360HZ GAMER SKÆRME


Er du på udkig efter en lynhurtig gaming skærm med 360Hz? Tag et kig på vores udvalg herunder. Vi har et stort udvalg af 360Hz gamer skærme fra mærker som ASUS, Acer, AOC og Alienware. Vi har 360Hz skærme I størrelsen 24,5 og 27 tommer, som er standarden for monitors med denne opdateringshastighed. Vores udvalg af 360Hz skærme spænder vidt og bredt prismæssigt, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til dit budget. Du er selvfølgelig her, fordi du gerne vil have det bedst mulige skærmbillede, og derfor kan du også med fordel se efter, om vi ikke har en 360Hz gamer skærm med synkroniseringsteknologi som G-SYNC eller FreeSync. Er du i tvivl om dit valg? Så tøv endelig ikke med at tage fat i vores kundeservice – vi hjælper dig rigtig gerne i retning af din nye monitor.

Resultater: 10
Resultater: 10


loader

360Hz skærme – Lynhurtige og lækre

Man kan ikke have et lækkert gaming setup uden en skærm med et skarpt billede og en lav responstid. Har du en gamer mus, der ligger perfekt i hånden, et gamer tastatur i høj kvalitet, den fedeste lyd fra dit gamer headset, samt den stærkest mulige hardware i din computer? Hvis det er tilfældet, bør du ikke gå på kompromis med din gaming skærm. Derfor er det en rigtig god ide at se på en 360Hz skærm, så du er sikker på, at skærmbilledet bliver opdateret lynhurtigt. Heldigvis er det lige præcis dette, som du finder her på siden.

Hvorfor er en høj opdateringshastighed vigtig?

Opdateringshastigheden, eller frameraten, er en beskrivelse af, hvor hurtigt billederne vises på skærmen. Med 360Hz opdaterer din skærm altså skærmbilledet op til 360 gange i sekundet. Det er forskelligt fra responstiden, som er den tid, det tager for skærmen at skifte farven på pixels fra en til en anden. 1 millisekunds responstid på en monitor betyder altså, at der går 1 millisekund fra computeren sender data, til at de bliver modtaget og vist på skærmen. Det er kombinationen af høj opdateringshastighed og lav responstid, der giver det bedste resultat. Gaming kræver i høj grad, at du hurtigt kan reagere, på det der sker, samt at de små detaljer er til at opfange. Derfor er en høj opdateringshastighed og en lav responstid vigtig for dig som gamer.

Overvejelser når du kigger efter en 360Hz gamer skærm

Med en 360Hz gamer skærm får du en monitor, der har den allerhøjeste opdateringshastighed på markedet. Det betyder, at du får en esktremt hurtig skærm, og dermed at skærmbilledet bliver ekstremt lækkert og smooth. Samtidig kan du også godt regne med, at de andre specifikationer på vores udvalg af 360Hz skærme er rigtig gode, da ingen producent gider lave så avanceret en monitor, bare for at den har mangler andre stedet. Du bør dog i den grad overveje din computers hardware, hvis du leder efter en 360Hz skærm, her foreslår vi især at se på:

For virkelig at kunne gøre brug af en 360Hz skærm, så er det nødvendigt med et virkelig stærkt grafikkort, der har saft og kraft nok til at samarbejde gnidningsfrit med skærmen. Skærm og grafikkort går nemlig hånd i hånd, da GPU'en sørger for at grafikken er flot og levende, imens det er skærmens job at vise grafikken frem. Det er derfor vigtigt at have et stærkt grafikkort, hvis du har en stærk 360Hz gamer skærm.

Hvis du står og overvejer, om du skal have et nyt grafikkort til din 360Hz skærm, så er det vigtigt at overveje, at sådan en sag kræver meget af resten af hardwaren i din PC. Det er nødvendig med en god processor, hvis du har et voldsomt grafikkort, for disse to enheder arbejder tæt sammen. Samtidig kræver både GPU og CPU, at du har en PSU, der kan give dem nok strøm. For uden nok energitilførsel, så kører din disse dele ikke ordentligt, og i værste tilfælde kan der kommer skader på dem. Til slut skal du også være sikker på, at du har et bundkort, der er kompatibelt med alt dit andet hardware. Du kan eventuelt altid google dig frem her, eller spørge vores kundeservice.

G-SYNC og FreeSync

Én ting er at have en fed 360Hz skærm, hvor specifikationerne sprænger alle grænser. Noget helt andet er, at det kan være træls, hvis skærmbilledet er stabilt under hæftige gamingsessioner. Hvis dette er en bekymring for dig, så er der en oplagt måde at sørge for et mere stabilt skærmbillede på: du kan få en monitor med NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync.

Disse synkroniseringsteknologier gør det meget nemmere for din 360Hz gamer skærm og dit grafikkort at arbejde sammen, og det sørger for at skærmbilledet bliver utroligt stabilt. Det er dog nødvendigt at huske, at for at du kan udnytte synkroniseringsteknologierne, så skal du have et kompatibelt grafikkort. G-SYNC kræver et NVIDIA grafikkort og FreeSync kræver et AMD grafikkort.

Forskellen mellem at tabe og vinde

Fremtiden vil kun byde på mere krævende computerspil, hvor grafikken er bedre og bedre end nogensinde før. Hvis man vil følge med denne udvikling, er det smart at overveje en monitor med høj opdateringshastighed og lav responstid – og det er en betingelse som vores 360Hz gamer skærme opfylder. Hvis man har et stærkt setup i forvejen, så er en 360Hz gamer skærm en af de bedste investeringer, man kan foretage som passioneret gamer, for så er du i sandhed fremtidssikret i mange år fremefter, samtidig med at du får et skærmbillede i utroligt høj kvalitet.

