Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af forskellige former for mus og garanteret også lige den model du er interesseret i. Fra trådløse til kablede i mange forskellige farver og former – uanset dine præferencer er vores udvalg værd at kigge nærmere på. Som altid kan du forvente topkvalitet når du handler computerudstyr hos os, hvilket naturligvis også gælder for vores mus. Du kan finde computermus fra de bedste producenter og udvalget opdateres regelmæssigt med de nyeste modeller. Se nærmere på vores sortiment af blandt andet Bluetooth mus her på siden og find lige præcis den model, der passer til dine behov.

Resultater: 1877
Resultater: 1877


loader

Mus af alle slags

En mus er ikke bare en mus. Alt afhængigt af dine hverdagsbehov stilles der specifikke krav til din mus og det har derfor været vigtigt for os at samle varianter i alle afskygninger. Er du ofte på farten og bruger du din bærbar til arbejde, lektier og browsing, kan vi for eksempel anbefale en af vores mindre, trådløse mus. Sidder du i forbindelse med arbejde eller hobby foran din computer i mange timer om dagen, er det ekstra vigtigt med en ergonomisk mus. Med en ergonomisk mus støttes hånden alle de vigtige steder og minimerer derved risikoen for gener og smerter i muskler og led. Har du brug for en gamer mus med ekstra knapper og høj præcision, kan vi også i den sammenhæng matche dine behov.

Topproducenter til stærke priser

En mus i ordentlig kvalitet kan i høj grad mærkes og vi kan derfor tilbyde markedets bedste mus, her hos Føniks Computer. Med producenter som Logitech, Lenovo, SteelSeries og BenQ er kvaliteten altid i top og dette er blot et lille udpluk af de producenter du kan finde på denne side. Der er stor forskel på den teknologi der registrerer bevægelse i mus og vi tilbyder alle de mest populære varianter fra disse mærker. Vælg blandt andet imellem lasersensor, infrarød, optisk og mekanisk. Er du på jagt efter en særlig producent, interface eller forbindelsesteknologi, kan du med fordel benytte dig af vores filterfunktion til højre på siden. Du kan derudover altid kontakte vores kundesupport hvis du vil vide mere om særlige varianter.