Resultater: 34
Resultater: 34


loader

Køb en billig Razer mus hos Føniks Computer

Razer mus er de bedste gaming mus på markedet. Derfor har vi hos Føniks Computer et stærkt udvalg, så du kan finde lige den Razer mus, du går og drømmer om. Skal du plaffe alle modstanderne ned i et FPS-spil, eller er dominansen i et MOBA din stil?

Så tag et kig på en Razer DeathAdder. Hvis du er den helt store MMO gamer, så er en Razer Naga og dens 12 ekstra knapper vejen ind i grotterne. Der er en Razer mus til alle, fordi de er lavet af gamere til gamere.

Det betyder, at du får produkter, du uden problemer kan tilpasse lige din stil – især med en serie som Razer Basilisk. Razer mus er desuden af allerhøjeste kvalitet.

Deres DPI er høj og justerbar, der er næsten ingen input lag, når du trykker på knapperne, og præcisionen ligger sig op ad en snipers. Hvis du vil have den bedste mus, du kan købe for penge, så skal du have en Razer mus.

Razer har om nogen gjort indtog og indtryk på markedet for gaming mus. Producenten er kendt verden over, og deres designs er favoritter af gamere på alle niveauer – om du spiller singleplayerspil for dig selv, spiller multiplayerspil med vennerne eller om det er esport på højt niveau, så er en Razer mus helt sikkert noget for dig.

Hos Føniks Computer er vi selv kæmpe fan af Razer mus, og derfor har vi sørget for et bredt og stærkt udvalg til dig; et udvalg vi opdaterer, når der kommer en ny Razer mus på markedet.

Grunden til at Razer mus er så populære blandt gamere, er fordi, de er designet specielt til gaming. Det er produkter af gamere til gamere, og kvaliteten er så absolut helt i top – du finder ikke bedre gamer mus på markedet end Razer mus.

De er præcise og hurtige med deres høje og justerbare DPI (Dots Per Inch), og de reagerer helt fantastisk, når du bevæger din mus, samt har så lav input lag som overhovedet muligt, når du trykker på en af musens knapper.

Nu vi snakker om knapper, så har en Razer mus altid de knapper, du som gamer skal bruge – om det så bare er velplacerede frem og tilbage knapper på siden af musen, eller om det er et hav a macro knapper. Desuden kan knapperne på enhver Razer mus tåle millionvis af klik, før de begynder at lide af slid.

Når ud køber en Razer mus, kan du altid vælge imellem en trådløs model eller en model med kabel. De findes desuden i mange forskellige størrelser, former og vægtklasser, og nogle af dem kan i den grad tilpasses, så de passer perfekt til dig.

Razer har designet deres mus, så de er ergonomiske og ligger godt i din hånd, lige meget hvordan du så foretrækker at gribe om musen. Kan du godt lide noget bling og blær? Så kan du finde en Razer mus med RGB-belysning – på den måde er der et reelt lysshow i din hånd, når du gamer.

Når vi hos Føniks Computer snakker om Razer mus, kan det godt lyde som om, at vi er virkelig hype for dem. Det er fordi, at det er vi, og det håber vi, du også er – og ellers er du nok blevet det, efter at have læst lidt om, hvad Razer med deres mus har at byde på.

Det er kvalitet, det er lavet med gameren i tankerne, og de har produkter i begge ende af prisskalaen, så alle kan være med. Det handler bare om at finde ud af, hvilken Razer mus, der passer bedst til dine behov.

Razer mus – designet til gaming

Razer mus er designet til gaming, og de er lavet af gamere til gamere, hvilket er grunden til, at de er så ekstremt gode. Razer ved dog godt, at en gamer ikke bare er en gamer.

Man har altid en præference indenfor genren af spil man spiller, og derfor er det fedt med en mus, der passer til den type af spil, du går mest op i. Derfor har Razer lanceret en række forskellige serier af mus, så der er noget til enhver smag.

