På denne side finder du vores brede udvalg af Logitech Bluetooth mus til gode priser. Står du og mangler en trådløs bluetooth mus i høj kvalitet, er du kommet til det rette sted. Logitech Bluetooth mus findes i mange varianter og modeller. Det betyder, at dit behov for en trådløs mus altid kan mødes, og at du kan få fat på lige den trådløse mus, som du har brug for. Om du har en kreativ kerne, skal have arbejde fra hånden eller vil nå til tops som gamer, så er de præcise og funktionelle Logitech bluetooth mus designet med dig for øje. Hos Føniks Computer sigter vi altid efter at give vores kunder alle de valgmuligheder, vi kan tillade os, og vi håber derfor, at du blandt vores sortimentet her på siden finder lige det produkt, der passer til dig.

Resultater: 66
Resultater: 66


loader

Logitech Bluetooth mus – redskabet til dig

Hvad skal du bruge din nye Logitech bluetooth mus til? Det er kun dig, der ved det, og det er også helt perfekt. For så længe du har en ide om, hvad det er, du skal bruge den til, så er der en Logitech bluetooth mus, som passer til dig.

Der findes op til flere elektroniske oceaner derude, når man snakker om Bluetooth muse. Hvad modellerne fra Logitech angår, så udgør de deres helt eget af disse oceaner. Ligegyldigt prisklassen, ligegyldigt hvad den skal bruges til – der er helt sikkert en Logitech bluetooth mus, der passer til dine behov.

For Logitech bluetooth mus varierer utroligt meget i design, så de passer til firmaets vision om, at designe produkter til folks hverdagsliv. Et hverdagsliv indebærer trods alt mange forskellige elementer, alt efter hvis liv der er tale om. Også selvom hverdagen indeholder en mus – for en mus er ikke bare en mus, det er et effektivt redskab, der helst skal passe præcis til opgaven, når man gør brug af sin computer.

På arbejde og på farten

De fleste folk har lynende travlt. Der er meget, man skal nå, og der er meget, man vil have lavet. En del af det foregår ofte på computeren, hvor arbejdet altid ligger og venter på en. Lige meget hvad der skal laves, så har du brug for en god mus til at hjælpe dig på vej.

Det kan være, du ofte sidder på kontoret – måske derhjemme, måske på arbejdet – og skal have noget fra hånden. Så hjælper det, når man starter ud med at have det rigtige i hånden. Der er en lang række af Logitech bluetooth mus, der arbejder perfekt sammen med dig og din fokus. De er ergonomisk bygget, så hånden ligger godt om musen, samtidig med at kvaliteten fra det Schweiziske firma aldrig går på kompromis. Her kommer den trådløse del af musen via Bluetooth også ind, og tillader dig at finde lige det spot, hvorfra du har lyst til at sidde og bruge den, uden at du er begrænset af et kabel. Især Logitechs MX-serie er her suveræn, og designet specifikt til dig der koder, har kreative opgaver eller generelt skal have meget kontorarbejde fra fingrene og ind på skærmen.

På samme vis kan en Logitech bluetooth mus også være handy, når man ikke sidder på sit kontor, men tværtimod er på farten, og stadig gerne vil have lavet noget. Mange pendler, og de fleste kan sikkert nikke anerkendende til, at have siddet i bus eller tog med lysten til at komme i gang med arbejdet. Her skal du også have en god bærbar, hvorfra du kan arbejde. Hos Føniks Computer har vi mange bærbare tiltænkt erhverv. Det kan være de populære Lenovo ThinkPads, det kan også være en ASUS ExpertBook. Der er mange valgmuligheder, men udstyret skal være i orden!

