Logitech MX Master banner.
 

Hvis du leder efter den perfekte mus til erhvervslivet, så er din søgen endelig afsluttet. Her på siden ser du hele vores udvalg af Logitech MX Master musene, og det bliver ikke meget bedre med en mus på arbejdet, end når du har fået fat i Logitech MX Master. Master serien er specielt designet til erhvervslivet, og derfor kommer du rigtig langt med produkterne derfra. Logitech MX Master er især et højdepunkt indenfor design af mus. De er yderst præcise, har et hav af fede funktioner og så er de pålidelige ud over alle grænser. Hvis du er interesseret, så kan du se hele vores udvalg herunder. Master serien fra Logitech er bare suveræn.

Resultater: 27
Resultater: 27


loader

Logitech MX master 3 close-up banner.

Få den bedste mus til kontorarbejdet

Når du sidder på kontoret, eller derhjemme foran computeren, og du skal have noget arbejde fra hånden, så er det nødvendigt med udstyr i topkvalitet. For jo bedre udstyr du har, jo mere får du fra hånden. Det skal være effektivt, ergonomisk samt have alle de funktioner du skal bruge, når du sidder og får lavet en masse.

Til at starte med er det selvfølgelig nødvendigt med en god computer eller bærbar. De er alfa og omega, for det er derpå, at al magien sker – om du så er et kreativt geni, koder dagen lang eller laver helt standard kontoropgaver. Hertil er det også nødvendigt med en god mus og et godt tastatur, eller eventuelt et tastatur og mus sæt. Og hvad er dit arbejde ved computeren værd, hvis du ikke har en virkelig god computerskærm til at runde det hele af med?

Der er mangt og meget, som du skal have i tankerne, når du forsøger at øge produktiviteten på arbejdet. Leder du efter nyt udstyr, så er det klart bedste tastatur til dig et Logitech MX Keys. Hertil kan vi også kun foreslå Logitech MX Master, hvis du skal have en uovertruffen kontormus. Hele Master serien er nemlig lavet specielt til erhvervslivet, og du kan derfor regne med, at både MX Keys og Logitech MX Master giver dig alt det, du skal bruge, når du sidder på kontoret på arbejdet eller derhjemme og arbejder på livet løs.

Logitech MX Master – den uovertrufne erhvervsmus

Der er mangt og meget ved Logitech MX Master, som er med til at skubbe den imod at være en af de allerbedste erhvervsmus på markedet. For det første er det hele vejen rundt bare en god mus. Den er pålidelig, rar at bruge og giver dig præcis det, som du regner med. Men ud over at Logitech MX Master giver dig alt det, som du regner med fra en god mus, så giver den dig også en helt masse ekstra oveni. Den har nemlig de fedeste specifikationer, der alle er rettet skarpt imod dit kontor og dine behov.

Ergonomi i topklasse

Når du får fingrene om Logitech MX Master, så får du fingrene om en mus, hvor ergonomien er i topklasse. Der er tænkt over hver en detalje, så du får en mus, der ikke bare er helt ekstremt funktionel, men som også skåner dine hænder, fingrer og håndled mest muligt, så du undgår varige mén. I Logitech MX Masters tilfælde, så kommer ergonomien fra den smarte form, som musen er designet med. Dette sørger for, at den ligger godt i din hånd, og at det derfor er behageligt at bruge den selv i mange lange timer af gangen.

Funktioner og specifikationer der virkelig vil noget

Når du bruger Logitech MX Master, så bruger du en mus, der har en masse smarte funktioner. De er alle designet specifikt med kontorarbejde i øjemed, så du kan være helt sikker på, at den fremmer din produktivitet. På mange måder er Logitech MX Master en enkel mus, og samtidig er den utroligt avanceret. Nogle af de funktioner du kan se frem til, er for eksempel:

  • Smart USB-C tilslutning
  • Sensorer der fungerer over det hele
  • Scroll hjul med MagSpeed
  • Ekstra knapper
  • Mulighed for tilpasning i Logitech Options

USB-C tilslutning er efterhånden ved at være en standard, og en rigtig god en. Det smarte ved muligheden for USB-C tilslutning ved Logitech MX Master er, at det lader musen ekstremt hurtigt op, samt at du eventuelt også kan tilslutte stikket til dit MX Keys tastatur, så det hurtigt kan blive opladet.

Logitech MX master 3 for Mac close-up billede.

Sensoren på Logitech MX Master er også helt exceptionelt god. Det giver dig en mus med ekstrem præcision, så du rammer helt rigtigt ned til enkelte pixels. Desuden fungerer sensoren på langt de fleste overflader. Har du et glasbord? Det er intet problem for Logitech MX Master – dens 8k DPI sensor kører upåklageligt på glasoverflader.

Scroll hjulet på Logitech MX Master er også et teknologisk vidunder, som du helt klart bliver glad for at bruge. For det første har du 2 scroll hjul at gøre med. Det normale ovenpå musen som du kender, og et på den venstre side, som du kan bruge til at scroll fra side til side med – det gør det rigtig nemt for dig, når du gerne vil til højre eller venstre i et Excel ark, eller hvis du skal til siderne, når du redigerer et stort billede. Det normale scroll hjul er dog ikke så normalt igen. Når du scroller langsomt, er det præcist og nemt at bruge. Skal du igennem tonsvis af kode, så kan du dog bare fyre det derudaf med MagSpeed scrollning, så det går vildt hurtigt!

Logitech MX Master har selvfølgelig de knapper, som du er vant til – højreklik og venstreklik. Det er dog ikke alt. De gængse frem og tilbageknapper på siden er også at finde, og ud over det, så har Logitech MX Master også stadig 3 ekstra knapper. Den ene justerer scroll hjulet, der er en anden, som fungerer ved at man skubber på siden af scroll hjulet – denne knap kan du frit programmere med Logitech Options – og den sidste er nede ved siden af din tommelfinger, og denne kan bruges til at zoome ud, så du kan se alt du har åbent på computeren på én gang.

Noget af det fede ved både Logitech MX Master og MX Keys er, at du har rig mulighed for selv at justere dem, præcis som du vil. Hvis du downloader Logitech Options, så kan du selv igennem programmet progamere knapperne på Logitech MX Master og MX Keys til at gøre lige det, du synes de skal gøre.

Har du nogen spørgsmål om Logitech MX Master?

Hvis du har nogen spørgsmål om Logitech MX Master, vores andre Logitech produkter, eller noget som helst andet i vores sortiment, så kan du med fordel tage fat på vores kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe dig, med at finde det helt rigtige produkt – om det så er Logitech MX Master eller noget helt andet. Hos Føniks Computer skal du altid kunne finde den helt rigtige mus!