Gaming Bundles

Hos Føniks Computer er du altid i gode hænder, når du skal bruge nyt gamer udstyr. Har du en drøm om et fuldendt gamerhjørne, hvor dit gaming setup er helt perfekt? Så er denne side med vores gaming bundles det helt rette sted. Med et gaming bundle får du en fuldendt pakkeløsning, der har alt det gamer udstyr, du har behov for. Det er den nemme og effektive løsning, hvor vi gnidningsfrit hjælper dig med på én gang at kunne skaffe dig alt det, du har brug for, for at kunne game. Vi er udmærket klar over, hvad en gamer har brug for, og derfor er vores gaming bundles toptunede til dig. De ligger i mange forskellige prisklasser, så der er noget for hvem som helst, og de er specielt sammensat, så du kan få lige det, du vil have. Bestil et gaming bundle fra Føniks Computer i dag, så sender vi det hurtigt og fragtfrit til dig med GLS.

Resultater: 5
Resultater: 5


loader

Gamer udstyr – fordi du fortjener det bedste

Enhver gamer har brug for det bedste gamer udstyr, de kan få, så de kan tage deres game til nye højder. Man siger, at uden mad og drikke fungerer helten ikke – det samme gælder for gamere, men i stedet for mad og drikke, så har gameren brug for godt gamer udstyr. Det er på alle måder uundværligt., og derfor eksisterer Føniks Gaming.

Det mest essentiel redskab er selvfølgelig din gaming PC. Hvis du er den ene hjernehalvdel bag spiloperationerne, så er din gaming PC den anden halvdel. Der er meget hardware, som man kan diskutere, at man teknisk set ikke behøver, men selve computeren er svær at komme udenom – det er trods alt den, der skal køre alle spillene. Spørgsmålet er selvfølgelig, om du så skal have en stærk stationær eller en benhård bærbar. Stationæren kommer helt sikkert til at yde bedst, men hvis det er nødvendigt for dig med mobilitet, så er bærbaren måske en nødvendighed, og moderne gaming laptops yder i den grad også det, der skal til.

Så snart du har din gaming PC, skal du have alt det andet gamer udstyr til den, der gør dit gaming setup komplet. En gamer bærbar har selvfølgelig meget af det indbygget, hvilket er en af de smarte ting ved den, men det giver dog også mindre fleksibilitet i forhold til at vælge lige det udstyr, du gerne vil have. Alligevel er der én ting, som både bærbaren og stationæren både kræver, hvis der seriøst skal games. Dit gamer sæt er ikke fuldendt, hvis du ikke har en toptunet og lynhurtig mus. For den garvede gamer er det stort set umuligt at klare sig uden en mus, for langt de fleste spil, selvom det dog ikke er alle, kræver bare, at man har en mus i hånden, hvis de skal spilles ordentligt.

Gode højtalere med kraftfuld lyd, eller et headset der lukker verden ude og din stemme ind, er for de fleste også en nødvendighed – om det så er en bærbar eller stationær gaming PC, der er gang i. Herefter tropper de store spørgsmål op, for dig der udelukkende bruger en stationær gamer PC.

Hvilken skærm passer bedst til dig? Og skal du have to, eller ligefrem tre, skærme? Det bliver nødvendigt at se dig om efter et lækkert tastatur, for hvis fingrene ikke har et godt sted at kalde hjem, så får du bare ikke de inputs, du i dit spil har brug for. Desuden kan en god musemåtte forhindre mange frustrationer, både fordi det føles bedre at bruge den, men også fordi en mus ikke altid kører særlig godt på de overflader, bordet du sidder ved har. En ofte forglemt del er også stolen du sidder i. For hvis du ikke sidder godt og har ergonomien på din side, så kan du ende med gener, og det bliver svært at holde ud at game i lang tid ad gangen.

Der er meget at overveje, når du skal have gamer udstyr til dit gaming setup. Hos Føniks Computer har vi alt det, du går og leder efter, og vi vil hellere end gerne være behjælpelige med vejledning og med at svare på spørgsmål – bare kontakt vores support, hvis der er det mindste, du vil spørge om.

Føniks gaming bundles

Hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte, eller hvis du både mangler en ny computer og meget af udstyret dertil, så har vi hos Føniks Computer det perfekte forslag til dig: et gaming bundle. Et gaming bundle fra Føniks Computer indeholder alt det, du som gamer – garvet eller nyklækket – har brug for. Det er en alt-i-en mulighed for et komplet gaming setup.

Om du sidder og kigger efter noget til dig selv, eller en gave til nogen du kender, så er et gaming bundle det perfekte valg. Derfor har vi hos Føniks Computer sørget for at have et stærkt udvalg af gaming bundles, så du uden problemer kan finde et, der efter prisniveauet passer perfekt til dine behov. Der er ikke en bedre løsning til en ny i gaming verdenen end et gaming bundle – det er en engangsbillet direkte til at blive en hardcore gamer.

Føniks gaming bundles byder dig på alt det gamer udstyr, du har brug for. Med et enkelt blik kan du nemt se, hvad det er, du får med i et af vores gaming bundles, og er du stadig i tvivl, er det nemt at trykke ind på en af dem og læse sig til, hvad de hver især indeholder. Som minimum kan du dog forvente en stærk Føniks færdigsamlet PC, en krystalklar skærm, en lynhurtig gamer mus, headset samt musemåtte og et tastatur specialdesignet til gaming. Med et gaming bundle fra Føniks Computer får du virkelig alt det gamer udstyr, du skal bruge, for at få det perfekte gaming setup. Når dit gaming bundle er i hus, begynder alt det sjove.

Er du i tvivl om, hvilket af vores gaming bundles du skal vælge? Om du skal bruge det selv eller vil give det væk i gave, så kan vores kundeservice uden omsvøb guide dig på vej imod det rigtige valg. Alt du skal gøre, er at hive fat i os.

Gaming setup – få sat dig solidt i hjemmet

Enhver gamer har brug for et specialiseret gaming setup. Dit gaming setup er trods alt der, hvor du skal bruge din tid på at game, og derfor skal det have alt, du har brug for, samt være sat op så du føler dig hjemme og godt tilpas. Her er et Føniks gaming bundle en god start, da det giver dig alt det gamer udstyr, du skal bruge, for hurtigt og effektivt at få sat et gaming setup op.

Så snart det hele er i hus, kan du velvilligt sætte dig ned og game til dit hjertes begær. Det vil vi gerne hjælpe dig med, og derfor har vi vores gaming bundles, samt meget andet du kan finde på vores side, klar og parat til afsending. Fragt med GLS er gratis, og vi sigter altid efter at få vores produkter frem til dig i en vis fart! Alt du behøver at gøre, er at vælge det gaming bundle du gerne vil have og bestille det. Så skal vi nok klare resten.