Resultater: 118
Resultater: 118


loader

Logitech MX series – tastatur og mus til dig

Der er mange gode tastaturer og mus på markedet, og de er efterhånden utroligt vigtige i langt de fleste menneskers hverdag. Om man har travlt på arbejdet, eller om man skal have lavet lidt derhjemme, så er det ofte noget der sker, med en mus i den ene hånd og et tastatur under den anden.

Derfor er det også vigtigt, at man har noget godt udstyr at arbejde med. Hos Føniks ved vi godt, hvad vi foreslår: mød Logitech MX serien, de ideelle følgesvende til din tid foran computeren.

Logitech MX serien er høj kvalitet og ergonomisk design, så du virkelig kan sidde og arbejde i timevis uden gener. Det er effektivt, det er lækkert design og det er de bedste produkter du kan få til arbejdet, dagen og vejen.

Mød MX modellerne

Logitech MX serien består af mus og tastaturer, men det er ikke bare en enkelt er hver, der er tale om. Der er flere forskellige modeller, og alt efter hvad du er ude efter, så er de alle sammen noget helt unikt, der har muligheden for at være perfekt til dit behov.

Der er dog nogle produkter fra Logitech MX serien, der er mere populære end andre, og det er da også dem, vi i første omgang vil foreslå dig at se på:

MX Keys er tastaturet, der hører hjemme på hvert et kontor. Det kan både fås som et membrantastatur eller som et mekanisk tastatur, og med sit stilrene, ergonomiske design og trådløse forbindelse er det utroligt behageligt at arbejde ved.

Hvad angår MX mus, så er der en del flere at vælge imellem. MX Master er det gængse valg, og de nyeste generationer er helt fantastiske at arbejde med.

Derudover er der også mulighed for at se på MX Vertical og MX anywhere. Vertical er, som navnet antyder, en vertikal mus. Denne formfaktor er ergonomisk bedre for nogen, og kan derfor være at foretrække. Anywhere kan bruges over alt, det er den oplagte partner, hvis du skal bruge en mus på farten.

Oplagte til erhverv og hjemmet

Logitech MX series er ikke skabt til gaming, her er det mere fornuftigt at se på Logitech G. Logitech MX serien er skabt til erhvervslivet og til hjemmet.

MX har hardwaren og ergonomien til at være behagelige og effektive hele dagen lang. Det er derfor et perfekt valg til kontoret, ligegyldigt om det så er derhjemme eller på arbejdspladsen.

Har du spørgsmål til Logitech MX serien?

Har du spørgsmål til Logitech MX serien, eller vil du gerne vide noget om en bestemt mus eller et bestemt tastatur? Så må du endelige stille spørgsmålene ved vores kundeserviceafdeling.

Du kan ringe til os indenfor vores åbningstider i hverdagene, og ellers kan du altid skrive en mail eller en chatbesked, som vi svarer på så hurtigt som vi kan. For hvis du mangler godt periferiudstyr, så vil vi godt sige god for, at Logitech MX serien er det helt rigtige valg.