Hvis du vil have en fordel over dine venner og fjender, næste gang du er i en hæsblæsende kamp for livet i en lokal eller online kamp, så er det vigtigt med en præcis og lynhurtig gamer mus, så du kan overkomme dem, før de overkommer dig. Derfor fører Føniks Computer en lang række Logitech gamer mus, både med kabel og trådløse, som kan give både en nybegynder og den erfarne gamer en fordel, når der skal spilles computerspil. Hos Føniks Computer ved nemlig udmærket godt, hvor vigtig responstid og præcision er, når der games. Nedenfor ser du vores bredde udvalg af Logitech gamer mus. Her finder du blandt andet mus, der er ergonomiske og ligger godt i hånden ved både venstre og højrehåndede, og mus med ultrapræcise markører, der giver dig den bedst mulige ydelse og hastighed, der gør det nemmere at ramme dine fjender i en anspændt kamp. Alt efter hvilken Logitech gamer mus du vælger, er der mulighed for at konfigurere den, så den passer til præcist den måde, du spiller bedst på. Dette gøres blandt andet ved at musene er udstyret med flere programerbare knapper, der bruger Logitechs egen gaming software Logitech G Hub. Uanset hvad du leder efter, så har Føniks Computer den Logitech gamer mus, du gerne vil have fingrene i.

Resultater: 42
Resultater: 42


loader

Logitech gamer mus close-up banner.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste gamer mus?

Hvad der er den bedste gamer mus, kommer selvfølgelig an på, hvad du spiller, og hvad dine behov er. Nogen af de bedste i test i 2022 er:

  • Razer DeathAdder
  • Razer Naga
  • Razer Viper Ultimate
  • Logitech Pro G
  • Logitech G502
  • Steelseries Sensei 310
  • Corsair RGB Pro Wireless
  • Corsair Harpoon

Hvad koster en gamer mus?

Det er meget forskelligt fra mus til mus. Du kan købe rigtig gode gamer mus for 300-400 kr. Du kan også købe mere avancerede modeller til op over 1.000 kr. Du bør derfor købe en, der passer til dit behov og budget.

Hvad er DPI på en mus?

DPI står for Dots Per Inch. Det indikerer musens følsomhed, altså hvor langt markøren bevæger sig hen over din skærm, alt efter hvor meget du bevæger musen. Med en høj DPI skal du næsten ikke bevæge musen, for at markøren kommer rigtig langt, og det modsatte gælder for en lav DPI.

Logitech gamer mus leverer den ultimative gaming oplevelse

Logitechs prisvindende og nytænkende mus med kabel og trådløse mus giver gamere verden over muligheden for den ultimative spiloplevelse. Om du er nybegynder, erfaren gamer eller esportsatlet, så giver disse Logitech gamer mus den præcision og styrke, du skal bruge, når du gamer i et online eller lokalt spil. Logitech gamer mus giver dig muligheden for at konfigurere, musen så den passer til præcist din gaming stil. Om det så er konfigurationen af dine favorit kommandoer som jump, dance, eller crawl, eller det perfekte lysshow med dine favorit farver, så findes muligheden for alverdens konfigurationer i de forskellige serier af Logitech gamer mus.

Derfor bør du vælge en Logitech gamer mus

Når du spiller et computerspil med høj FPS, hvor responstiden er altafgørende, så er det enormt vigtigt med høj præcision og kort reaktionstid, og dette er hvad en Logitech gamer mus er specielt designet til i modsætning til en almindelig mus. En Logitech gamer mus giver dig muligheden for at konfigurere den til lige præcis den gaming stil, der passer dig bedst. Dette gøres blandt andet ved at give dig muligheden for at programmere dens følsomhed igennem dens DPI (Dots Per Inch), hvilket oftest er muligt at indstille direkte på Logitech gamer musen.

DPI er måleenheden for, hvor følsom en mus er, og det angiver, hvor hurtigt din Logitech gamer mus opfanger bevægelser, og hvor hurtigt din gamer computer så reagerer på disse bevægelser. Hvilken DPI du bør vælge, er ofte en personlig præference, hvor mange gamere oftest har en DPI på mellem 800-1200, men nogen kan godt lide at have den meget højere. DPI'en på din Logitech gamer mus afhænger dog også af din gaming skærms opløsning og skærmstørrelse, da denne skal være stor nok til at kunne registrere forskellen af den valgte DPI. Det betyder også, at jo lavere du har sat din DPI, jo større musemåtte kræves der, idet du så bevæger din Logitech gamer mus meget mere, hver gang du bruger den til noget.

Logitech PRO X SUPERLIGHT close-up billede.

