dig om hukommelse, da vi tilbyder gaming stationære med masser af RAM og en ekstremt hurtig SSD – du behøver aldrig igen bekymre dig om pladsmangel. For at få grafikken til tops installerer vi også altid kraftfulde grafikkort i vores stationær gamer PC'er, så selv de mest krævende spil uden problemer kan køres på den højeste grafik. Og hvis du gerne vil have det hele i et lækkert kabinet med RGB-belysning, så er det selvfølgelig intet problem, når du kigger på en stationær gamer PC fra os!

Der er mange mulighed med en stationær gamer PC fra Føniks Computer, og dette er blot nogle af dem. Vi gør os umage for altid at kunne tilbyde dig gaming stationære med den bedste hardware på markedet. Derfor holder vi os konstant opdaterede i forhold til de seneste udviklinger fra alle de bedste producenter. Vi vil nemlig gerne tilbyde dig det bedst mulige produkt, og vi er samtidig ekstremt interreserede i hardware og anden teknik. Tilsammen betyder det, at du kan forvente intet mindre end de bedste stationær gamer PC'er, når du handler ved Føniks Computer.

Fordelen ved en færdigsamlet gaming stationær

Nogle foretrækker at bygge deres stationær gamer PC selv, men der er meget research forbundet med det. Det kan også blive en dyr affære, især hvis du ikke er et hundrede procent sikker på, hvad det er du har gang i. Hvis byg selv PC lige er sagen for dig, så er vi selvfølgelig behjælpelig der, og du kan se mere ovre ved vores konfigurerbare PC'er. Det er dog ikke nødvendigt, for vores færdigsamlede stationær gamer PC'er står klar til dig, og de er ret hotte, hvis vi selv skal sige det.

Der er mange fordele ved at købe en stationær gamer PC, som vores teknikere selv har smedet sammen for dig. Du får selvfølgelig en stationær gamer PC i topkvalitet, og du kan regne med at alt hardwaren er udvalgt med omtanke og stor viden om, hvad der er godt og kompatibelt. Du får dermed fra os en stærk stationær gamer PC, hvor alle delene fungerer sammen i perfekt harmoni. Desuden er det også den nemme løsning for dig. Ligegyldigt hvad du skal bruge en stationær gamer PC til, så behøver du ikke gøre andet end at se vores sortiment igennem og vælge lige den, du synes passer perfekt til dig. Vi har gaming stationære der passer hvem som helst, om du så vil spille esport på højt niveau eller gå på eventyr for dig selv eller med vennerne.

Stationær gamer hardware billede closeup.

Den bedste hardware – få en stationær gamer PC i topform

For at et menneske kan være i topform, så skal organerne og alt inden i en have det godt. Det er lidt det samme med en stationær gamer PC. Alle delene inde i den skal være gode, hvis den skal være i topform. Vores dygtige teknikere sørger selvfølgelig altid for, at dette er tilfældet. Men topform og topform er to forskellige ting. Et menneske der skal løbe hundredemeterløb og et menneske der skal løbe et marathon kan trods alt begge være i topform, men det ville være synd at sige, at de er det på samme måde. Din stationær gamer PC skal også være i den rigtige slags topform, så den kan køre lige de computerspil, du gerne vil spille. Gaming er ikke bare gaming. Genrer, hvad man nyder, hvilke typer spil man spiller – der er mange faktorer der afgør, hvad for noget hardware, din gaming stationær har behov for. Du bør især overveje:

  • Hukommelse
  • Grafikkort
  • Processor

En stationær gamer PC er selvfølgelig det nemme valg, men det betyder ikke, at man bare kan vælge den perfekte helt uden at tænke sig om. For hvis hukommelses, grafikken og CPU'en ikke er optimerede til lige det, du gerne vil bruge din stationær gamer PC til, så kan du godt ende med at blive skuffet. Jo, jo, der er en masse anden kvalitetshardware i vores stationær gamer PC'er, men så længe du har fundet en, der har det rigtige grafikkort, så har vores teknikere selvfølgelig sørget for en strømforsyning, der kan håndtere det hele, og et bundkort der er kompatibelt med alle delene. Derfor er det vigtigste, at du overvejer de dele, der har en direkte indflydelse på gaming stationærens ydeevne.

Hukommelsen, både langtidshukommelsen og korttidshukommelsen, er for eksempel ekstremt vigtigt. Der skal være en smækker og hurtig SSD i din stationære gamer PC, så den hurtigt og uden problemer kan starte hvad som helst op, og komme igennem alle loading screens på rekordtid. Samtidig skal du dog være sikker på, at der er plads nok til alle dine spil, samt vigtige programmer, på din SSD, så det er nødvendigt at du vælger en gaming stationær, der har en SSD med rigeligt med plads. For alt der skal køre i tophastighed skal kunne ligge derpå!

Ligeledes er det også vigtigt at have godt med RAM i din stationær gamer PC. Når du gamer sker der en helt masse, som skal smides over på dens korttidshukommelse, og det er dine RAM. For mange er 8GB RAM nok, og ellers er 16GB et godt bud for en stor del af gamere. Hvis der virkelig skal køres nogle tunge titler, især de nyere AAA-titler, så er 32GB ram sandsynligvis nødvendigt, og for nogen folk er 64GB bare en nødvendighed, på grund af mængden af tunge spil og programmer der skal køre samtidigt. For virkelig at få tryk på, så fåreslår vi hos Føniks Computer i den grad, at du vælger en stationær gamer PC med en af de nyere versioner af DDR RAM. Især DDR4 og DDR5 er ekstremt hurtige og effektive!

