mus banner


Her på siden finder du et kæmpe udvalg af mus til computer. Vi byder både på computermus til hverdagen, til kontoret og til gaming, så du nemt kan finde det, du leder efter. I vores sortiment finder du også både trådløse og kablede PC mus, specielle ergonomiske mus og helt overordnet et bredt udvalg fra alle de bedste og mest populære mærker på markedet.

Resultater: 1346
Resultater: 1346


loader

Mus til computer – ofte stillede spørgsmål

Der er utroligt mange computermus til enormt mange forskellige formål, og dette betyder, at der altid bliver stillet unikke spørgsmål, når der skal investeret i mus til computer. Alligevel er der et par spørgsmål, vi hører oftere end andre, så dem svarer vi hurtigt på lige herunder.

Hvilken computermus skal jeg vælge?

Der er ikke et nemt svar på, hvilken computermus du skal vælge, for det kommer an på lige netop dit behov. Det handler om at finde en PC mus, der passer godt i din hånd, og som er oplagt til de opgaver, du skal bruge den til.

Hvad koster en mus til PC?

Du kan finde meget billige mus til PC, der koster helt ned omkring 100 kroner, så det behøver virkelig ikke at være dyrt. I den anden ende af skalaen er der virkelig avancerede computermus, der kan koste næsten 2.000 kroner. Der er altså meget at vælge imellem!

Computermus til alle og enhver

Mus til computer er blevet en central del af den digitale verden, og de bliver brugt vidt og bredt af mange forskellige typer af folk. Derfor har vi et enormt udvalg af forskellige slags computermus her hos Føniks Computer, for uanset hvad, så skal der være noget til alle.

Overordnet set bliver computermus brugt til 3 forskellige behov, men der er dog en del overlap indenfor disse. Her tænker vi på PC mus til hjemmet, til erhvervslivet og til gaming.

Vi er dog godt klar over, at en gamer mus selvfølgelig kan bruges til arbejde, og at en billig computermus ligeledes kan bruges til gaming. De er dog lavede til forskellige formål, og det er ikke en tilfældighed. Det vigtigste her er, at du får fat i en computermus, der passer til dit behov.

Hverdag og erhverv

Computermus til hverdag og erhverv har ofte et rimelig stort overlap. Dette overlap kommer sig især af, at mange af disse computermus er billige modeller, som kort og godt bare skal virke. Ofte vil disse mus til computer være fra følgende mærker:

Disse mærker er blevet populære, fordi deres mus til computere er i virkelig høj kvalitet kontra prisen. Det er derfor nemt at få fat i en god men billig computermus, der nemt får hverdagens og kontorets opgaver løst.

Der er dog også modeller, der er rettet meget specifikt imod erhvervslivet, og som også sagtens kan bruges i privaten. Det vil ofte være computermus, der er mere avancerede, og ofte vil de også have en ergonomisk form, så de er mere behagelige at bruge.

Fælles for både computermus til hverdag og erhverv, er dog deres fokus på funktionalitet. De er brugervenlige, nemme at tilslutte og har stort set altid en enormt lang batterilevetid. Til arbejde vil vi især foreslå Logitech MX Master.

Til gaming

En anden form for mus til computer, der er i virkelig høj kurs disse dage, er en rigtig god gamer mus. Med en computermus til gaming er du perfekt sat til at game i timevis af gangen, samtidig med at du får tårnhøj performance. Vi vil især foreslå dig at se på:

Det er nogle af de mest populære mærker i verden, når det kommer til gamer mus, og mange af dem bruges ligefrem af professionelle e-sportsatleter. Du får altså i den grad kvalitet og høj ydeevne for pengene, når du ser på disse mærker af computermus

Guides til gameren

Har du brug for at vide mere, eller kunne du godt bruge noget inspiration? I vores blog har vi flere forskellige guides, der kan hjælpe dig til det rigtige valg af gaming mus, samt pege dig i retning af markedets fedeste gamer udstyr.

Læs omkring DPI her. Læs  om Razer Synapse herLæs vores guide til gamer udstyr her

Trådløs eller ledning

Uanset hvilken type computermus du er ude efter, så kan du lige så godt starte med at spørge dig selv om, om du vil have en trådløs mus eller ej. For der er væsentlige fordele og ulemper ved både trådløs og kablet forbindelse til PC musen, og det er ikke lige sådan at ændre.

Det gode ved en computermus med kabel er, at det ofte er det billigste valg, og så skal den aldrig lades op, da den jo altid er tilsluttet computeren og får strøm derfra. Det er altså en nem og billig løsning, hvor du får en enormt brugervenlig tilslutningsmulighed.

Heldigvis er trådløs teknolog i mus til computer ikke særlig dyr nu om dage, medmindre du skal have fat på en professionel gamer mus. Du skal herefter huske at oplade din computermus, men til gengæld slipper du for at bøvle med ledninger, samtidig med at du får en enorm frihed.

Gode råd er billige

Nogen siger at gode råd er dyre, men det synes vi hos Føniks er noget fis. Derfor har vi intet imod at give gode råd væk til højre og venstre, og det gælder også, når det kommer til valg af computermus. Husk derfor at holde øje med følgende:

  • Størrelse
  • Vægt
  • Design
  • Ekstra knapper

Størrelse og vægt på en computermus kan betyde meget, hvis du gerne vil have den bedst mulige oplevelse. Passer computermusen ikke i hånden på dig, er det ofte ikke ergonomisk korrekt at sidde med den i lang tid af gangen.

Designet kan også have stor betydning, når du vælger PC mus. Det kan være et specifikt ergonomisk design er nødvendigt for din hånd, eller at du bare gerne vil have, at din computermus ser ud på en bestemt måde. Begge dele kan være vigtigt.

Det er muligt at få mus til computer, hvor der er ekstra knapper at gøre med. Det vil ofte være på modeller til gaming, eller nogle af de avancerede modeller til erhvervslivet. Dette giver dig mulighed for at lave makroer og smarte genvejstaster, hvilket kan være virkelig rart.

Har du spørgsmål om computermus?

Har du nogen spørgsmål, når det kommer til computermus? Uanset om det handler om en bestemt mus til computer, et bestemt mærke eller vores sortiment helt generelt, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at tage et godt valg.

Du kan frit ringe til vores kundeservice indenfor vores åbningstider, skrive i chatten her på vores hjemmeside eller sende os en mail. Vi tager gerne en uforpligtende snak om computermus, og ellers skal vi nok skrive tilbage til dig, så hurtigt som vi kan.