Resultater: 12
Resultater: 12


loader

Logitech G pro X superlight – en gaming mus så let som luft

Hvis du gamer, så er en god mus vigtig. Alt efter hvad dit mål er med gaming, så kan der dog være stor forskel i dit valg af mus. Der er rigtig mange gamer mus, der kan bruges til lidt af vært. Men hvis du gerne vil game på niveau med de bedste, så er Logitech G Pro X SUPERLIGHT det oplagte valg.

Logitech G Pro X SUPERLIGHT bliver brugt af utroligt mange professionelle e-sportsatleter verden over. Den høje ydeevne med maksimal præcision og fart gør bare disse mus til det oplagte valg, når du spiller for at vinde.

Hele Logitech G Pro serien er trods alt blevet udviklet i samarbejde med de professionelle, så produkterne derfra er perfekte ikke blot til dem men også til dig. Det er vejen frem, hvis du tager del i konkurrenceprægede computerspil.

Logitech sponsorerer også flere forskellige e-sports teams, som for eksempel G2 Esports i League of Legends og Astralis i Counter Strike. Det er på mange måder din garanti for et godt produkt. For disse organisationer og teams ville ikke sidde med Logitech G Pro X SUPERLIGHT, hvis det ikke var en mus af format.

Her er specifikationerne for Logitech G Pro X SUPERLIGHT

Logitech G pro X superlight er ikke bare en mus. Det er et innovativt og teknologisk hvidunder, der er specifikt designet til at give dig overhånden, når du sidder og gamer. Den er derfor et must-have for enhver, der ønsker at forbedre deres gamingoplevelse.

For at give dig en god følelse af, hvad du kan forvente fra Logitech G pro X wireless, så vil vi her lige gå igennem specifikationerne for denne linje af mus.

Du skal dog altid huske at tjekke den enkelte mus, for Logitech G pro X superlight er trods alt en serie af mus, og du kan derfor finde flere forskellige modeller, og de har ikke nødvendigvis helt de samme specs, selvom de alle selvfølgelig har en hel del tilfældes.

Hvad du kan glæde dig til, når du køber en Logitech G pro X superlight, er for eksempel:

  • LIGHTSPEED trådløs teknologi
  • Hero 25k-sensor
  • En ultralet mus
  • Innovative PTFE-fødder
  • LIGHTSYNC – få den fedeste RGB belysning

Det er altid værd at huske på, at Logitech G pro X superlight og Logitech G pro x wireless rimeligvis er det samme – dog med lidt forskel i vægten. Logitech G pro X superlight har tråds alt også indbygget trådløs teknologi, du får derfor automatisk også en Logitech G pro X wireless mus, når du køber en Logitech G pro X superlight.

LIGHTSPEED teknologien fra Logitech gør dog, at det ikke bare er en hvilken som helst trådløs mus du får dig her. Logitech G pro X superlight er designet til at der ingen modstand skal være, når du bruger musen. Det betyder også, at den trådløse LIGHTSPEED teknologi er skruet helt op til 11. Du kan slet ikke føle, at din mus er trådløs, og ikke tilsluttet med et kabel.

Præcision er name of the game, når du spiller spil som Counter Strike og Rainbow Six Siege. Skydespillene er notoriske for at kræve, at du får din modstander lige på kornet, men i MOBA’er og andre spiltitler er dette også vigtigt.

Derfor har Logitech G pro X superlight en helt fantastisk HERO 25k-sensor. Dette sikrer dig en gaming mus, hvor præcision, hastighed og pålideliged er helt i top. Det giver dig den bedste mulighed for hurtigt og effektivt at finde og gøre kål på dine modstandere.

Noget af det, som Logitech G pro X superlight bliver solgt på er selvfølgelig, at det er en super let mus. Du får her en gaming mus, der har en vægt på under 63 gram – og dette er helt uden at gå på kompromis med ydeevnen!

Det betyder, at du lynhurtigt og uden problemer kan bevæge din gaming mus fuldstændigt uden nogen form for modstand. Det er et innovativt og meget vigtigt aspekt, da det ofte er træls som gamer, hvis dit udstyr er for klodset og vejer for meget.

Her hjælper PTFE-fødderne på Logitech G pro X wireless gaming muse i den grad også. Disse PTFE-fødder på Logitech G pro X superlight er store og glatte, så der ingen modstand er, når du kører musen rundt på skrivebordet i jagten på dit næste mål.

Derudover er de også uden tilsætningsstoffer, og helt generelt er Logitech G pro X superlight og Logitech G pro X wireless CO2-neutrale, så du får et klimavenligt produkt.

Er der andet, du vil vide?

Har du nogen spørgsmål, når det kommer til Logitech G Pro X SUPERLIGHT? Du er altid velkommen til at spørge vores kundeservice til råds. Giv os et opkald, skriv til os i chatten eller send en mail – vi guider dig gerne i den rigtige retning.