Et af de navne der oftest forbindes med kvalitetsudstyr og innovativ teknologi er Logitech. Logitech står bag nogle af de allermest succesfulde tastaturer og keyboards på computermarkedet. Alligevel formår Logitech stadig at have dem tilgængelige til gode priser, selvom de bruger deres tid på at skabe sublim kvalitet. Her på siden kan du både finde simple Logitech tastaturer, eller Logitech keyboards der er forholdsvist komplicerede i deres design. Dette betyder, at du kan få nogen af dem med helt fantastiske funktioner og værktøjer, samtidig med at de er ergonomisk smarte. Vi byder på et hav af Logitech tastaturer til gaming, der alle er skræddersyet til at maximere din spiloplevelse. Du kan få disse Logitech keyboards som mekaniske tastaturer med alverdens farvedisplays, unikke funktioner, lysende og kurvede taster, og alt sammen hvor det er lavet af robust materialer. Hvis du skal bruge et stabilt skriveværktøj til arbejde eller den gængse dagligdag, så kan du med fordel se på de ergonomiske Logitech tastaturer vi sælger. De er skabt til at skåne dine hænder og arme, når du sidder ved tasterne i timevis af gangen. Herunder kan du se det kæmpe udvalg af Logitech keyboards vi fører ved Føniks Computer. Så slå dig endelig løs og se dig omkring.

Resultater: 574
Resultater: 574


loader

Logitech tastaturer – en verden af keyboards

Hvis du er på udkig efter dit næste tastatur, så kigger du det helt rigtige sted. Ved Føniks Computer har vi et enormt udvalg af Logitech tastaturer, og det gode ved Logitech keyboards er, at der helt sikkert er et, som passer perfekt til netop dig.

Om du er seriøs gamer, arbejdsnarkoman eller bare bruger din computer en gang imellem – det gør ingen forskel, for der er ikke den person, som der ikke er designet et Logitech tastatur til. Der er mekaniske tastaturer, tastatur og mus kombinationer, trådløse tastaturer eller tastaturer med kabel, keyboards der sprudler med farver, tastaturer i hver en størrelse og op til flere forskellige kombinationer af det hele.

Schweiziske Logitech har tænkt på alt og alle med deres innovative og funktionelle tastaturer. De har smidt en betydelig mængde tid i at researche, hvad der skal til, for at de kan lave folks drømme keyboards. På denne måde er de også endt op med tastaturer i alle ender af prisskalaen – hvor de altid er til en fair pris, der afspejler, hvad de kan. Alle Logitech keyboards er samtidig af høj kvalitet, og lige meget hvad du beslutter dig for at købe, så kan du regne med at et Logitech tastatur, er et tastatur for dig. Nogen gange kræver det bare, at du bruger en smule tid på at finde ud af, hvad det er, du har brug for, at dit nye Logitech tastatur kan og skal bruges til.

Ergonomiske Logitech tastaturer – skån din krop

Hvis du sidder og arbejder ved din computer hele dagen, og du skriver løs på dit tastatur fra morgen til aften, så findes der de helt rigtige Logitech tastaturer til dig. Et ergonomisk Logitech tastatur kan godt lyde som noget, der er lidt vildt og underligt. I virkeligheden er det meget ligefremt, når man får det serveret direkte fra en stærk spiller på markedet. Ergonomi handler om, at designe redskaber – som tastaturer og muse – så de er mere menneskevenlige. Formålet er at hjælpe folk med at forebygger gener og skader, samt at gøre det overordnet mere komfortabelt at bruge redskaberne, så produktiviteten øges. For når du har det godt og behageligt, så er du i dit es til at yde dit bedste.

Dermed er ergonomiske Logitech keyboards altså lavet specielt til dig, der bruger meget tid ved tasterne. Håndled og fingre kan nemt lide overlast, når store dele af ens dage bliver brugt ved computeren. Det er en naturlig effekt af, at man tvinger sin krop til at lave noget bestemt hele tiden. Derfor kan du med fordel overveje et ergonomisk Logitech tastatur, så du kan få en mere naturlig positur, når du arbejder. Når der er mindre stress på dine muskler, har du et bedre belæg for at forekomme eventuelle skader. Skån din krop, vælg et Logitech keyboard.

Logitech keyboard til gaming – maximer dit game

Gaming og tastaturer hænger unægteligt sammen, og år efter år bliver der kun lagt større og større forventninger til, hvad et gaming tastatur kan, og hvor god kvalitet det skal være. Logitech har hørt gamernes bønner, og de har igennem de sidste mange år udviklet deres Logitech tastaturer, der opfylder selv den mest rigide gamers behov. Kvalitet er the name of the game, og Logitech ved udmærket godt, hvad det er, de laver, når de laver Logitech keyboards, og hvem det er, de laver dem til.