En anden afgørende faktor for at skulle vælge en Logitech gamer mus, er de mange muligheder for konfigurationer, der kan forekomme. Dette kan for eksempel være vægten på på din Logitech gamer mus – foretrækker du den let eller tung, eller måske noget midt imellem? Det kan også handle om dine præferencer i forhold til konfiguration af de mange knapper, der er at finde på nogle Logitech gamer mus, så du altid har dine favorit macroer lige ved hånden. På denne måde giver giver en Logitech gamer mus dig altid muligheden for at finjustere den til dine præcise præferencer, så du kan få tydelige fordele, når du gamer online.

Logitech G Hub optimerer og tilpasser sig til din gaming oplevelse

Logitech G Hub er en universel platform til optimering og tilpasning af alt Logitech G-udstyr. Det kan være Logitech mus, Logitech tastaturer, Logitech headset, Logitech højtalere og Logitech webcams, hvilket åbner op for de kreative muligheder for gameren, der vil have kontrol over den fulde gaming oplevelse. Ved at bruge Logitech G Hub er det muligt at konfigurere flere funktioner på din Logitech gamer mus, blandt andet den optiske sensor, DPI-indstillingerne, scrollfunktionen og acceleration. Det kan også være brugen af den indbyggede hukommelse og programmering af knapperne for en bedre spiloplevelse.

Logitech giver dig også muligheden for igennem Logitech G Hub at programmere flere Logitech enheder inden for serien LIGHTSYNCH, heriblandt Logitech gamer mus i LIGHTSYNC serien, hvor Logitech G Hub kan synkronisere farve-og lyseffekter med andre LIGHTSYNCH RGB enheder. Der kan her vælges LIGHTSYNCH-effekter med 16,8 millioner forskellige farver for en mere levende gaming opsætning med reaktiv belysning. Denne reaktive belysning reagerer på eksplosioner i dit spil, når dine fjender nærmer sig din position, når du tager skade og har brug for mere liv, når du bruger dine helende evner på dig selv eller en anden spiller på dit hold eller når du opdager et nyt område i dit spil, samt meget andet.

For en optimeret brug af Logitech G Hub er det også muligt at oprette flere spilleprofiler, hvor det er let og hurtigt at administrere og skifte blandt profilerne selv imens du er i gang med et spil. Disse spilleprofiler giver dig derfor den fulde kontrol over blandt andet de enkelte spilkarakterers evner og særlige angreb imens du gamer med andre. Dette er rigtig smart i spil som League of Legends, hvor der er mange forskellige karakterer, eller hvis du hurtigt skifter fra et spil til et andet. World of Warcraft og CS:GO skal trods alt ikke bruge helt de samme indstillinger. Det er også muligt at downloade profiler oprettet af andre gamere, professionelle esportsudøvere og populære streamere, samt selv at dele dine egne profiler, så andre kan få adgang til dem. Logitech G Hub giver dig muligheden for at afprøve din Logitech gamer mus på en helt ny måde.

God komfort og gamervenlige funktioner

Om du er casual eller erfaren gamer, så er en god gaming mus være guld værd i henhold til, hvad du kan udrette i computerspil. Logitech gamer mus er designet til at være komfortable og ergonomiske, så de ligger godt i hånden for både venstre og højrehåndede spillere. Dette gør det muligt at game i en længere periode uden at føle ubehag. Logitech har også sørget for, at foruden det ergonomiske grip, så har ergonomiske Logitech gamer mus også ultrapræcise markører, der giver dig den bedst mulige ydelse og hastighed, så de reagerer så hurtigt som muligt, når du er i en højspændt online eller lokal kamp.

Find den rette Logitech gamer mus

Hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af Logitech gamer mus til mange forskellige behov og prisklasser, og vi sørger løbende for at udvide sortimentet, når producenten lancerer nye produkter. Da der findes forskellige Logitech gamer mus, kan det være en god ide på forhånd at tænke over dine specifikke behov og efterfølgende tjekke specifikationerne for det produkt, du har i tankerne. Dine behov bør nemlig afspejle sig i, om du vælger en Logitech gamer mus der er optisk eller med laser, eller en mus der er trådløs eller med ledning, da disse opfylder forskellige spille behov for den individuelle gamer.

Uanset hvilken type Logitech gamer mus du måtte have brug for, kan du med stor sandsynlighed finde det her på siden. For at lette købsoplevelsen er den endelige pris, også den du ser på produktet. Vi har nemlig fri fragt på alle vores Logitech gamer mus, tre ugers returret for ubrugte produkter og to års garanti. Skulle du have yderligere spørgsmål om vores Logitech gamer mus eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport.