tastatur og mus banner

Hos Føniks Computer går vi meget op i at kunne tilbyde vores kunder computere og computerudstyr i verdensklasse - Vores udvalg af tastaturer og mus er i den forbindelse ingen undtagelse. Vi kan altid tilbyde en bred vifte af forskellige typer mus og tastaturer, og kvaliteten er som altid i top, når du handler hos os. Du kan finde produkter fra mange af markedets mest populære og kvalitetsbevidste mærker herunder Corsair, ASUS, Cooler Master, SteelSeries og Logitech. Du finder både almindelige mus med kabel, samt smarte trådløse varianter med smarte, ergonomiske design. Se nærmere på vores store udvalg af tastaturer og mus, og find lige det, du mangler, hvad end du skal game, surfe nettet eller arbejde.

Resultater: 4731
Resultater: 4731


loader

Mus og tastaturer til ethvert behov

Der er stor forskel på både computermus og tastaturer afhængigt af formål. Arbejder du for eksempel ofte på farten, kan det være en god idé med et praktisk og kompakt, trådløst sæt, så du ikke behøver så meget plads for at klare opgaverne. Bruger du mange timer foran din computer, eksempelvis på kontoret, kan vi varmt anbefale en mus med ergonomi i højsædet, så du kan minimere risikoen for smerter og gener i muskler og led.

Vi forhandler naturligvis også vaskeægte gamer tastaturer med farvede WASD-taster samt gamer mus med ekstra knapper. Er du til den umiskendelige lyd af det mekaniske tastatur, kan vi også i den forbindelse lokke med flere smarte modeller. Du kan sågar finde mus med indstillelig størrelse, så du helt selv kan få den til at passe perfekt til din hånd. Derudover har du naturligvis mange forskellige farver og design at vælge imellem, så du kan få et sæt, der passer til netop din smag.

Vi ønsker selvsagt at gøre det så nemt som muligt for dig at finde lige det tastatur og den mus, du leder efter. Derfor kan du med vores søgefilter til højre søge efter dine personlige præferencer såsom producent, prisleje og forbindelsesteknologi.

Bredt udvalg af mus og musemåtter

Hos Føniks Computer er vi stolte af at kunne tilbyde et enormt udvalg af computermus. Når du skal købe en ny mus, er det vigtigt at være bevidst om hvilken mus, der er den rigtige for dig. Først og fremmest er det naturligvis vigtigt at forholde dig til, hvad du skal bruge din mus til. Der er forskel på en gamermus og den mere klassiske kontormus. Dit fremtidige brug af musen kan også være afgørende for, hvilken tilslutningstype du ønsker. Hvis du ofte er på farten, kan du med fordel overveje at købe en mindre, trådløs mus.

Det er også vigtigt at være opmærksom på grebet på musen. Det gælder især, hvis du er på udkig efter en mus, som du skal bruge mange timer om dagen. Der findes flere forskellige former for greb. Claw grib er et greb, hvor du hovedsageligt bruger fingerspidserne. Dette greb medfører en mus, der uproblematisk nærmest svæver over musemåtten. Det andet greb er palm grib, hvor dit håndled hviler på musen og bruges som kraft til at skubbe musen rundt på musemåtten.

Med vores brede udvalg er du sikker på at kunne finde en mus, der passer til dine behov. Derudover har vi også et stort udvalg af musemåtter og musetilbehør i høj kvalitet.

Computertastaturer til ethvert formål

For at fuldende din computeropsætning er det selvfølgelig også vigtigt at finde et godt tastatur af høj kvalitet. Hos Føniks Computer bestræber vi os på altid at vejlede dig igennem vores solide udvalg af hardware. Derfor har vi her samlet en række faktorer, du bør være opmærksom på, når du skal finde dit nye tastatur til din computer.

Hvilken formfaktor skal dit nye tastatur have?

Der findes forskellige typer og størrelser af tastaturer. Når du skal vælge dit nye tastatur, bør du altså forholde dig til, om du ønsker et klassisk fuldstørrelse tastatur, hvor du har numpad til højre og F-taster foroven. Derudover findes der henholdsvis tenkeyless tastaturer, 75% formfaktor og 60% formfaktor.

Skal dit tastatur være et mekanisk tastatur eller et membrantastatur?

Overordnet er der to typer af tastaturer, der er opbygget på to forskellige måder. Det mest gængse er membrantastaturet, hvor tasterne er koblet til en fælles underliggende membran. Denne type tastatur har ofte et meget lavt støjniveau og er let og tyndt i designet. De mekaniske tastaturer er derimod baseret på taster, der fungerer enkeltvis. Disser er meget populære til gaming.

Hvordan skal dit tastatur tilsluttes din computer?

Du kan overveje, om du ønsker at tilslutte dit tastatur til din computer trådløst eller med et kabel. Et trådløst tastatur er især en fordel, hvis du ofte har din elektronik med på farten, eller hvis du vil slippe fri for ledninger på skrivebordet og skabe et mere clean look.

Hvad er ellers vigtigt for dig, når du skal vælge dit nye tastatur?

Har du andre specielle ønsker til dit nye tastatur? Dette kan være designmæssige ønsker af enten æstetisk eller ergonomisk relevans. Lige meget hvilken type computertastatur, du leder efter, kan du finde ét, der passer til dig og dine behov lige her.

Alt det computertilbehør, du har brug for

Udover tastatur og mus til din computer finder du også andet hardware tilbehør hos os. Det drejer sig blandt andet om grafiske tablets og whiteboards, der giver dig lov til at udfolde dine kreative evner digitalt. Derudover finder du et udvalg af medicinske tastaturer og mus. Hos Føniks Computer kan du 24/7 finde et bredt udvalg af hardware og tilbehør til din computer. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os.