Når Logitech har tænkt Logitech tastatur til gaming, så har de tænkt stilrent design, elegant og brugervenlighed. Det er intet problem at finde et mekanisk Logitech tastatur her på siden, hvor du virkelig kan mærke, at du trykker på tasterne, og at tasterne fanger dine fingertryk og tager godt imod dem. Det giver en tilfredsstillende oplevelse, når man bruger et Logitech keyboard til gaming. Du får i den grad lov til at føle tastaturet, og at det på sin egen måde også kan føle det, du gør.

Du kan også købe dig et Logitech keyboard til gaming, der har indbyggede macroknapper, du selv kan programmere til at gøre lige det, du har lyst til. Det er især fedt for dig, der ofte gerne vil have udført nogle bestemte kommandoer, og nu kan gøre det med ét tryk på en knap, i stedet for at skulle trykke på en helt masse.

Flere af Logitech tastaturerne har tilligemed fancy lys i tasterne, så du ikke bare gamer effektivt, men også med stil. Det er bare noget andet at overvinde oppositionen, når du gør det med finesse og blinkende lysshow – og med lysende taster på et lækkert Logitech keyboard, har stilen aldrig været bedre. Synes du at dit Logitech tastatur efter noget tid har mistet noget af sit shine, fordi det har samlet for meget støv, så er der ingen grund til bekymring. Knapperne kan gnidningsfrit tages af et mekanisk tastatur, hvorefter du mageligt kan rense både knapper og tastatur som nødvendigt. Bare husk at sørge for, at du ved, hvor knapperne skal på igen! Et billede med telefonen kan huske meget, for dem som føler sig bare en smule glemsomme.

Selvom garvede gamere ofte vil foretrække at have tastaturet tilsluttet gamer computeren via kabel, så er det nogle gange fedt at kunne rive sig løs og sidde med et trådløst tastatur. Op til flere af Logitech tastaturerne til gaming giver mulighed for dette, og ofte med LIGHTSPEED-teknologien, hvor frekvensen er ekstremt god, så du mister mindst mulig reaktionstid, selvom du er på en trådløs forbindelse. Du kan også med fordel overveje, hvilket andet gaming udstyr, du går og mangler. Det kan være at et Logitech headset er sagen, og selvfølgelig kan du også få virkelig gode Logitech gamer mus. For lydoplevelser der når ud over dit eget hoved, kan du med fordel se på vores udvalg af Logitech højtalere, og der er mulighed for at du kan fuldende dit gaming setup med et Logitech webcam, så du altid kan være i nær kontakt med dine venner, når I er online sammen.

Om hardcore online multiplayer eller chill singleplayer er mest din stil, eller om du så blander, hvilken type spil du spiller, så er Logitech tastaturerne til gaming perfekte til dig. Hvis blot du kigger igennem vores udvalg, skal du nok finde lige det, du går og drømmer om. Der er ingen grund til at give modstanderne en fordel. Et Logitech keyboard til gaming er den fordel, du vælger til dig selv.

Den nemme løsning – vælg en combo

Nogen gange skal livet bare være nemt. Det er super fedt at finde det nye, vilde Logitech keyboard til gaming til sig selv. Det er også stærkt, når man lader ergonomien træde ind i ens liv, så man kan få mere arbejde fra hånden end nogensinde før. På samme måde er der også uanede mængder af godt at sige om, at alting bare får lov til at være nemt. Sådan er det også, når man skal have nyt tastatur og ny mus.

Den nemme løsning er at vælge et tastatur og mus sæt. Hvis du ikke lige gider tænke for meget over, præcis hvad det er, du skal bruge, og især hvis det bare er nogen gange en sen aften eller en tidlig morgen, at du lige skal bruge din computer, så er en tastatur og mus combo lige sagen. Logitech kender udmærket deres brugeres behov, og de har derfor lavet flere tastatur og mus sæt, som vi hos Føniks Computer sælger her på siden.

Selv hvis du gerne vil have en nem løsning, men måske ikke lige sidder og mangler en mus, så kan man med fordel vælge et af de billigere Logitech tastaturer, vi har at byde på. Funktionaliteten er selvfølgelig ikke lige så stor, som på de Logitech keybaords der koster lidt mere, men til gengæld kan du uden problemer vælge et af de mere budgetvenlige, og stadig være mere end ganske tilfreds – et Logitech tastatur er kvalitet, ligegyldigt prisen.

Logitech keyboards – en løsning til dine behøv

Det er stort set lige meget, hvad det er, du går og mangler et tastatur til. Der findes Logitech tastaturer til hver en person. Dig der arbejder, dig som gamer hele dagen og dig der bare skal bruge en nem løsning – og selv hvis du synes, at du er en blanding af flere forskellige typer, og derfor har brug for et tastatur, der fungerer til flere forskellige ting på en gang, så fortvivl ej. Der er et Logitech tastatur til dig derude, og du kan helt sikkert finde det til en stærk pris ved Føniks Computer. Alt du behøver at gøre er at købe tastaturet. Så skal vi nok få det frem til dig.