Der er et kæmpe udvalg af Logitech bluetooth mus, som du med fordel kan bruge, når du gør brug af den offentlige transport. Især en mus som en Logitech Pebble kan her være smart, da denne variant både har alt det, som man kender og elsker fra en Logitech mus, samtidig med at den er lille og nem at have med sig. Størrelsen hjælper dig også med at navigere den, selv hvis du ikke har så meget plads at gøre på. Det er altså et perfekt, og billigt, produkt til dig, der med et øjebliks varsel ønsker at hive computer og tilbehør frem, så du kan få noget fra hånden. Du kan nå meget med en Logitech bluetooth mus.

Til den kreative sjæl i hjemmet

Man behøver selvfølgelig ikke have et reelt hjemmekontor, hvor arbejdet flyver fra hænderne, for at nyde godt af en Logitech bluetooth mus i sit hjem. Måske er du en kreativ sjæl, der nyder at bruge sin fritid på at arbejde med billeder eller video. I så fald er en smart Logitech bluetooth mus helt perfekt. Disse mus er designet til at ligge godt i din hånd, og deres præcision er i toppen, når de flydende lader dig føre markøren til lige den pixel på skærmen, du ønsker at pege på.

MX-serien er her et oplagt valg. For selvom hver en Logitech bluetooth mus er af høj kvalitet, så er MX-serien især fintunet til dig, der nyder at sidde hjemme foran computeren og hygge med detaljerne. Hvis du vil scrolle igennem tonsvis af kode, for at finde lige det sted, du leder efter, så lader det specialdesignede hjul på musen dig scrolle igennem et tusinde linjer af kode på bare ét enkelt sekund. Er du storforbruger af Photoshop, kan du i stedet få fingrene om en MX-mus, som du via software fra Logitech kan sætte op, så ofte brugte funktioner i Photoshop ligger ét klik væk på musen, i stedet for at du skal bruge tastaturets, nogle gange kryptiske, genvejstaster.

Synes man dog at prislejet for Logitechs MX-serie er lige i den høje ende af, hvad man vil ofre for at hygge sig derhjemme, så kan eksempelvis Logitech Signature mus være et andet lækkert og effektivt valg af Logitech bluetooth mus. Logitech Signature mangler nogle af de mere fancy muligheder, som at kunne tilpasse musen til Photoshop via Logitech software, men er stadig lækker i hånden og kan scrolle hurtigt og pege præcist. Uanset budget skal du nok finde en Logitech bluetooth mus, der er god til dig.

Til en gamer der vil noget

Hvis du er en gamer, eller måske skal til at starte på dit gamingeventyr, er der flere fantastiske muligheder indenfor Logitech bluetooth mus. Logitech bluetooth mus er perfekte for dig, der efter en lang dag i skole eller på arbejde kommer hjem, og gerne vil slå dig ned foran gamer computeren for enten at spille et afslappet singleplayer spil, eller for at overvinde andre i online multiplayer.

Der er en Logitech Bluetooth mus til gaming, der er tiltænkt dig, ligegyldigt hvilken slags gamer du er. Måske skal du spille et MMORPG, eller et lynhurtigt MOBA, og du har behov for et hav af knapper, så du hurtigt kan holde styr på alt det, din karakter kan. Eller også kan det være, at du bare synes det er fedt at have adgang til en masse genvejstaster på din mus, fordi det er den nemme og afslappende måde for dig at game på. Under alle omstændigheder, så er det intet problem at skaffe en Logitech blueooth mus, der har alle de knapper, du kunne ønske dig.

Det kan selvfølgelig også være, at den minimalistiske tilgang er mere dig. Enten fordi du bare ikke bryder dig om alle de ekstra knapper, en mus kan have, eller fordi de er overflødige, når du i en shooter sørger for, at dig og dit team kommer sejrrigt i mål. Endnu en gang står der en Logitech bluetooth mus til rådighed, som du problemfrit, og uden forstyrrende ledninger, kan bevæge rundt på og placere lige, hvor du vil. Om du sidder ved din toptunede gaming station eller ved en gamer bærbar på sofabordet inde i stuen, så sørger den trådløse Bluetooth teknologi for, at du altid er klar til at være en top tier gamer.

