Logitech mus banner.


Logitech har i årtier været på forkant med markedets udviklinger, og det er deres forskellige produkter et tydeligt bevis på. Alt fra tastaturer til mus til headsets, samt meget andet – deres udvalg af højkvalitets computerudstyr er helt fantastisk. Dette gælder selvfølgelig også for Logitech mus, og hvis der er noget, som er vigtigt, når du sidder ved en computer, så er det en god mus. Derfor har vi her på siden samlet et kæmpe udvalg til dig af Logitech mus. Om du skal bruge en Logitech mus til gaming eller til kontoret, med kabel eller med trådløs tilslutning, så kan du være sikker på at det findes i vores sortiment. Leder du efter en ny mus? Så se endelig sortimentet her på siden igennem – der er helt sikkert noget, du kan bruge.

Resultater: 227
Resultater: 227


loader

Logitech mus close-up banner.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor fungerer min Logitech mus ikke?

Der kan være mange årsager. Prøv at frakoble musen og vent lidt inden du tilslutter den igen. Prøv at bruge en anden USB port i din computer. Genstart af din PC kan ofte løse flere problemer, end du lige regner med. Prøv eventuelt musen i en anden computer, så du kan finde ud af, om det er computeren eller musen, der er problemet.

Hvilken trådløs mus skal jeg vælge?

Det kommer meget an på dine behov. En standard mus med omkring 5 knapper er fint til arbejde og hjemmebrug. En mere avanceret mus med flere knapper, høj DPI og andre funktioner er bedre egnet til gaming.

Hvilken mus spiller Astralis med?

Astralis spiller med Logitech G PRO gamer mus, og de bruger også Logitech G PRO keyboards, til alle turneringer. Logitech G PRO headsets er også en del af organisationens aftale med Logitech.

Logitech mus – Til den kvalitetsbevidste bruger

Logitech er en kvalitetsbevidst producent der har formået at være innovative og kreative med deres produkter. Dette gør at du uden problemer kan finde en bred variaton af Logitech mus til enhver smag. Ligegyldigt om du skal bruge en Logitech mus til gaming, til arbejde, til hverdagens gøremål eller måske til en blanding af begge dele, så kan du være sikker på, at vi hos Føniks Computer har det, du går og leder efter. Logitech mus er trods alt stilrent design, der aldrig går på kompromis med kvalitet, og derfor er vi rigtig glade for at kunne tilbyde så bredt et sortiment fra den anerkendte producent.

En bred vifte af Logitech mus

Logitech har en bred vifte af computermus, så der altid er en masse, der passer til dine individuelle behov. Om du skal bruge en Logitech mus til gaming eller til kontoret, med kabel eller trådløs tilslutning, en der er lavet til bærbaren du bruger på farten eller måske en blanding af lidt af det hele, så kan du være helt sikker på, at du kan finde det i vores sortiment. For at fuldende din oplevelse af Logitech, kan du også se på vores udvalg af Logitech headsets, Logitech tastaturer, Logitech webcams og Logitech højtalere. Nedenfor kan du se et udpluk af, hvilke Logitech mus vi tilbyder, og hvordan de passer til forskellige behov:

Logitech trådløse mus 

Hvis du ofte er på farten eller foretrækker et ryddet skrivebord uden for mange kabler og ledninger, så har Logitech et stort udvalg af forskellige trådløse mus. Disse Logitech mus findes selvfølgelig i alle slags afarter. Så om du foretrækker at game med en trådløs mus, om det er mest handy, når du laver diverse arbejdsopgaver derhjemme og på kontoret, eller om du har brug for en lille net sag på farten, så er en trådløs mus lige sagen. Du kan derfor med fordel tjekke, hvilke Logitech mus vi har, som der kan tilkobles trådløst.

