Hvis du ønsker en god og ergonomisk mus til dit daglige arbejde, spil eller lignende, men ikke ønsker at være bundet af en ledning, så kan du her på siden finde Føniks Computers udvalg af Logitech trådløs mus. Logitech er en af verdens førende mærker, når det gælder computermus, og det er med god grund. De har nemlig lavet en lang række fantastiske trådløs mus, som giver dig høj præcision og fart over feltet, uden at du er bundet af en ledning. Det giver dig en stor frihed og muligheden for at bruge musen, når du er på farten. Desuden fås de i mange forskellige og flotte designs i alverdens vilde mønstre og friske farver. Så se dig bare om og find din Logitech trådløs mus her på siden.

Resultater: 164
Resultater: 164


loader

Stort udvalg af Logitech trådløs mus hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af Logitech trådløs mus. Man bruger mange timer foran computeren, og derfor er det vigtigt at have en god computermus, som ligger godt i hånden og er let bevægelig. Hos Føniks har vi Logitech trådløs mus til alle behov. Vi har gamermus som er perfekte til gameren, der skal have en mus med hurtige bevægelser. Vi har ergonomiske mus til medarbejderen, der sidder mange timer hver evig eneste dag foran skærmen. Kort sagt, så kan du finde en mus hos os til hvem som helst, og det gælder også for Logitech trådløs mus.

Når du skal vælge den rigtige mus, skal du overveje, hvad dine behov er, og hvordan du bedst kan lide at musen føles i hånden. Og så er det også væsentligt, om du er højre eller venstrehåndet. De fleste mus er til højrehåndede, men der findes selvfølgelig også mus til venstrehåndede, og mus der er ambidekstrale.

Logitech trådløs mus – vælg den rigtige bevægelseshastighed

Når du skal vælge, hvilken mus du gerne vil købe, er det vigtigt at tage højde for musens bevægelseshastighed, også kaldet DPI. Det har en stor betydning, hvor hurtig musen er, hvis du skal bruge en gamer mus. De fleste gamere har brug for selv at kunne indstille deres mus til den hastighed, de har det bedst med. Det er der rig mulighed for i vores sortiment af gamer mus, og her kan du også finde Logitech trådløs mus, hvor du kan indstille DPI'en.

Er du derimod typen, som ikke kan lide, når musen bevæger sig for hurtigt, så skal du gå efter en computermus med lavere bevægelighed. Har du brug for en helt almindelig Logitech trådløs mus, behøver du nok ikke en gang overveje dens DPI. Det er mest noget for gamere, eller for folk med meget bestemt smag. Hvis det ikke er vigtigt for dig, at din Logitech trådløs mus er virkelig hurtig, så vender du dig også hurtigt til musens hastighed.

Trådløs mus vs kablet mus – hvad er forskellen?

Hos Føniks kan vi både lide trådløse mus og kablede mus. Der er dog ingen tvivl om, at de trådløse mus vinder frem. Før i tiden var de trådløse mus ofte langsommere og dårligere end de kablede mus, men sådan er det ikke længere. Nu bruges de trådløse mus af alle, inklusiv professionelle gamere. De trådløse mus er blevet optimeret og er virkelig gode til alles behov. Derudover har de trådløse computermus også flere fordele:

  • En trådløs mus vejer ofte mindre end en kablet mus. De er lettere og nemmere at navigere med. Det skyldes, at de har et lavere tyngdepunkt grundet vægten af batteriet. Hvorimod de kablede mus har et andet tyngdepunkt, og derfor bliver de ofte nødt til at være tungere. Så kan du bedst lide en lettere mus, skal du vælge en trådløs.
  • Du slipper for ledninger. Det er virkelig en enkel fordel, men ikke desto mindre er det en virkelig praktisk fordel. Især når du er på farten og har pakket din mus ned, så er det det da virkelig irriterende at skulle rode rundt med ledninger. Ledninger har det med altid at vikle sig ind i hinanden, og det besvær slipper du altså for med en trådløs mus.
  • Signalet og forbindelsen er nu til dags lige så god som med en kablet mus, og derfor er der mange, der fortrækker en trådløs mus. Derfor er der nu flere og flere trådløse mus på markedet, så du kan vælge lige den der passer til dig. Det betyder også, at der er mange forskellige prisklasser. Før i tiden har de trådløse mus været ekstremt dyre, men sådan er det ikke længere. De fås nu i alle prisklasser, så alle kan være med, hvilket for eksempel ses ved Logitech trådløs mus.

