Razer Synapse – Genvejen til gaming

Sidst opdateret: 12-02-2024 11:43:12
Oprettet: 06-01-2023

Hvad er Razer Synapse?

Du har måske set, at diverse produkter fra Razer er kompatible med Razer Synapse. Men hvad betyder det, og hvad er Razer Synapse egentlig? Razer Synapse er et Cloud-baseret hardware konfigurations redskab. Det er altså software du kan downloade fra Razers hjemmeside, og så kan du bruge det til at konfigurere dine forskellige Razer produkter.

Dette giver dig mulighed for at tilpasse meget af dit Razer udstyr, så det bliver præcis, som du vil have det. Du kan dermed game på dine præmisser, hvilket giver dig en enorm frihed, samtidig med at dit udstyr virkelig kommer til at kunne føles som dit. Du bestemmer, hvad knapperne på musen gør. Du bestemmer, hvad de ekstra knapper på tastaturet gør. Du er i kontrol over dine redskaber, og det betyder, at du er i kontrol over dit game.

Razer Synapse er også kompatibelt mange steder, hvor du måske ikke lige regner med det. Der er selvfølgelig overlap med Razer Chroma RGB, så du kan få den fedeste belysning ved din computer, hvor det er dig, der helt selv styrer, hvordan det skal være og se ud. Men Razer Synapse er også kompatibelt med Philips Hue. Det betyder, at al den fede RGB-belysning via Razer Chroma ikke bare behøver at være på dit gaming udstyr, det kan være i hele dit gaming room, hvis det er det, du har lyst til. Du kan også få din Amazon Alexa til at arbejde sammen med Razer Synapse, så du endda kan skifte profiler, sætte RGB belysning i gang og meget andet – alt sammen med din stemmes kommanderende magt.

Maksimer din fordel

Når du bruger Razer Synapse, kan du i den grad maksimere din fordel, når du gamer. Det er allerede en kæmpe fordel, at du kan sætte genvejstaster på mus og tastatur, præcis som du vil. Dette er dog den simple ende af Razer Synapse, og hvad du kan opnå med programmet. Du kan også lave avancerede macros, og her skinner fordelene til gaming virkelig igennem. Du kan sætte det hele op på forhånd og gemme det, og herefter kan du med et enkelt tryk på en knap udføre lange strenge af handlinger. Det er ofte en ekstrem fordel, og hvis du godt kan lide konkurrenceprægede spil, så er der ingen grund til at sætte dig i bagsædet kontra modstanderne. Tværtimod, så burde du sætte dig foran dem.

De fleste produkter der understøtter Razer Synapse har mulighed for, at du kan sætte flere profiler op – ofte helt op til fire profiler! De kan både gemmes i skyen og direkte på dit udstyr, så selv hvis du skifter computer, eller sidder et andet sted end du plejer, så er der ingen problemer. Du kan desuden nemt skifte imellem profilerne på dit udstyr, hvilket er virkelig fedt, hvis du spiller flere forskellige slags spil. For World of Warcraft, Counter Strike og League of Legends har bare ikke brug for helt de samme macros. Det kan endda være, at du har lyst til at have en bestemt profil til studierne eller arbejdet. At kunne skifte imellem din mus’ gøren og kunnen på et øjeblik er noget, du hurtigt kan blive afhængig af – men det er heldigvis ikke en problematisk afhængighed.

Få de rigtige Razer produkter

Razer er kendt for at være gamere, der laver produkter til gamere. Det er en stor del af, hvorfor deres udvalg er så godt, stærkt og populært, og det er også derfor, at de godt ved, at et program som Razer Synapse er hamrende smart. Det er dog nødvendigt med nogle Razer produkter, før du rigtigt kan få noget ud af Razer Synapse, og heldigvis har vi hos Føniks Computer et stort udvalg af forskellig hardware fra den populære producent.

Noget af det første, som gamere tænker på, når der bliver sagt Razer, er deres mus. De har nemlig nogle helt vilde gaming mus, og selvom nogle af dem er minimalistiske men stadig stærke i deres design og specs, som for eksempel deres Razer DeathAdder, så er der også nogle avancerede mus, der fungerer perfekt med Razer Synapse. Det kan for eksempel være Razer Naga til dig, der elsker de store MMORPG’er, eller Razer Basilisk til dig der ikke kan undvære at sætte dig eget præg på hverdagen. Du kan også se hele vores udvalg af Razer mus igennem, hvis du gerne vil lede hele sortimentet igennem efter andre modeller, eller hvis du vil have et større overblik.

Leder du efter et nyt tastatur, så kan Razer også hjælpe dig her. I vores sortiment af Razer keyboards finder du både Razer Huntsman, Razer BlackWidow og en masse andre kendte tastaturer fra producenten. Mange af disse fungerer også fortrinligt med Razer Synapse, og de er teknologiske vidundere uden lige. Du kan ligeledes få et komplet set af Razer udstyr, ved at investere i et fantastisk Razer headset. Razer Kraken er det klassiske valg, men BlackShark, Barracuda og andre af deres headsets lurer også, og har alt det, du som gamer skal bruge – og overraskende nok kan flere af disse også kombineres med Razer Synapse.

Er du fan af Razers sortiment af stærke gaming produkter, eller er du blevet interesseret efter at høre lidt om dem og Razer Synapse? Så kan du med fordel se dig om på vores side for at finde ud af, om der er mere fra den anerkendte producent, som du måske gerne vil have fingrene i. I videoen herunder kan du også lære, hvordan du installerer Razer Synapse, så du kan komme i gang med at sætte din egen perfekte gamer verden op. For når du gamer, så skal det gøres på din måde og på dine præmisser.

 

- Skrevet af Rasmus