Står du og mangler en ny mus til din computer, så se nærmere på siden her. Her kan du nemlig finde vores udvalg af den traditionelle computer mus med kabel til skarpe priser. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt sortiment af både optiske og laser mus, fra populære producenter som Microsoft, ASUS, Ozone, Logitech, SteelSeries, og mange, mange flere. Hvad end det er til gaming, til arbejdet, eller til noget helt tredje, får du her hos Føniks Computer et stærkt udvalg af mus med kabel, så tag et kig er på siden og find en passende model, allerede i dag.

Resultater: 620
Resultater: 620


loader

Se vores udvalg af mus med kabel

Herover finder du vores store udvalg af mus med kabel i forskellige design, farver og prisklasser. Mange er efterhånden sprunget på bølgen med trådløse computermus, men den kablede variant har stadig også nogle stærke sider. Med en mus med kabel slutter du nemlig bare musen direkte til computeren med kablet, og så virker den med det samme. Du skal altså ikke tænke over at sikre trådløse forbindelser eller tænde for Bluetooth, og musen løber heller ikke tør for strøm, som du risikerer med den trådløse version. Teknologien inde i en mus med kabel er heller ikke mindre avanceret end i en trådløs, så det er ikke mere ”gammeldags” at have en kablet computermus. Samtidig sikres du en stabil forbindelse fra computer til mus.

Du kan kigge videre her på siden for at finde lige netop den mus med kabel, som du har brug for. Du finder forskellige størrelser, udformninger og sporingsteknologier, så der er nok at vælge imellem. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi lavet en kort forklaring til nogle af de tekniske og designmæssige aspekter, du kan tage i betragtning, når du skal finde din næste mus med kabel. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores sortiment.

Hvad skal du kigge efter ved køb af kablet mus?

Ved anskaffelse af kablet mus er der nogle få ting man kan tage med i sine overvejelser, inden man vælger sit næste køb. Hvad skal musen bruges til? Skal den have et bestemt ergonomisk design, og skal den passe ind i stilen i forhold til resten af din set up? Skal den være helt skrabet eller avanceret med masser af knapper og ekstrafunktioner?

Sidder du meget foran skærmen i forbindelse med dit arbejde eller studier og har du tendens til at få ømme hænder og håndled ved længere tids brug af computeren? Så kan du overveje at købe en mus med kabel med et specialiseret, ergonomisk greb. Vi har forskellige kablede mus, der er udformet efter at være så ergonomisk korrekte som muligt for at aflaste dine arme, hænder og håndled mest muligt. Det kan være lidt forskelligt fra bruger til bruger, hvilket greb, der er bedst, så vi anbefaler, at du tager et grundigt kig på vores fine udvalg af ergonomiske mus med kabel her på siden og læser nærmere under de forskellige produkters specifikationer.

For mange, der gamer eller er specialiserede brugere af computere i deres arbejde, kan det være relevant at anskaffe en mus med kabel, som har ekstra knapper til brugerdefinerede funktioner. Mange af vores mus med kabel kan fås med knapper, som du kan konfigurere til lige de funktioner, du skal bruge. Derved kan du styre flere forskellige kommandoer direkte fra musen, og det kan være nyttigt, for eksempel i spil, hvor det tit går virkeligt stærkt.

DPI og sporingsteknologi

Spiller du first person shooters eller andre spil, hvor præcision og tempo skal være i top, skal du kigge lidt på musens DPI. Vi har mus med kabel, som kan prale af et højt antal DPI, som er en forkortelse for dots per inch. Dette er en angivelse af, hvor skarpt billedet er, som musen kan navigere efter på skærmen. Jo højere DPI, desto større præcision i musemarkørens gengivelse af dine bevægelser med musen.

Andre ser også på, om deres mus med kabel skal være udstyret med optisk sporingsteknologi eller laser. Det er denne teknologi, som sporer musens bevægelser hen over underlaget. Mange gamere vil helst have en optisk mus med kabel, som er mere præcis under hurtige accelerationer, og som ofte også kan opnå en høj DPI.

Hvordan skal din mus med kabel se ud?

Selv om musen ikke fylder meget i dit samlede set up, gør det jo ikke noget, at den ser godt ud. Hos Føniks Computer har vi mange farver og design at vælge imellem, så du kan finde noget, der passer lige til din smag og stil. Du finder de smukke, veldesignede mus med kabel fra Apple, finurlige og asymmetriske, ergonomiske mus og fede gaming mus med et mere aggressivt look. Mange elsker lidt lir på deres computerudstyr, så mus med kabel fås selvfølgelig også med RGB-belysning, hvis du vil have det.

Se nærmere på vores store udvalg og find din næste mus med kabel allerede nu.