Det er ekstremt vigtigt for dig som gamer, for når du gamer, så kan et splitsekund være forskellen mellem nederlag og sejr. En almindelig kontorskærm har som udgangspunkt 60Hz i opdateringshastighed. Dette er slet ikke nok til at følge med, hvis du gamer. Er mængden af hertz på din monitor ikke høj nok til at trække grafikken i et computerspil og følge med computerens hardware, kan du begynde at lagge, eller der kan opstå screen tearing. Det er grimt og distraherende – men det kan undgås med en 360hz gamer skærm.

Det er ligegyldigt om du spiller konkurrencepræget e-sport, hvor det ofte går heftigt for sig, eller om du går på eventyr i de store AAA-titler. Oplevelsen bliver uendeligt meget bedre, når du med en 360Hz skærm slipper for problemer med skærmbilledet. Det er derfor et utroligt godt valg, hvis du gerne vil have de bedste gamingoplevelser nogensinde.

Sammenhængskraft i udstyret med en 360Hz gaming skærm

Hvis du i forvejen har topmoderne tastatur, mus og hardware, er det fordelagtigt med en god skærm med lav responstid og høj opdateringshastighed. Der ligger allerede en responstid i dit keyboard og din mus, og uanset udstyret er det altid en god idé at få responstiden så lavt ned som muligt. Her er en 360Hz skærm en oplagt mulighed, så alt dit gamer udstyr er i tiptop stand.

Producenterne af 360Hz gamer skærme udvikler deres produkter med forbrugerens oplevelse for øje. Man kunne overveje en skærm fra ASUS, der med teknologi fra NVIDIA kommer med et lækkert, flydende billede. Eller man kan overveje en Acer 360Hz gamer skærm. Acer samarbejder med AMD for at opnå hurtig reaktionsstyrke og høj grafik. Det handler ikke kun om at give en fed gaming oplevelse. Både ASUS og Acer har modtaget designpriser fra Red Dot og Good Designs samt innovationspriser fra CES. For dem handler det også om at innovere teknologi til skærmene, som kan skåne øjnene og er ergonomisk korrekte. Du kan derfor med fordel gå på jagt i vores sortiment.

Paneltyper og kabler – vigtigere end man går og tror

Den fede gaming oplevelse er altid i højsædet, og her kan det ofte være smart at overveje, hvilke paneler der er på ens 360Hz skærm. Der findes tre paneltyper:

  • TN (Twisted Nematic)
  • VA (Vertical Alignment)
  • IPS (In-Plane Switching)

Med paneltypen IPS er der for eksempel fokus på farvenøjagtigheden. IPS bruger flydende krystaller, der kan bevæge sig horisontalt. Det gør den slags monitorer særligt egnede til at fremvise mange farver og skarpt billede fra meget brede vinkler. Det første er oplagt til RPG spil, det andet kan hurtigt blive nyttigt i FPS spil. Panelerne kan derfor have en vis betydning for, hvad din monitor gør bedst.

Tilslutningsmuligheder med forskellige kabler er også mere relevant, end mange lige går og tror. De mest relevante tilslutsningsmuligheder er HDMI, DVI og DisplayPort (DP). HDMI er både lyd- og videosignal og bruges mest til at forbinde computere og fjernsyn. De fleste skærme kommer med HDMI-tilslutninger. DVI-tilslutning er kun videosignal og bruges mest til ældre systemer eller til 144Hz på 1080p. DVI er en fin løsning, hvis man har en 1080p-skærm. Men skal man højere op i både opdateringshastighed og opløsning, er en DisplayPort-tilslutning løsningen. Har man både dette og stærk hardware får man det bedste resultat i high-end gaming. Vi foreslår derfor klart DisplayPort til en 360hz gamer skærm.

God investering til dig, der gamer på højt niveau

360Hz gamer skærme er til dig, der virkelig går op i et fedt og optimeret setup. Det er til dig, der er nødt til at have de bedste forudsætninger for at opnå sejr på de virtuelle slagmark. Jo hurtigere en skærm afspiller billederne, jo bedre chancer har man i computerspil, hvor det går hurtigt.

Forestil dig en situation, hvor du skal snipe modstandere, der bevæger sig hurtigt over skærmen, eller hvor du skal reagerer på nogen der pludseligt angriber dig fra en blind vinkel. Specielt i sådanne situationr vil en 360Hz gamer skærm med lav responstid forbedre dit skærmbillede og dermed din chance for succes. En 360Hz gamer skærm styrker både din reaktionstid og din præcision. Hvis du følger med i professionel Counter Strike, League of Legends eller lignende og beundrer spillernes lynhurtige gameplay, skal du vide, at deres udstyr også har indflydelse her. Du kan, ligesom de professionelle, optimere dit gameplay ved at investere i en 360Hz skærm.

Er der andet du vil vide?

Vi har en stærkt sortiment af 360Hz skærme til gaming her på siden, og du kan uden omsvøb bestille dem, så sender vi dem fragtfrit hjem til dig. Er der noget, du er i tvivl om, inden du tager valget om hvilken 360Hz skærm, du gerne vil have? Så kan du altid tage fat i vores kundeservice – vi er klar til at hjælpe dig via chat, mail eller over et telefonopkald. Det skal være intet mindre end vores fornemste opgave, at vejlede dig så du får den helt rigtige monitor.