Logitech tastatur og mus banner.


Hvis der er en producent, der formår at innovere computermarkedet, må det siges at være Logitech, og i den forbindelse er deres Logitech tastatur og mus sæt ingen undtagelse. Vi fører derfor et varieret udvalg af deres mest populære sæt, og hvad end du skal arbejde, studere eller game, kan du her finde en lang række Logitech tastatur og mus. Vi tilbyder både kablede og trådløse Logitech tastatur og mus sæt og tilføjer ofte nye sæt til vores store udvalg. Har du en særlig prisklasse i tankerne, kan du med fordel benytte dig af vores søgefilter til højre på siden. Du kan se hele vores udvalg af Logitech tastatur og mus nedenfor.

Resultater: 114
Resultater: 114


loader

Logitech tastatur og mus sæt banner.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tilslutter jeg Logitech tastatur?

Tastaturet skal være tændt og være ladet op eller være tilsluttet strøm. Derefter skal du tilslutte det til din computer via kabel, eller sørge for at Bluetooth er tændt på din computer og kan finde tastaturet.

Hvorfor virker mit trådløse tastatur ikke?

Der kan være mange grunde. Prøv først at slukke og tænde det igen, og at slutte det fra og til din computer igen. Hvis dette ikke virker, så prøv at genstarte din computer. Virker det stadig ikke, så prøv at tilslutte tastaturet til en anden computer, for at se om problemet er med tastaturet eller computeren.

Kvalitets Logitech tastatur og mus til enhver smag

Logitech er en producent med adskillige årtiers erfaring, og dette kan også i høj grad mærkes på deres tastatur og mus sæt. Her er der tænkt på den mindste detalje for at sammensætte produkter, der passer perfekt til enhver smag og behov.

Logitech er som altid kendt for deres banebrydende kvalitet og innovative hardware og software løsninger, og dette gør sig også gældende for deres Logitech tastatur og mus sæt. Her har Logitech sammensat flere af deres populære tastaturer med mus der passer perfekt til dem, så de både er ergonomiske og komfortable at bruge i dagligdagen. For eksempel tilbyder vi hos Føniks Computer det populære trådløse Logitech tastatur og mus sæt Logitech MK540 Advanced, der er optimeret til præcision og et lavt støjniveau. Perfekt både til arbejdet derhjemme og på kontoret.

Føniks Computer tilbyder et bredt udvalg af forskellige Logitech tastatur og mus sæt, i forskellige sprog, hvor du både kan vælge mellem trådløse sæt og kablede sæt. Hvis du foretrækker at have dine Logitech tastatur og mus så fleksible som muligt, så vil vi helt klart råde dig til at vælge et af Logitechs trådløse sæt, da du så ikke skal bekymre dig om kabler der roder på dit skrivebord - og du får også muligheden for lettere at bringe dit Logitech tastatur og mus sæt med dig til et andet sted i lokalet, hvis du ikke vil sidde ved skrivebordet længere. Hvis du ikke har planer om at bevæge dig langt fra dit skrivebord og vil foretrække at dit tastatur og mus sæt altid sidder parat på skrivebordet til dig, så kan du uden bekymring vælge et kablet sæt som for eksempel Logitech Desktop MK120. Her får du et nemt og pålideligt Logitech tastatur og mus sæt, der bare skal kobles til din computer gennem ledning via USB. Med et kablet Logitech tastatur og mus sæt har du et pålideligt sæt, hvor du ikke skal tænke på at batteriet skal skiftes ud. 

Uanset om du vælger et Logitech tastatur og mus sæt der er trådløst eller kablet, så får du et produkt der er af god kvalitet og som bare kan noget. Det kan du regne med. Skal du kun bruge en af delene? Så kan du tjekke vores sektion for Logitech mus ud her, og vores sektion for Logitech tastaturer ud her.