Computermus fra Logitech

Logitech trådløs mus til helt almindeligt daglig brug kommer i mange forskellige prisklasser. Det fede ved Logitech trådløs mus er dog, at du altid får produkter i topkvalitet. Hastigheden, vægten og ekstra funktioner kan variere, alt efter hvor mange penge du vil bruge på musen. De helt almindelige Logitech trådløs mus fås fra 149 kr. som den billigste og koster op til 1472 kr. Der er altså et stort udvalg i alle prisklasser, så der er noget for alle og enhver. Det betyder også, at du ikke skal lede længere efter den perfekte Logitech trådløs mus, for Føniks Computer har lige den, du står og mangler.

Gamermus fra Logitech

Der kan godt være mærkbar forskel på at vælge en almindelig mus i forhold til at vælge en gamer mus. Når du skal vælge en mus til gaming, så skal du gå efter dem, der har en høj DPI, og dermed en høj bevægelsesfølsomhed. Ved at vælge en så høj DPI som muligt, opfanger musen endnu flere af dine bevægelser i spillet, hvilket kan have stor betydning for, om du vinder eller taber spillet. Og vi ved jo alle sammen godt, hvad vi helst vil.

Det er også blevet mere og mere almindeligt, at gamere bruger en Logitech trådløs mus. De Logitech trådløs mus til gaming er nu så gode, at de er på niveau med de kablede gamermus. En af vores aller bedste gamer mus fra Logitech er Logitech PRO X SUPERLIGHT Wireless Gaming Mouse. Den er i allerhøjeste kvalitet, da den er meget let og har en DPI på 16000. Det er altså en virkelig høj bevægelseshastighed, og det kan være afgørende for om du vinder dit spil.

Du skal dog huske på alt dit gamer udstyr, når du gamer. En god mus er lækker, men det er mindst lige så vigtigt med et godt gamer tastatur. Her kan du med fordel også kigge på et Logitech gamer tastatur, hvis du gerne vil have G hub til at køre optimalt. Du kan her også med fordel investere i et Logitech headset, og de fleste gaming setups er ikke helt komplette, hvis du ikke har nogle fede højtalere, hvor vi selvfølgelig foreslår Logitech højtalere.

Ergonomisk mus fra Logitech

Det er vigtigt, når man sidder mange timer foran en computerskærm, og er en vaskeægte kontormus, at man også har en god og ergonomisk computermus. Hvis du bruger en mus, der ikke er god for dig, så kan du få skader i din arm og skulder, hvilket kan gå ud over din arbejdsevne og glæde, og det vil du og din chef gerne helst undgå. Derfor skal du kigge efter en ergonomisk mus, så du kan være sikker på, at du har det bedste IT-udstyr overhovedet muligt.

Logitech MX vertical er en ergonomisk Logitech trådløs mus, som sikrer at din hånd ikke sidder i ubekvemme stillinger, og at du opnår en ergonomisk korrekt kropsholdning. Det er en god idé at se det som en investering i ens eget arbejdsmæssige helbred, så man undgår skader. Hos Føniks Computer anbefaler vi, at du kigger dig om efter en ergonomisk computermus, og her er en Logitech trådløs mus det optimale valg.

Spørgsmål angående Logitech trådløs mus?

Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål til os, angående vores udvalg af Logitech trådløs mus, hvad enten det er gamermus eller ergonomiske mus, så tag gerne fat i os. Vi er her for at hjælpe, og vi vil gerne give råd og vejledning, så du får den mus, der passer til lige netop dit behov. Skriv en mail til os, ring til os eller fyr en besked af i chatten her på siden. Så sidder vi, som altid, parate til at rådgive dig.