Mangler du en lynhurtig gamer mus til at tæve alle fjenderne med i diverse computerspil? Så har vi her på siden samlet en række af markedets fedeste gaming mus. Det er ikke er nok, at ens mus er ergonomisk og pæn at se på. En gamer mus skal også være lynhurtig og kunne angribe med dødelig præcision, og det er præcis, hvad du får med udvalget her på siden. Hvis du gerne vil give dig en fordel online, så er en af de nemmeste måder at gøre det på, ved at anskaffe dig en toptunet gamer mus. Almindelige mus har ikke den samme præcision, og ligger ligeledes ofte ikke rigtigt i hånden. Gaming mus er derimod designet med det ene formål, at overkomme venner og fjender i alle de nyeste computer spil. Alle vores gamer mus er fremstillet i den bedste kvalitet, og vil kunne holde til utallige timers intensiv gaming.

Resultater: 314
Resultater: 314


loader

Den rette gamer mus er med til at sikre sejren

Ofte er forskellen mellem sejr og nederlag ikke af andet end et museklik eller to. Det ved enhver, der spiller League of Legends, Counter Strike, Fortnite eller andre populære computerspil. Derfor er det altid en god ide at anskaffe sig en veldesignet gaming mus. Med en gamer mus får du hurtig ydelse og skarp præcision til de afgørende øjeblikke. Der kan give dig det ekstra boost du skal have når du spiller et af de nyeste spil på din gamer bærbar eller gamer computer. Samtidig er de specielt designede til heftig brug, og producenterne har tænkt grundigt over form og størrelse, så du ikke behøver frygte fingerkrampe under lange gaming sessioner. Med en gamer mus kan du som udgangspunkt altid forvente: 

  • Hurtige bevægelser og stor præcision
  • Komfortabelt design
  • Mange indstillingsmuligheder

Gaming mus fra anerkendte producenter

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal købe en gamer mus. Men uanset hvilken model af gamer mus du vælger, kan du være sikker på at få et godt produkt, når du går på opdagelse i vores store sortiment. Konkurrencen inden for gamer mus er nemlig massiv, hvilket har presset priserne i bund og kvaliteten i top. Selv en billig gamer mus vil derfor kunne levere en overraskende høj ydelse sammenlignet med en standard mus. Hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af konkurrencedygtige og anmelderroste gamer mus fra markedets største producenter heriblandt:

Du er derfor altid sikker på, at du kan finde ekstremt gode gamer mus hos os fra de bedste producenter på markedet. Det giver også god mening, for når du gamer, så er kun det bedste af det bedste godt nok. Det gælder især for din gamer mus, der bare ikke må svigte eller fejle på vigtige tidspunkter.

Føniks Computer sælger gamer mus til alle typer spil

Alle gaming mus er designet specifikt til computerspil. Men alt efter hvilken slags spil du foretrækker, kan dine krav til gaming musen variere. Spiller du MMO-spil, kan du med fordel vælge en af vores gaming mus med 5 eller flere knapper. Dem kan du indstille, så du altid har de vigtigste besværgelser eller genveje bogstavelig talt lige ved hånden.

Føler du, at musemarkøren snegler sig afsted i strategispil? Så kan du med fordel vælge en gaming mus med høj dpi. Det står for Dots Per Inch og jo højere tallet er, jo mindre skal du flytte på musen for, at det registreres på skærmen. Det er især handy, hvis du kan indstille DPI'en, for så kan du få din gamer mus til at ramme præcis den hastighed, der passer dig bedst.

Hos Føniks Computer sælger vi gaming mus med helt op til 16.000 dpi. Så meget behøver du dog ikke til skydespil som Counter Strike, hvor præcision ofte er vigtigere end hastighed. Er du en FPS-haj, kan du derfor fokusere på andre parametre, når du vælger din næste mus.

Gaming mus til børn og voksne

Nu om dage spiller både børn og voksne computerspil. I vores sortiment findes der gaming mus i mange størrelser. Men selvom størrelsen varierer en smule modellerne imellem, er der ikke nødvendigvis behov for at finde målebåndet frem. De fleste gamer mus til små hænder eller gamer mus til børn kan også anvendes af dem med lidt større hænder.

Omkring 90% af verdens befolkning er højrehåndede, så de fleste gamer mus er specifikt designet til at ligge bedst i højre hånd. Leder du efter en gamer mus til venstre hånd, går du heldigvis ikke forgæves. En stor del af vores gaming mus er symmetriske og derfor lige komfortable at håndtere for begge hænder.