Logitech tastatur og mus sæt close-up billede

Ergonomisk Logitech Tastatur og mus sæt – arbejd komfortabelt

Hvis du sidder foran skærmen i mange timer dagligt, så ved du, hvor vigtigt det er at passe på dig selv. Du skal sidde med de helt rigtige redskaber, og der passer Logitech tastatur og mus helt perfekt. I stedet for at benytte dig af måske din bærbars tastatur og touchpad, kan det være en smart ide at investere i et eksternt Logitech tastatur og mus sæt. Disse sæt kan give dig muligheden for at sidde rigtigt, så dine skuldre, nakke og håndled ikke lider last, fordi du har valgt det Logitech tastatur og mus, der passer bedst til dig. Komfort kan også ligge andre steder, som for eksempel i et Logitech headset, der tillader dig at lytte til musik og podcasts, uden at det generer andre.

Det er oftest en god ide især at investere i en mus, fremfor at bruge bærbarens touchpad, da musen er formet efter din hånd. Dette giver dig muligheden for at slappe helt af, uden at krumme dine hænder og fingre for meget, især hvis du vælger et Logitech tastatur og mus sæt, der passer til størrelsen på din hånd. Flere af musene i Logitech tastatur og mus sættene er også beregnet til brug af både højrehåndede og venstrehåndede, så hvis du er det ene eller det andet, skal du ikke være bekymret. Der er helt klart en mus til dig. Tjek eventuelt specifikationerne for det individuelle Logitech tastatur og mus sæt for at finde den mus, der udfylder dine behov, om så du er højre eller venstre håndet. Du kan eventuelt tjekke Logitech Wireless Combo MK235 ud, hvis du er interesseret i et ambedekstralt Logitech tastatur og mus sæt. 

Specialkonfigurerede tastaturer og mus med hurtige genvejstaster 

Du kan altid regne med at Logitech tastatur og mus er nemme og smarte at bruge, og at de har konfigurationer, der passer præcist til dit behov. Flere af Logitech tastatur og mus sættene vi hos Føniks Computer tilbyder, har smarte genvejstaster, så du let og uden problemer kan starte, pause, og stoppe din musik, ændre volumen på musikken du lytter til, finde medieafspiller frem, åbne din e-mail hurtigt, sætte computeren i dvale og meget meget mere. Det har aldrig været lettere at tilgå alt du har brug for ved hånden, end når du har et handy Logitech tastatur og mus sæt. 

Har du brug for et bestemt sprog layout på dit tastatur? Føniks Computer har det!

Hos Føniks Computer sørger vi hele tiden for, at vi har alle de nyeste produkter fra Logitech, og dette betyder selvfølgelig også, at vi så vidt som muligt har et bredt udvalg af Logitech tastatur og mus sæt. Vi ved også hvor multikulturelt Danmark er, så vi er glade for, at vi kan tilbyde dig muligheden for at finde et Logitech tastatur og mus sæt, hvor tastaturene har et layout der passer langt de fleste sprog. Vi har flere af Logitechs tastatur og mus sæt med, selvfølgelig, det nordiske sprog, men også engelsk, US International, fransk, belgisk, italiensk, tysk og mange flere. 

Har du nogle spørgsmål til vores tastatur og mus sæt fra Logitech? 

Hos Føniks Computer er vi nogle ordentlige nørder, og vi har en bred viden om alle Logitech produkter, inklusiv Logitech tastatur og mus sæt. Vi ved lidt af hvert om både trådløse og kablede Logitech tastatur og mus sæt, og om hvilke der fungerer bedst på studiet, arbejdet, i hjemmet eller til LAN parties med vennerne. Hvis du allerede har en ide om, hvad du er interesseret i, men mangler lidt ekstra information og derfor sidder tilbage med nogle spørgsmål omkring Logitechs tastatur og mus sæt, er du mere end velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Så kan vi altid give dig den bedste vejledning. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller over vores chat her på siden, og endelig ringe til os og spørge om det, du har på hjerte.