Mangler du en ekstremt god mus til gaming? Vil du gerne spille på niveau med de professionelle? Så bør du overveje at få fingrene i en Logitech G pro X superlight. Disse ekstremt lette gaming mus vejer helt ned under 63 gram, og via deres smarte design er der derfor ingen modstand, når du bevæger dem hen over musemåtten. Du får derfor med Logitech G pro X superlight den konkurrencemæssige fordel, da hele dens design og alle dens fede funktioner er lavet med et formål: at fjerne al modstand, både fysisk men også online, når du er imod dine modstandere. Lyder det som noget for dig? Så se vores udvalg af Logitech G pro X superlight og Logitech G pro X wireless lige her på siden. Din næste gaming mus venter!

Resultater: 43
Resultater: 43


loader

Logitech G pro X superlight – en gaming mus så let som luft

Hvis du gamer, så er en god mus vigtig. For de fleste er det dog ikke nok bare med en mus – der skal en regulær gamer mus til. Det er på mange måder med din mus, at du styre spillet, og derfor er det vigtigt for dig, at vælge en, der er helt perfekt til netop dig. Det kan være en Logitech mus, en Razer mus eller en Corsair mus – og måske er der endda et helt andet mærke af gamer mus, som du godt er klar over, at du foretrækker. Der er lige så mange muligheder, som der er forskellige slags gamere, og derfor skal du selvfølgelig vælge den mus, der passer bedst til dine behov.

Er du til konkurrenceprægede spil, og har du esport i dine blodårer? Så er det i den grad nødvendigt med en gamer mus, der har de helt rigtige specifikationer. Hos Føniks Computer foreslår vi dermed en mus, der er lavet til professionel gaming. Logitech G pro X superlight er et af de nyeste skud på stammen fra Logitech, og lad os bare sige, at du med Logitech G pro X superlight får en gamer mus, der er noget ud over det sædvanlige. Den er nemlig en del af Logitech G pro serien, og her kan du ud over Logitech G pro X superlight også få Logitech G pro keyboards og Logitech G pro headset. Det er det oplagte udstyr til dig, der elsker at kæmpe for sejren, og gerne vil have det bedste af det bedste.

Der er meget godt at sige om Logitech G pro X wireless. Denne trådløse mus har et kompakt design af robuste materialer – rustfrit stål er for eksempel brugt – hvilket gør, at den kan holde til at blive brugt og slidt utroligt længe, inden at den må på mussekirkegården. Logitech G pro X superlight er desuden en ergonomisk designet mus. Dette er fordi professionelle gamere, skal kunne sidde og game i timevis, uden at deres hænder og fingre bliver trætte, og uden at det giver dem problemer med håndleddet. Det betyder, at Logitech G pro X wireless derfor er lavet så ergonomisk som overhovedet muligt, men uden at der er gået på kompromis med ydeevnen. Du får altså ikke en meget bedre gaming mus end med Logitech G pro X superlight.

Her er specifikationerne for Logitech G pro X superlight

Logitech G pro X superlight er ikke bare en mus. Det er et innovativt og teknologisk hvidunder, der er specifikt designet til at give dig overhånden, når du sidder og gamer. Den er derfor et must-have for enhver, der ønsker at forbedre deres gamingoplevelse. For at give dig en god følelse af, hvad du kan forvente fra Logitech G pro X wireless, så vil vi her lige gå igennem specifikationerne for denne linje af mus. Du skal dog altid huske at tjekke den enkelte mus, for Logitech G pro X superlight er trods alt en serie af mus, og du kan derfor finde flere forskellige modeller, og de har ikke nødvendigvis helt de samme specs, selvom de alle selvfølgelig har en hel del tilfældes.

Hvad du kan glæde dig til, når du køber en Logitech G pro X superlight, er for eksempel:

  • LIGHTSPEED trådløs teknologi
  • Hero 25k-sensor
  • En ultralet mus
  • Innovative PTFE-fødder
  • LIGHTSYNC – få den fedeste RGB belysning

Det er altid værd at huske på, at Logitech G pro X superlight og Logitech G pro x wireless rimeligvis er det samme – dog med lidt forskel i vægten. Logitech G pro X superlight har tråds alt også indbygget trådløs teknologi, du får derfor automatisk også en Logitech G pro X wireless mus, når du køber en Logitech G pro X superlight. LIGHTSPEED teknologien fra Logitech gør dog, at det ikke bare er en hvilken som helst trådløs mus du får dig her. Logitech G pro X superlight er designet til at der ingen modstand skal være, når du bruger musen. Det betyder også, at den trådløse LIGHTSPEED teknologi er skruet helt op til 11. Du kan slet ikke føle, at din mus er trådløs, og ikke tilsluttet med et kabel.

Præcision er name of the game, når du spiller spil som Counter Strike og Rainbow Six Siege. Skydespillene er notoriske for at kræve, at du får din modstander lige på kornet, men i MOBA’er og andre spiltitler er dette også vigtigt. Derfor har Logitech G pro X superlight en helt fantastisk HERO 25k-sensor. Dette sikrer dig en gaming mus, hvor præcision, hastighed og pålideliged er helt i top. Det giver dig den bedste mulighed for hurtigt og effektivt at finde og gøre kål på dine modstandere.

Noget af det, som Logitech G pro X superlight bliver solgt på er selvfølgelig, at det er en super let mus. Du får her en gaming mus, der har en vægt på under 63 gram – og dette er helt uden at gå på kompromis med ydeevnen! Det betyder, at du lynhurtigt og uden problemer kan bevæge din gaming mus fuldstændigt uden nogen form for modstand. Det er et innovativt og meget vigtigt aspekt, da det ofte er træls som gamer, hvis dit udstyr er for klodset og vejer for meget.

Her hjælper PTFE-fødderne på Logitech G pro X wireless gaming muse i den grad også. Disse PTFE-fødder på Logitech G pro X superlight er store og glatte, så der ingen modstand er, når du kører musen rundt på skrivebordet i jagten på dit næste mål. Derudover er de også uden tilsætningsstoffer, og helt generelt er Logitech G pro X superlight og Logitech G pro X wireless CO2-neutrale, så du får et klimavenligt produkt.

Elsker du bling og blær når du gamer, og synes du RGB belysning er super fedt? Så kan du glæde dig til at bruge en Logitech G pro X superlight, for disse mus har fed RGB belysning, og du kan selv styre, hvordan det skal se ud og opføre sig, hvis du downloader Logitech G HUB.

Tilpas musen og resten af dit gamer udstyr

Du kommer langt med en mus, men den kan ikke det hele selv. Det gælder trods alt for alt gamer udstyr, at det ikke er super meget værd, hvis det ikke er tilsluttet en fed gamer computer. Hos Føniks kan du både købe konfigurerbare PC’er og færdigsamlede PC’er, alt efter hvad du foretrækker. Herudover kan vi også lige give dig en liste over, hvad for noget gamer udstyr du bør overveje, hvis du vil have den ultimative gamer oplevelse:

Der er meget gaming udstyr derude. Og der er ingen grund til, at du skal nøjes med det næstbedste. Hos Føniks Computer kan du altid finde lige det, du går og leder efter.