Vælg mellem optiske gamer mus eller laser gamer mus

Leder man efter en gaming mus, vil man hurtigt støde på begreberne optisk og laser. Selvom termerne er forskellige, anvender de to typer af mus faktisk den samme underliggende teknologi. I begge filtælde oplyser musen en flade, og en CMOS-sensor anvender lysets refleksion til at registrere bevægelse. Forskellen er, at en laser mus bruger en laser, mens en optisk mus anvender et LED-lys.

I praktisk betyder det, at du skal være opmærksom på dit underlag. En meget reflekterende overflade som et glasbord vil ikke egne sig til en optisk mus. Her har du brug for en laser mus med dens kraftigere lyskilde. Laseren sikrer også en ekstrem grad præcision, da den kan opfange selv den mindste bevægelse.

Alle typer af gamer mus er designet til at undgå acceleration, hvilket i sjældne tilfælde kan forekomme, når musen bevæger sig for hurtigt under pludselige bevægelser. Men som en tommelfingerregel er optiske mus bedre på dette punkt. De er ofte også en smule billigere.

Grundet den teknologiske udvikling er der reelt set ikke længere den store forskel mellem teknologierne. Men som en tommelfingerregel er forskellen:

  • Optisk – Lav pris og mindre acceleration
  • Laser – Stor præcision og fungerer på alle overflader

Bredt udvalg af gaming mus med ledning eller trådløs

Om en gaming mus skal have ledning eller ej, kunne førhen lede til store diskussioner blandt gamere online. Debatten er dog forstummet, i takt med at teknologien har udviklet sig, og valget er nu for det meste et spørgsmål om personlig præference.

En gaming mus med ledning er det typiske valg for de allermest dedikerede gamere. Her kan man nemlig være helt sikker på, at signalet fra musen går rent igennem uden den mindste forstyrrelse. Samtidig er prisen ofte en smule lavere, og man skal ikke bekymre sig om, hvorvidt batteriet løber tør midt under et spil.

Den trådløse gamer mus har den åbenlyse fordel, at du kun skal kæmpe mod dine fjender på skærmen – ikke med et kabel. Du kan derfor bevæge musen helt frit. Og så er det trådløse signal efterhånden så hurtigt, at man ikke skal bekymre sig latency (forsinkelse) i forhold til signalet.

Gå på opdagelse i farver og design

Hos Føniks Computer fører vi et bredt sortiment af gamer mus i forskellige farver og design. En sort gaming mus går aldrig af mode, men vi fører også stilrene mus i eksempelvis rød og hvid. Spiller du til langt ud på natten, findes der selvfølgelig også gamer mus med RGB-lys, der nok skal sikre den rette stemning. En gaming mus med lys, lader dig typisk justere farve og intensitet i den medfølgende software. Her kan du også justere tekniske parametre - ting som følsomhed og acceleration - og konfigurere musens knapper. I det hele taget kan det sagtens betale sig at bruge lidt tid på at indstille din nye mus for at opnå den optimale ydelse. Det gælder både overordnet på Windows, Linux eller Mac, men også individuelt i de forskellige spil, hvor du typisk kan skabe en unik konfiguration tilpasset dine behov.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en god gamer mus?

En god gamer mus er ofte subjektivt, men vi synes blandt andet at Logitech, Corsair og SteelSeries laver nogle fantastiske mus. Vi har et stort udvalg af gamer mus, så hvis du har en præference for et bestemt mærke kan du finde det her da en gamer gamer mus ofte afhænger af hvad man selv foretrækker ift. størrelse, vægt, hurtighed og mere.

Hvilken mus spiller Astralis med?

Astralis samarbejder med Logitech og medlemmerne har derfor Logitech mus - du kan også købe de samme Logitech mus som Astralis her hos Føniks Computer.

Hvor meget koster en gamer mus?

En god kvalitets gamer mus kan koste alt fra 400,- til 1200,- da det afhænger af mærke og hvilke præferencer man har til ens gamer mus. Du kan se vores udvalg hvor du finder budgetvenlige priser og avancerede priser.

Hvad koster en computer mus?

Hvis du ikke skal bruge en gamer mus, så kan du finde en computer mus til et lidt lavere beløb end en gamer mus. Men hvis det er til gaming, vil vi altid opfordre dig til at investere i en god gaming mus.