Mangler du en smart trådløs mus, så bør du tage et kig på vores udvalg på denne side. Hos Føniks Computer kan vi tilbyde et bredt udvalg af lækre trådløs mus i mange forskellige former og størrelser. Hvad end du skal bruge en ny mus til gaming, til arbejdet eller til hverdagsopgaver, kan du sikkert finde den her hos os. Vi har både optiske og laser, samt infrarøde og mekaniske, fra en lang række af markedets bedste producenter. Lyder det som noget for dig? Så se nærmere på vores kæmpe sortiment af trådløs mus nedenfor og find netop den model, der matcher dine behov.

Resultater: 873
Resultater: 873


loader

Trådløse mus fra de største producenter

Flere og flere vælger at gå over til en trådløs mus, og det er der mange gode grunde til. Med en trådløs mus slipper du for besvær med ledninger, hvilket især er gavnligt, når man gamer på farten. En ledning kan også blive beskadiget, hvilket oftest resulterer i, at hele musen skal udskiftes. Vi kan derfor tilbyde stilsikre og pålidelige trådløs mus i mange forskellige afskygninger og selvfølgelig også fra nogle af markedets største producenter.

Du finder her på siden modeller fra mærker som:

  • Acer
  • Apple
  • Logitech
  • Razer
  • Microsoft
  • SteelSeries
  • Og mange andre

Blandt disse kan du være sikker på et finde en lækker trådløs mus til PC, tablet m.m. For hvis der er én ting, der er super vigtigt for næsten alle, der sidder ved en PC, så er det en mus. Derfor skal alle og enhver også have adgang til at få sig en god trådløs mus, ligegyldigt hvilket mærke de så foretrækker.

Trådløs mus – vælg den helt rigtige

For at du kan finde frem til en trådløs mus, som passer præcist til dit behov, så har vi samlet et bredt udvalg her hos Føniks Computer. Vi fører naturligvis ergonomiske trådløs mus, der i kraft af deres design, kan hjælpe dig med at undgå ubehag og ømhed i led og muskler, selv med dagligt brug. Også i forhold til sensortype, har vi meget at vælge mellem - fra Blue Led, optisk og infrarød, til mekanisk, laser og dobbelt lasersensor.

Uanset din ønskede størrelse, antal knapper, sensortype og producent, kan du sikkert finde nøjagtig den trådløs mus, der passer til dine behov. Benyt dig gerne af vores søgefunktion til højre på siden, hvor du kan vælge din foretrukne interface, antal knapper, sensortype, farve og producent. Vi skal nok hjælpe dig med at finde en trådløs mus, der passer helt perfekt til dine behov.

Hvad skal du overveje ved en trådløs mus?

Før du investerer i en trådløs mus, er der en række overvejelser, som du med fordel kan gøre dig. Hvilken type af greb skal en trådløs mus have? Hvor mange knapper skal den have? Hvor meget skal den veje? Skal den være med laser eller optisk? Og hvor mange DPI skal den være udstyret med?

Typen af greb: Det ergonomiske design af en trådløs mus varierer fra model til model. Nogle er symmetrisk designet, imens andre er asymmetriske designet. Det asymmetriske design giver ofte mulighed for, at du lettere kan hvile tommelfingeren på en trådløs mus.

Knapper: En trådløs mus kan fås i modeller med mange forskellige antal af knapper. I den helt simple ende findes modeller med to knapper og et musehjul. I den avancerede ende kan du finde en trådløse mus til gaming, som har en knap til enhver tænkelig funktion. For de fleste kan det være rart at have et par ekstra knapper udover standard-knapperne, især frem og tilbage knapper på siden af musen.

Vægt: Vægten af en trådløs mus har en stor effekt på, hvordan den føles at bruge. For mange kan det være rart, at musen har en vis vægt, da det gør det lettere at kontrollere den. I nogle af de dyrere modeller er det endda muligt at justere vægten med medfølgende vægtindsatser.

Optisk eller laser: En optisk trådløs mus er god til præcist at følge med pludselige accelerationer. Af denne grund er disse ofte den foretrukne type af trådløs mus hos dem, der spiller hurtige computerspil som f.eks. Counter-Strike og League of Legends. Til gengæld kan en optisk trådløs mus have svært ved at fungere ordentligt på reflekterende overflader så som glas. En laser mus fungerer godt på de fleste overflader, til gengæld kan den være mere ustabil, hvis det skal gå rigtig hurtigt og præcist.

Antallet af DPI: DPI står for ”dots per inch” og angiver, hvor skarpt det billede, din mus navigerer efter, er. Jo højere DPI, jo mere præcis gengives musens bevægelse med computermarkøren. Spiller du computerspil, så som first person shooters, hvor det er vigtigt hurtigt og præcist at kunne sigte, så vil en mus med en høj DPI være en fordel. For mange vil en DPI på omkring 800-1600 være tilpas.

Batterier eller genopladelig: En mus med trådløse egenskaber kan enten køre på eksterne batterier (ofte AAA) eller et internt genopladeligt batteri. Begge fungerer helt fint, så valget er et spørgsmål, om du er mest til hurtigt at kunne skifte de eksterne batterier ud med nogle nye, eller helst vil undgå at købe nye batterier og i stedet bare oplade musen en gang imellem.

Stort udvalg af gamer mus med trådløs teknologi

Skal du bruge en trådløs mus til gaming, så kan det betale sig med en af de lidt bedre modeller. Vi har et udvalg blandt mærkerne Razer, SteelSeries og Logitech, som har designet flere trådløse mus specifikt til gaming. Disse er spækket med specifikationer og knapper, som gør, at musen kan følge med til alle typer af computerspil.

I de fleste tilfælde vil disse gamer mus komme med tilhørende software, som gør det meget bekvemt at ændre musens indstillinger, så den passer lige til dit behov. Dette kunne være at ændre på DPI og hastighed, samt at vælge nogle af ekstraknappernes funktioner.

Vælg en trådløs mus, der passer til resten af dit setup

En computer mus med trådløse funktioner kan komme i et væld af design og farver. Hvis du går op i, at din trådløse mus skal passe sammen med resten at dit computerudstyr (tastatur, skærm, headset osv.) er der rig mulighed for dette.

For mange vil en tidløs sort farve være det mest naturlige valg. Men hos andre kan nogle lidt mere festlige farver på en trådløs mus være med til at peppe arbejdspladsen lidt op.

Mange af modellerne kommer også med LED-lys, som også kommer i et stort udvalg af farver. Du kan endda for nogle af modellerne selv indstille hvilken farve, som LED-lysene skal have.

Skulle du sidde tilbage med nogle spørgsmål omkring det rigtige valg af en trådløs mus, så tøv ikke med at kontakte vores venlige kundeservice. De sidder klar for at hjælpe dig, så det er bare med at finde vores mail eller telefonnummer under kontaktinformationer, så du kan få den hjælpe du har brug for.