Logitech mus med Bluetooth og mus til bærbare

En Logitech Bluetooth mus eller en mus til din bærbar fungerer akkurat som en trådløs mus gør, faktisk er det næsten det samme. Ved de fleste trådløse, og bærbare, mus har du oftest USB, der tilknytter den til din computer eller bærbar. Med en Bluetooth mus er det dog ikke via USB, at du tilknytter den til din bærbar, det er via Bluetooth signalet, der er i musen og computeren. Dette betyder også at du har endnu mindre at skulle holde øje med, når du er på farten med din Bluetooth Logitech mus, hvis nu du sidder på din bærbar i trafikken, arbejdet eller skolen. Det giver dig derfor stor fleksibilitet, hvis du oftest er ude af døren og helst gerne vil have så få ledninger og andet at holde øje med som overhovedet muligt.

Logitech mus close-up billede.

En Bluetooth Logitech mus er derfor også lige så optimal som en trådløs mus, når det kommer til streaming på din bærbar, da du bare tilslutter til din bærbar via Bluetooth. Det er muligt for din Logitech mus med Bluetooth at fungere i op til 10 meters rækkevidde fra din bærbar, hvilket også gør det mere behageligt at ligge i sengen eller i sofaen og se film. Da Logitech produkter er af så høj en kvalitet, betyder det også, at du højst sandsynligt ikke behøver at skifte batteriet på din Logitech mus i alt fra 40 dage til 18 måneder, alt efter hvilken mus fra Logitech du vælger.

Logitech gamermus

Hvis du er mere til gaming, og du foretrækker, at din mus reagerer lynhurtigt hurtigt og med millitær præcision, når du sidder i dine favoritspil, så er en Logitech gaming mus helt klart noget for dig. Disse gamer mus er lavet i premium kvalitet, hvor der er tænkt innovativt over hver en detalje. For en Logitech mus til gaming er et kvalitetsbevidst produkt, som er skabt til et meget specifikt behov, hvor specifikationerne simpelthen bare skal være ud over det sædvanlige.

Du kan derfor få gamer mus fra Logitech, der er både ergonomiske og kan holde til ikke så lidt. Vores udvalg af Logitech mus til gaming lader dig også vælge imellem en masse andre preferencer, som hvor høj DPI du ønsker, hvor mange ekstra knapper der er på musen og mange andre fede funktioner. Du kan desuden vælge, om du helst vil have en Logitech mus til gaming med kabel eller trådløs forbindelse. Det er trods alt kun det bedste af det beste, der er godt nok, til dig der gamer. Derfor skal du også huske at have en stærk gamer computer, så du virkelig kan vise verden din dominans.

Logitech kabel mus 

Selvom en trådløs mus eller Bluetooth mus kan være et hit for mange, så er der også en hel del, der stadig foretrækker kabel mus, og derfor har vi hos Føniks Computer også et bredt udvalg af disse. Logitech kabel mus er oftest mere præcise og hurtigere end trådløse mus, og de er derfor oftest det første valg til gaming, da gamere foretrækker fart og præcision frem for alt andet. Det betyder dog ikke, at de andre Logitech mus ikke er præcise heller hurtige, men en kabel mus kan bare lidt ekstra når der virkelig er brug for det. Det kommer dog mest af alt ned til præference. 

En anden fordel ved en Logitech mus med kabel er, hvor nemt det er at bruge en. Hvis man ikke har meget forstand på computere eller foretrækker den nemme løsning, så er dette det rigtige valg. Oftest er det kun nødvendigt at bringe kablet fra musen til en USB port på din computer eller bærbar, og så er du klar til at gå i gang med lige det, du har lyst til. Vi har et kæmpe udvalg af kabel mus der ikke kun er dedikeret til gaming, så hvis du vil have en hverdags computermus, der er pålidelig, kan du helt klart finde den i vores sortiment. 

Skal du have hjælp til at finde den rette Logitech mus hos Føniks Computer? 

Hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af alle slags Logitech mus og kompetente medarbejdere der ved, næsten, alt om Logitech produkter, computere og diverse computertilbehør, så spørg os endelig om hjælp, hvis du har en Logitech mus i tankerne, men gerne vil have lidt mere information om den. Hvis du har flere spørgsmål om vores Logitech mus eller computertilbehør generelt, er du altid velkommen til også at kontakte os på mail eller over gennem vores chat her på siden.