Hvis du skal have en cutting-edge MMO mus, der giver dig så mange muligheder, at du ønsker din karakterer havde dobbelt så mange evner, så skal du kigge på Razer Naga serien. Razer Naga mus har en kæmpe fordel over alle andre gamer mus, når der skal spilles MMO'er – gitteret med 12 knapper der ligger klar lige ved tommelfingeren betyder, at hvad end du har lyst til at gøre, så ligger det kun et simpelt klik væk. Ud over denne kæmpe fordel, så har mus i Razer Naga serien høj DPI, ekstrem god præcision og helt overordnet er kvaliteten på hver en del i musen overordentligt god. Skal det være en Razer Naga og dig? Det er MMO-gamerens yndlingsmus, og den kan uden problemer bruges til et hav af andre spil, især hvis du køber en Razer Naga Pro! Så se dig om i vores udvalg, og køb lige den mus du går og mangler.

Resultater: 5
Resultater: 5


loader

Razer Naga – knapper nok til en bataljon

Razer er med god grund kendt som producenten, der laver de bedste gamer mus i verden. De har en lang række af mus designet til forskellige spil og med forskellige typer af gamere i tankerne, og herigennem har Razer opnået dominans indenfor markedet, når der skal sælges gaming mus af kvalitet.

Et godt eksempel på dette er Razer Naga serien. Razer Naga mus har et gitter med 12 ekstra knapper, der ligger klar til, at din tommelfinger nemt og problemfrit kan finde dem. Det betyder, at du aldrig løber tør for genvejstaster, når du sidder og gamer. Det er en serie af ergonomiske gaming mus, der har udviklet sig over 10 forskellige iterationer – og der er ingen grund til, at Razer skal stille sig tilfreds med de nuværende bedste Razer Naga mus. Det kan altid blive endnu bedre!

En Razer Naga er en middelvægtsmus, der er ideel, hvis du har en medium til stor hånd. Hele serien er ergonomisk udformet, så den er let genkendelig og rar at bruge i mange lange timer af gaming sessioner. Det er den perfekte mus til dig, der nægter at gå ned på kvalitet, samtidig med at du elsker at have mange knapper at gøre med. Og selv hvis du er en varietetsgamer, der ikke bare spiller MMO’er, men en lang række forskellige genrer af spil, så behøver du slet ikke at bekymre dig. Razer Naga har modeller, der uden problemer kan gribe om hver en gamer med sit stærke greb, hvorefter den tryllebinder dig med sine muligheder og ydeevne.

MMO, MOBA, Battle Royale og FPS – Razer Naga Pro dominerer i alle spil

De fleste der er ude efter en Razer Naga, er nogen der er ude efter en mus til at spille MMORPG’er. Det kan være du er til World of Warcraft, det kan også være at Lost Ark er mere din stil – og hvem ved, måske spiller du begge dele eller noget helt andet. Det er også ligegyldigt for Razer Naga serien, for deres design med 12 ekstra knapper til tommelfingeren er perfekt til hver en MMO. Ligegyldigt hvor mange evner din karakter har adgang til, så skal du med en Razer Naga aldrig igen vælge imellem, hvad der er vigtigst for dig – du kan jo bare have en genvejstast til det hele! Razer Naga nægter at gå på kompromis – det er et must, at du får både kvalitet og tilpasningsmuligheder.

Det betyder dog ikke, at du behøver at købe mere end én mus, bare fordi du spiller en varietet af spil. Skal du ind i et FPS-spil eller en MOBA, så er de 12 ekstra knapper måske lige i overkanten, og det giver også en slat ekstra vægt til musen, du måske hellere ville være foruden i disse tempofyldte genrer, hvor hurtige reflekser og præcision betyder alt. Razer har selvfølgelig set igennem problematikkerne i deres design, og derfor er de kommet dem i forkøbet.

Med en Razer Naga Pro er alle dine problemer forsvundet som dug for solen. Gitteret med de 12 knapper kan på denne iteration af Razer Naga skiftes ud med et andet. Du har derfor ikke bare en mus med 12 knapper på siden. Du har enten en mus med 12 knapper, 6 knapper eller 2 knapper ekstra. Du kan gnidningsfrit tage siden med gitteret af, hvorefter det næste sættes på via magnetisme. Det har aldrig været nemmere for dig at skifte fra spil til spil. Alt du skal gøre er at modificere din mus på under et minut.

Din Razer Naga Pro kan derfor gå direkte fra Guildwars 2 til Fortnite til Halo 3. Ligegyldigt genren så har du her en mus, der er lige det, du vil have den til at være. Lyder tilpasningsevnerne perfekte til dig og dine MMO drømme? Så overvej en Razer Naga.

Hvad gør Razer Naga serien så god? Tjek dens specs!

Hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt en Razor Naga er noget for dig, så behøver du bare at se på dens specifikationer. Så snart det er skåret ud for dig, hvor god musen er, samtidig med at den er perfekt til MMORPG-spil, så kan du ikke andet end at elske den. På nogle af Razer Naga modellerne kan du for eksempel finde:

  • 12 knappers gitter til tommelfingeren – udskifteligt med 6 eller 2 knapper på Razer Naga Pro.
  • Razer Hyperspeed Wireless – teknologien der er 25% hurtigere end andre trådløse teknologier.
  • Programmer de mange knapper via Razer Synapse.
  • On-board memory lader din Razer Naga huske op til 5 forskellige profilindstillinger.
  • Razer Focus+ Optical Sensor
  • Razer Optical Mouse Switch

De mange knapper er det, der sælger Razer Naga serien. Men muligheden for at programmere knapperne i op til 5 forskellige spil, samtidig med at du kan lave macroer, er fuldstændigt fortrinlig. Hvis det er noget, du har brug for, så foreslår vi altid grundigt at tjekke den Razer Naga du har øjne på, for at være sikker på, at den er kompatibel med Razer Synapse.

Razer Focus+ Optical Sensor og Razer Optical Mouse Switch sørger også for, at du i konkurrenceprægede computerspil ikke er bagved nogen, når det kommer til fart og præcision. Du kan regne med at finde op til 20.000 DPI i mange Razer Naga mus, og de er 99,6% præcise, så din mus altid kan finde sit mål. På samme vis er knapperne også ekstremt gode med Razer Optical Mouse Switch teknologien. Her bruger en Razer Naga en infrarød stråle til at tage imod dit klik, hvilket gør at klikket registreres 0,2 millisekunder efter du har klikket på en knap. Ingen kommer til at undslippe din Razer Naga.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål om Razer Naga serien? Det er nogle tekniske krabater, og det er måske ikke alt ved specifikationerne, du sådan lige synes giver mening. I så fald foreslår vi, at du tager fat i vores kundeservice. Vi ligger hos Føniks Computer en dyd i at hjælpe dig, og der er intet vi hellere vil, end at guide dig frem til den helt rigtige gaming mus. Hvis vi sammen kan finde ud af noget, så kan du med fordel bestille din nye Razer mus fra vores side – så sender vi den fragtfrit til dig via GLS.