Er du på jagt efter en gamer stol, der skal følge dig i tykt og tyndt gennem utallige timers virtuelle opgør mod fjenderne? Eller søger du måske en stol til gaming, der skal passe ind i et helt bestemt gaming setup? Uanset hvad, er du havnet det helt rigtige sted ved Føniks Computer. På denne side har vi nemlig samlet et fantastisk udvalg af gaming stole, der alle har dét tilfælles, at de er produceret i kvalitetsmaterialer fra nogle af markedets suverænt bedste mærker. Vi forhandler et bredt udvalg af gaming stole i forskellige prisklasser, der kommer i mange forskellige farver og design. Du kan se vores store udvalg forneden.

Resultater: 26
Resultater: 26


loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken gamer stol skal man vælge?

Du bør gå efter den gamer stol der passer sammen med dit gamer setup. Gaming stolene i vores sortiment er alle af høj kvalitet og holdbar, så det handler om at kigge efter den gamer stol der understøtter dine ønsker. 

Hvad koster en gamer stol?

Du kan finde gaming stole i forskellige prisklasser. Vi har både avancerede priser og budgetvenlige priser. Du kan ofte finde gamer stole i prisklasserne 500 kr. til 1.200 kr. Så kig endelig vores udvalg igennem for at finde den der passer til dit budget, 

Hvilken gamer stol til børn?

Alle vores gamer stole er af høj kvalitet, holdbare og ergonomisk behagelige at bruge. Du kan derfor nemt finde en gamer stol der passer til dit barn i vores sortiment. Vi har gamer stole kendte streamere på Twitch bruger og stole i fantastiske farver. 

Hvad skal du overveje når du køber gaming stole?

Når du er på udkig efter gaming stole, som passer til dig, er det godt at have en række overvejelser med. Pris, funktioner, materialer og mærker af gaming stolen er alle sammen væsentlige kriterier, som du kan overveje i din søgen. Hos os finder du et bredt udvælg, som dækker de flestes behov, når det kommer til en komfortabel gaming oplevelse. Vi har et bredt udvalg af priser, fra prisvenlige gaming stole, som dækker alle de vigtigste behov, og til luksus gamer stole spækket med funktioner.

På siden finder du førende mærker indenfor gaming industrien, som har dig, gameren, i centrum for deres design. Om du er til neutrale farver eller leder efter nogle farver med gang i, så findes der gaming stole, som matcher resten af dit gamer setups´ farvetema. Vi forhandler gamer stole med et bredt udvalg af materialer. Du har valget om din gaming stol skal være betrukket med læder, PU syntetisk læder eller polyester og om rammen skal være af plastik eller metal.

Du bør også overveje i hvilket gaming setup din gaming stol skal passe ind. Har du et bestemt tema når det kommer til dit gamer bord, gamer computer, gamer musemåtte eller andet? Måske foretrækker du en bestemt farve eller et bestemt mærke. Så kan det være en god ide at overveje hvordan gamer stolen skal passe ind i det overordende billede. 

Justerbare funktioner indenfor gamer stole

For at få det bedste ud af din gaming stol er det vigtigt at kunne indstille den, så den passer lige præcis til din krop. Justerbarheden hos gamer stole giver både komfort, men sørger samtidig for at ryg, skulder og nakke ikke belastes og giver ubehag. Derfor finder du i vores sortimentet af gaming stole, en lang række justerbare funktioner, som er med til at forbedre dine gaming oplevelser. De fleste gamere kender følelsen af, at én time foran computeren hurtigt bliver til to, tre eller endnu flere. Pludselig er der gået en hel aften med gaming, snak med vennerne og online hygge. Mange gamere sidder ofte flere timer foran computeren hver eneste dag, hvorfor en behagelig gaming stol, der giver tilstrækkelig komfort, er en uvurderlig investering. Det gælder især modeller med features som:

  • Justerbare armlæn
  • Vippefunktion med låse-mekanisme
  • Justerbar højde
  • Nakkepude, der kan justeres i højden

Gaming stole fra markedets førende producenter

Det kan ofte være svært at forholde sig til, hvor man overhovedet skal starte med at lede i jagten på en ny gamer stol. Her hos Føniks Computer har vi lavet researchen for dig og samlet gaming stole og tilbehør fra markedets førende og mest erfarne producenter, der forhandles til en skarp pris. I vores sortiment finder du gaming stole fra de førende producenter på markedet.