Så hvis du mangler en trådløs gaming mus, der med høj DPI og lysets hastighed fører din tanke til hånd, så er en Logitech bluetooth mus helt perfekt. Brugbarhed og kvalitet er the name of the game, og det er, hvad du som gamer har brug for, hvis du gerne vil nå et højere niveau. Gør det med en Logitech bluetooth mus!

Logitech Bluetooth mus – Frihed imellem dig og din computer

Det er altså lige meget, om du er en hardcore gamer, et kreativt geni eller elsker at fordybe dig i dit arbejde. En Logitech bluetooth mus står altid klar ved Føniks Computer, hvor den venter på, at du vælger, at den og dig skal være partnere. Det klart bedste ved en Logitech bluetooth mus er, at de giver en enorm frihed imellem dig og din computer.

Med op til 10 meters rækkevidde på Logitech bluetooth mus, er det nærmest umuligt for dig at komme så langt væk fra din skærm, at du ikke kan bruge musen. Hvis du kan se, hvad der sker på din skærm, så kan du også bruge din Logitech bluetooth mus. Det giver dig en enorm frihed i forhold til at bevæge dig rundt med musen, samtidig med at du stadig er forbundet til computeren.

En Logitech bluetooth mus har også en fantastisk batterilevetid. Alt fra 40 dage til 18 måneder imellem nødvendige opladninger står på menuen, baseret på hvilken Logitech bluetooth mus du vælger, og du har derfor altid mulighed for, at sætte musen til opladning, eller skifte batterierne, inden den løber tør for strøm. Du behøver dermed aldrig bekymre dig om, hvorvidt din Logitech bluetooth mus lige har brug for at blive opladet. Batterilevetiden er så lang, at du uden problemer altid kan sørge for, at musen er klar og parat.

Når du køber en Logitech bluetooth mus, så køber du et kvalitetssikret produkt. Der er en videnskab til designet bag Logitech bluetooth mus. Det er vigtigt, at kvaliteten er høj, og at Logitech bluetooth musen kan alt det, som du har behov for – hvad end det behov så må være. Hertil hører sig også, at enhver Logitech bluetooth mus er designet, så den ligger behageligt i din hånd, og er ergonomisk konstrueret til at hjælpe dig med at holde din krop så sund som muligt, imens du bruger den.

Ved Føniks Computer er den pris du ser, den pris du betaler – fragt og det hele er allerede medregnet. Så hvis du leder efter din nye trådløse mus, så bør du stærkt overveje at købe en Logitech bluetooth mus. Udvalget er stort, og de er lavet, så de passer lige til dig. Så hvad venter du på? Grib chancen, grib en Logitech bluetooth mus!

FAQ

Hvorfor virker min Logitech mus ikke?

Tjek først om den er opladet. Herefter bør du tjekke, om den er tilsluttet computeren via kabel eller Bluetooth. Prøv eventuelt at tage kabler ud og vent lidt med at putte dem i igen, eller at få din mus af forbindelsen til computeren og så på igen. Herefter kan du prøve at genstarte din computer, og hvis det ikke virker, så slut din Logitech mus til en anden enhed, for at se om det er din computer eller din mus, den er gal med.

Hvor langt rækker en trådløs mus?

En Logitech bluetooth mus kan række helt op til 10 meter, hvis det er en af de mere avancerede modeller! De fleste trådløse mus kan dog bedst håndtere omkring 7 meter, og der skal helst ikke være lukkede døre eller vægge imellem mus og PC.

Hvad koster en trådløs mus?

En trådløs mus kan være meget billig – helt ned omkring 250-300 kr. Du kan selvfølgelig også få avancerede modeller, der koster mere end 1.000 kr. Det kommer derfor meget an på, hvad for en trådløs mus, det er, du vil have.