Føniks Computer har et lækkert udvalg af smarte mus til både gaming, arbejde og fritid og her på siden finder du vores sortiment af Bluetooth mus, fra populære mærker som Logitech, Acer, Dell, Mad Catz, Microsoft, og mange, mange flere. Den trådløse Bluetooth mus er super praktisk og anvendelig, så står du og mangler en ny elegant computermus, så får du hos os et stort sortiment af ergonomiske modeller at vælge imellem. Få et stilsikkert design, der minimerer risikoen for ømhed og gener, selv efter længere tids brug, med en af vores populære computermus med Bluetooth funktion. Rigtig god fornøjelse.

Resultater: 172
Resultater: 172


loader

En Bluetooth mus fuldender dit strømlinede computer setup

Bærbare computere, skærme og andet computerudstyr er i dag designet med henblik på at være så let og slankt som muligt. Vi er forbundet til nettet, printere og andre enheder uden ledninger, og i den sammenhæng er en trådløs mus med Bluetooth efterhånden også standard for mange. Med en Bluetooth mus skal du ikke bruge dine USB-porte, og du slipper for at rode med kabler og adaptere. Enklere og nemmere bliver det ikke.

Hos Føniks Computer har vi et varieret udvalg af Bluetooth mus i alverdens udformninger og med masser af funktioner. Derved finder du også nemt en trådløs mus, der passer til netop dine behov og til dit budget. Du finder Bluetooth mus fra alle de anerkendte producenter, som f.eks. CORSAIR og Logitech. Musene findes i forskellige design, fra de helt små og strømlinede, der ser fantastiske ud med din laptop, til de store og avancerede Bluetooth mus med ergonomisk korrekt udformning og masser af funktionstaster. Herunder har vi samlet en række råd til, hvad du skal overveje, når du vælger din nye mus med Bluetooth. Læs med, og få ideer til, hvordan din næste mus skal se ud.

Gode overvejelser i forbindelse med køb af Bluetooth mus

Inden du lægger din nye Bluetooth mus i indkøbskurven, kan det betale sig at tænke lidt over, hvad du skal bruge musen til, og hvilke specifikationer, den skal have. Du kan for eksempel overveje, hvilken type ergonomisk greb Bluetooth musen skal have. Vi har Bluetooth mus med forskellige udformninger, fra de helt enkle og symmetriske til de avancerede og asymmetriske, som er udviklet med henblik på at sikre optimal komfort og skånsom brug. Har du brug for en mus, der kan virke aflastende på dine hænder og håndled, anbefaler vi, at du tager et kig på nogle af vores gode, ergonomiske mus.

Er du gamer, eller er du glad for at bruge knapper på musen til at benytte hurtigadgange, har mange af vores Bluetooth mus ekstra knapper, som du kan programmere lige efter dine ønsker. Nogle af mærkerne som f.eks. Logitech har speciel software, der gør det endnu nemmere at programmere din mus med ønskede kommandoer.

Et andet kriterium, man kan se på ved køb af Bluetooth mus, er antal DPI, eller, dots per inch. Dette angiver skarpheden i billedet, som musen kan navigere efter på din skærm. Jo højere DPI, desto mere præcist kan musemarkøren gengive bevægelserne, som du laver med din mus. Hvis du er vild med at spille first person shooter-spil, hvor tingene går stærkt, er et højt antal DPI en fordel.

Desuden kan man overveje, om Bluetooth musen skal være med optisk teknologi eller laserteknologi til at spore bevægelserne hen over underlaget. Til gaming foretrækker mange en optisk mus, der er meget præcis i sporingen under hurtige accelerationer. Desuden kan man med optisk teknologi opnå en høj DPI. Begge dele kan ofte være en fordel for den seriøse gamer.

Trådløse mus med Bluetooth i flotte design

Hos Føniks Computer finder du trådløse mus med Bluetooth i vidt forskellige former og størrelser. Du kan vælge mellem flotte farver og design, som passer perfekt til dit set up. Har du en lækker og slank computer, kan en af deres elegante mus fuldende stilen. Hvis du gamer og har en fed gaming stationær i et skarpt look, kan du vælge en af vores mange Bluetooth gaming mus med RGB-lys. Her kan du for de fleste modellers vedkommende selv vælge lysfarven, så den passer flot ind sammen med resten af dit gamer udstyr.

Når du bestiller din trådløse mus med Bluetooth her hos os, får du hurtig levering. Vi ved nemlig godt, at vores kunder ikke kan vente, når de har købt nyt og lækkert udstyr.