AKRacing startede deres produktion af stole indenfor racer sporten og har siden udvidet til gaming verdenen. De står selv for 100 % af designet af deres stole, produktudviklingen samt test af produkter, med henblik på brugeroplevelsen. Deres serier af gaming stole er designet specifikt til dig, som gamer og leder efter et produkt af højeste kvalitet.

Arozzi producerer en lang række af gaming produkter heriblandt gaming stole. De har igennem årene udviklet mange serier af stole, som passer til alle størrelser og behov.

Corsair er måske et af de mest kendte mærker indenfor gaming industrien. Også de har specialiseret sig indenfor gaming branchen og udbyder en lang serie af produkter, heriblandt gamer stole og høj kvalitet.

Vores gaming stole har materialer af høj kvalitet

Valg af betrækket og rammen er væsentlige overvejelser du bør gøre, når du undersøger hvilken gaming stol du vil købe. Betrækket er i dag oftest lavet af syntetisk læder eller tekstil, som har en behagelig overflade, og som er yderst slidstærkt. Det er vigtigt, at der er en vis gnidningsmodstand, så du ikke glider ned ad stolen. Derudover er det vigtigt, at betrækket er komfortabelt at sidde på. Undgå at købe materialer der kan kradse eller som du let glider ned ad stolen af. Køber du gaming stole med rammer i høj kvalitet, sikrer du dig et langt liv til din gaming stol. Rammer af metaller, som jern og stål giver en meget robust stol, men vejer oftest lidt mere. En ramme af PVC giver en lettere gaming stol, men er dog ikke helt så robust som en ramme af jern eller stål. Den moderne PVC, som benyttes hos kvalitetsmærker, er dog i dag yderst robust.

De flotteste farver

Når den perfekte gaming stol er fundet, har vi et stort sortiment af farver indenfor vores gaming stole, der gør det muligt at finde netop den, der passer ind i dit gaming setup. En ensfarvet sort eller grå gamer stol er f.eks. ideel, hvis du ønsker et klassisk og elegant setup, eller hvis den skal passe til andre møbler i rummet. Du finder dog også en række smarte gamer stole i friske farver, der tilfører dit setup masser af personlighed og liv. Var det f.eks. noget med en gamer stol med røde, grønne eller måske orange detaljer? Vores brede udvalg af stole til gaming i forskellige farver og design giver dig masser af muligheder for at fuldende dit gaming setup, f.eks. ved at lade én eller flere farver gå igen mellem stol, mus, skærm osv.

Hold koncentrationen med gaming stole designet til gamere

Som gamer kommer du ofte under hårdt pres, fordi du både skal tænke hurtigt og holde koncentrationen, når det brænder på. Med en ergonomisk gaming stol opnår du de bedste muligheder for at udnytte dit fulde potentiale, idet den giver din krop aflastning og stabilitet. De gaming stole, vi har samlet her på siden, er designede af specialister inden for gaming udstyr, der ved lige, hvad gamere har brug for.

I udformningen af gaming stolene har producenterne samtidig søgt inspiration i de mange krav, som racerkørere stiller til deres sæder, når det kommer til ergonomi og komfort. Dette er en af årsagerne til, at mange af de gaming stole, vi forhandler her på siden, er udstyret med en robust metalramme, der sikrer optimal stabilitet. Samtidig er gaming stolene i vores sortiment ofte produceret i PU-læder eller andre åndbare tekstiler, der aktivt leder varme væk fra kroppen og øger lufttilførslen, så du bevarer en behagelig kropstemperatur.

Tilbehør til gamer stole

Leder du efter tilbehør til gaming stole forhandler vi også disse. Se f.eks. vores sortiment af fodskamler og gulvmåtter, der kan være prikken over i’et i dit gaming setup, samt reservedele som erstatningshjul, hvis din gamle gamer stol har brug for en kærlig hånd. 

Har du brug for vejledning? Tøv ikke med at kontakte os! Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden, hvor du kan kontakte os på mail, telefon eller gennem chatten. Vi sidder altid parate til at vejlede dig med dit køb.