Resultater: 1978
Resultater: 1978


loader

Gør hverdagen nemmere med det rigtige udstyr

Hvis du sidder med en god bærbar, har du nok ikke brug for tastatur og mus – selvom en god mus ofte stadig kan være kærkommen her.

Sidder du derimod ofte ved en workstation, en office PC eller en stationær gamer PC, så skal der til gengæld lidt mere udstyr til, hvis du skal have det hele til at fungere og kunne bruges til noget. Først og fremmest er det nødvendigt med en god skærm.

Hertil er tastaturet og musen også nødvendige, så du kan skrive og navigere på din computer. Men det kan lige så godt være så nemt at have med at gøre som overhovedet muligt – derfor foreslår vi stort set altid trådløs tastatur og mus.

Trådløs tastatur og mus – uendelige fordele

Til alle hverdagens opgaver er der stort set intet andet end fordele, når det kommer til trådløs tastatur og mus. Trådløs teknologi er blevet så god, at du slet ikke støder på problemer med forbindelsen disse dage. Alting kører helt perfekt, når du sidder derhjemme eller på kontoret.

Det betyder også, at der er mange fordele ved trådløs tastatur og mus. Du kan især se frem til:

  • Stor frihed
  • Mindre rod
  • Megen mobilitet
  • Nem tilslutning

Der var en gang, at du skulle betale betydeligt meget mere for trådløs tastatur og mus i sammenligning med kablede produkter. Dette er ikke længere tilfældet, og prisen er så tæt på hinanden, at du lige så godt kan overveje den bedre løsning.

Fantastisk frihed

En af de klart største fordele, når ud har trådløs tastatur og mus i stedet for kablet, er, at du får en helt fantastisk frihed. Nu kan musen og tastaturet ligges hvorend du vil på bordet, og du kan nemt og bekvemt flytte dem rundt, præcis som det passer dig bedst.

En trådløs tastatur og mus kan endda tillade dig at sidde mere ergonomisk korrekt. Når ingen ledninger holder dig tilbage, og du kan placere alting, lige hvor du vil, så kan du også sætte dig hvor og hvordan du vil. Du kan endda tage dem lidt væk fra din PC og stadig lave noget, hvis det er.

Det er altid værd at investere i sin frihed, når man ellers skal sidde fast ved PC'en. Trådløs tastatur og mus er præcis sådan en investering – her får du lov, til at bruge computeren som du vil.

Red dig selv fra rod

Om skrivebordet står på arbejdet eller derhjemme, så kan der hurtigt komme en masse rod derpå. Post-it notes tager hurtigt pladsen, man skal have noget at skrive med, skærmene tager plads og telefonen ligger og flyder. Pludselig er det rart at kunne spare noget væk.

Og det er præcis det et trådløs tastatur og mus gør. Ledningerne er sparet væk, fordi de enten med bluetooth eller via en dongle kan sluttes til og bruges. Trådløs tastatur og mus er derfor din mulighed for, at rede dig selv fra rod og pladsmangel på skrivebordet.

Meget mobilt

Grundet manglen på ledninger og effektiv trådløs teknologi, så er trådløs tastatur og mus en meget mobil mulighed at arbejde med. Det er nemt at bringe med sig rundt, fordi man slipper for at have kabler med, og denne mobilitet gælder både i og udenfor hjemmet.

Derhjemme kan du sætte dig hvor du vil, når du vil, så længe du har trådløs tastatur og mus. Skal du ud af huset, så er det bare at smide det i tasken – især hvis du har en bærbar, som det er tilsluttet, og som du også kan tage med dig.

Tilforladeligt at tilslutte

At tilslutte trådløs tastatur og mus er rimeligvis lige så nemt som at tilslutte kablede løsninger. Ofte skal der meget lidt til fra din side, og så er alt klar til brug hver eneste gang.

Det er klart nemmest, når du blot skal poppe en medfølgende dongle i en USB-port. Det er lige så nemt som et kabel, men du slipper for kablet.

Ellers er det bluetooth, du skal have gang i, og det er også rimelig nemt. Du skal bare sørge for, at du har enheden tændt og klar til at blive parret, og at bluetooth er til på din PC. Så kan du på PC'en finde enheden og tilkoble dem.

Der er én ulempe

Den største ulempe du finder, hvis du vil have trådløs tastatur og mus, er, at de i ny og næ skal oplades. Her bliver du nødt til at finde en ledning til opladning frem og lige slutte dem til i et stykke tid.

Heldigvis er det ikke et særlig stort problem disse dage. Langt de fleste trådløs tastatur og mus holder strøm i utroligt lang tid, ofte flere dage af gangen under intens brug, så de skal ikke lades særlig ofte. Og når en opladning endelig er nødvendig, så går det hurtigt!

Perfekte muligheder til gaming

Kontorarbejde og dagligdagens strabadser er perfekte steder til trådløs tastatur og mus. Det er dog ikke det eneste sted, at denne smarte teknologi har hjemme. Det kan give dig en stor fordel, når du sidder og gamer.

Først og fremmest får du alle de samme fordele med mobilitet og frihed. Du kan sætte dig, din mus, dit tastatur og alting præcis som du vil, og bevæge det lige derhen, hvor du ønsker.

Men det betyder især for din mus, at der ikke er noget slæb med ledningen, når du hurtigt bevæger den frem og tilbage for at finde dit mål. Det kan direkte give en fordel, fordi du får en hurtigere og mere smooth oplevelse.

Og hvis du bekymrer dig om, hvorvidt trådløs tastatur og mus er hurtigt nok eller har for meget delay til gaming, så kan du tage det helt roligt. Så længe du ikke køber de billigste løsninger fra ukendte producenter, så er det helt fint.

Trådløs teknologi er blevet så god, at selv professionelle e-sportsatleter ikke kan føle forskellen på trådløst og kablet. Logitech, Razer, Corsair og lignende er her nogle af de bedste at investere i, når det kommer til højteknologisk trådløst udstyr.

Enormt udvalg af trådløs tastatur og mus hos Føniks

Hvis du leder efter trådløs tastatur og mus, så er Føniks Computer det helt rigtige sted at se dig omkring. Vi har et enormt sortiment, og der er helt sikkert noget for dig, for vi sørger for at have et bredt udvalg, der passer til hvem som helst.

Det kan være hverdagens almene opgaver, det travle erhvervsliv eller gaming på alle niveauer – uanset hvad du skal bruge trådløs tastatur og mus til, så tilbyder vi dig det med kyshånd.

Er der noget, du gerne vil spørge os om?

Har du nogen spørgsmål, når det kommer til trådløs tastatur og mus? Så er det bare at slå på tråden hos, eller at skrive en besked eller mail til, vores eksperter. Vi vil med glæde guide dig i den rigtige retning, så du får lige det, du går og har behov for, når du er ude efter trådløs tastatur og mus.