Hvis du gerne vil have et flot og fejlfrit skærmbillede, så er det nødvendigt både med en god gaming skærm og et godt grafikkort. Spiller du de nyeste AAA-titler, så vil du selvfølgelig gerne have en kvalitets gaming monitor. Det er nødvendigt med mindst 144Hz opdateringshastighed, så kort en responstid som muligt, og alt efter spil skal du bruge enten fuld HD eller 4k opløsning. Her kan du med fordele kigge på AOC skærme eller Samsung skærme, da disse er virkelig gode, men vi har også en helt masse andre, som du ikke bør undervurdere.

Grafikkortet skal selvfølgelig også være i højeste kvalitet, og vi foreslår derfor en stationær gamer PC med NVIDIA GeForce eller AMD Radeon GPU'er i sig. Her er nogle af de nyere serier, men ikke nødvendigvis de allernyeste, som NVIDIA's RTX 30-serie eller AMD's RX 6000-serie gode bud. Husk dog på, at selv lavere serier af grafikkort ofte vil være mere end rigeligt, hvis du mest spiller CS:GO, LoL eller lignende spil. Det vigtigste er, at det passer til dine computerspil, så du får et stabilt og krystalklart skærmbillede. Du kan altid se nærmere vores udvalg af NVIDIA GPU'er og AMD GPU'er, hvis du er interesseret.

For at alting fungerer, så er det også nødvendigt at du vælger en stationær gamer PC med en stærk processor. For hvis CPU'en ikke er god nok til de formål, du skal bruge den til, så er der bare slet intet, der kommer til at fungerer. Det er hjernen i din stationær gamer PC, der er med til at udregne og sørge for stort set alting, og den er også i tæt samarbejde med dit grafikkort om skabelsen af skærmbilleder i høj kvalitet. De stærke mærker på markedet her er Intel Core og AMD Ryzen. Hvis din gaming stationær har en af disse processorer, så skal den nok være klar på dine gamingbehov, især hvis du vælger en stationær gamer PC med en af de højere serier af disse CPU'er.

Selvom en færdigsamlet PC fra Føniks Computer er det nemme valg, så kan det godt være lidt af en jungle at finde rundt i. Har du nogen tvivl om specifikationer, så tag fat i vores kundeservice og fortæl om dine behov. Så skal I nok sammen finde frem til, hvad det helt rigtige valg af stationær gamer PC er.

Closeup af stationær gaming setup.

Overvej hvad du ellers skal bruge

De vigtige dele der står for ydeevnen i din nye stationær gamer PC er oplagte at have fokus på. Der kan dog godt være andre ting, du bør overveje, selvom de ikke i samme grad er vigtige. Vi har allerede nævnt en monitor, men måske skal du også bruge en toptunet gamer mus? I så fald foreslår vi at se på vores udvalg af Razer mus, Logitech G mus og Corsair mus – det er nogle af de bedste på markedet, og der er et stort udvalg til alle slags gamere. Det kunne også være et gamer tastatur eller noget helt andet – du har sikkert selv styr på, hvad du går og mangler, men det er altid værd at få inspiration.

Vi tilbyder stationær gamer PC'er både med og uden Windows installeret. I tilfælde af at du gerne vil installere et andet styresystem, så skal der være plads til, at du kan købe færdigsamlede gamer stationære uden et allerede installeret styresystem. På samme vis skal du selvfølgelig også kunne tilkøbe Windows fra os, hvis du gerne vil have det på din nye gaming stationær. Hvis du bare vil i gang med det samme du får din stationær gamer PC, så foreslår vi, at du vælger en, hvor Windows i forvejen er installeret – så er den klar ved levering!

Er det vigtigt for dig, at dit gaming setup ser virkelig godt ud? Kan du godt lide en god omgang bling og blær? Så skal du sørge for at købe en stationær gamer PC med RGB-lys. RGB-belysning giver mulighed for vanvittigt fedt lys til dit gamer setup, og det er især iøjnefaldende, hvis du gamer i mørket eller er til LAN. Det er vigtigt med den rigtige stemning, når der skal games, og RGB-lys fra selve PC'en er en god måde, at skabe den helt rigtige af denne på.

Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte stationær gamer PC

Ligegyldigt om du skal bruge en stationær gamer PC der er budgetvenlig til nogle lette spil, eller om du skal bruge et avanceret monstrum i den højere ende af prisklasserne, eller måske noget et sted midt imellem de to ekstremer, så kan du være sikker på, at vi hos Føniks Computer har et godt tilbud til dig. Du kan kigge igennem udvalget af stationær gamer PC'er og bruger filterfunktionen til højre på siden, hvis du gerne vil prøve at indsnævre baseret på pris, hardware eller andet. Har du nogen spørgsmål om vores stationær gamer PC'er? Så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail, chat eller telefon. Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig med at finde din næste stationær gamer PC. Så snart du har fundet en gamer stationær, du gerne vil have, så kan vi sende den fragtfrit til dig med GLS.