Fælles for serierne er, at de er navngivet efter dødbringende slanger eller slangeagtige væsner fra mytologi. Temaet er vigtigt, for at du kan komme i den helt rigtige zone, og dette går helt ned i både funktionalitet, navn, udseende og alt andet. Så hvilken Razer mus skal du have?

DeathAdder og Viper

Hvis du gerne vil have en alsidig gamer mus, der altid er et perfekt valg, så er en Razer DeathAdder eller en Razer Viper de rigtige mus at kigge på. Disse serier af mus fungerer upåklageligt til hvert et spil.

De er lynhurtige og har præcision som en slange, der hugger ud efter sit bytte. Især Razer DeathAdder er kendt som gamerens favoritmus, og er nogle af de mest solgte og populære i hele verden. Ligegyldigt hvad du spiller, så er disse mus rare at have i hånden.

Hvis der er nogle steder, hvor en DeathAdder og en Viper hører mere hjemme end andre Razer mus, så er det til FPS-spil og til MOBA-spil.

Disse genrer af computerspil er kendt for at gå lynende stærk, samtidig med at de kræver militær præcision. Det er svært at opnå uden det rette udstyr, og her er DeathAdder og Viper det perfekte valg til dit arsenal. Med en høj DPI, lav vægt og mindst mulig input lag er der ingen modstander, der kan undslippe, når du slår til.

Naga

Er du en kæmpe MMO-nørd? Spillede du World of Warcraft helt fra dets udgivelse? Så har du brug for en Razer Naga, hvis du ikke allerede har en. Naga er specialdesignet til MMORPG’er – fra det ergonomiske design til den mellemtunge vægt er denne serie af mus optimerede, når du tager din karakter igennem dungeons og raids.

Razer Naga-serien har udviklet sig i over 10 forskellige iterationer, og den bliver kun bedre med hver ny udgivelse. Bedst af alt er de 12 ekstra knapper på siden af musen – du behøver knap nok dit keyboard for at game, når du har denne mus i hånden!

Basilisk

Er individualitet og muligheden for at sætte dig eget unikke og kreative præg vigtigt for dig som gamer? Så bør du overveje en Razer Basilisk. Disse toptunede gamer mus er lavet til at kunne tilpasses netop dig.

De har macro knapper over det hele – 11 styks! – som du med Razer Synapse kan tilpasse til dine specifikke behov. Vil du gerne have gang i den med RGB-lys i din mus? Så kan dette ligeledes lade sig gøre via Razer Synapse og en Razer Basilisk. Dette er den perfekte mus, hvis du gerne vil sætte dit præg på dit udstyr.

Orochi

Hvis du gerne vil have en trådløs gamer mus, der er perfekt til dig, der ofte er på farten, men stadig gerne vil game, så behøver du ikke at se længere end til Razer Orochi.

Disse ultralette Razer mus kan bruges over alt og når som helst, og de holder strømmen i hundredvis af timer. Med Razer Orochi ved hånden behøver du aldrig stå og mangle en gamer mus – den står altid til tjeneste, når der skal games eller arbejdes.

Esport i blodet – spil som de professionelle

Razer er ikke bare den gængse gamers valg. De professionelle esportsatleter er også vilde med mærket, fordi kvaliteten simpelthen er så umådeligt høj. Hvis du gerne vil oppe dit niveau og spille som de professionelle, så er det en Razer mus, du skal have fat i.

Du skal bare sørge for at vælge en Razer mus, der passer til det spil, du går mest op i. Har du lyst til at slå ud med kraften bag en slanges bid, hver eneste gang du bevæger din mus og klikker på din modstander? Så er en Razer mus dit bedste bud.

Har du ellers nogen spørgsmål til vores sortiment af Razer mus, eller andre produkter fra firmaet, så skal du endelig tage fat i vores kundeservice.

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige Razer mus. Derefter er det bare at købe den, så sender vi den fragtfrit til dig. Intet andet end det bedste er godt nok til en seriøs gamer. Derfor skal du vælge Razer.