Verdens bedste gamer mus står klar til dig her ved Føniks Computer. Razer DeathAdder er en serie af gaming mus, der har taget markedet med storm. En Razer DeathAdder er hurtigt, præcis og alsidig - det er den perfekte gamer mus, fordi der ikke er noget, den er dårlig til. Det betyder dog ikke, at den er god til alt, men er bedst til intet. Hvis du spiller FPS-spil eller MOBA'er, så er en Razer DeathAdder en af de bedste mus på markedet. Den er skapt til ergonomisk at blive en forlængelse af din egen hånd, som med dødbringende kraft og præcision lader dig finde og ramme dine fjender, før de har en chance for overhovedet at opdage dig. Lyder en Razer DeathAdder som noget for dig? Så tjek vores sortiment ud. Vi sender med gratis fragt via GLS, og hvis der bliver udgivet en ny Razer DeathAdder, så skal vi nok sørge for at få den hjem.

Resultater: 9
Resultater: 9


loader

Razer DeathAdder – Gamer musen over dem alle

Hvis du vil have fingrene i verdens bedste gamer mus, så er en Razer DeathAdder det, du går og leder efter. Razer er kendt for at lave gamer mus, der er bedre end nogen anden producent. Det betyder, at du med god samvittighed kan købe et af deres produkter, for du får intet mindre end topkvalitet. Hvis selve ordet om Razers dominans indenfor feltet ikke er nok for dig, så kan tallene tale for dem selv. Razer DeathAdder er favoritmusen blandt over 15 million gamere i hele verden, og grunden til dens popularitet, er dens alsidige natur.

Hvis du skal have én gamer mus, der passer til hvert et computerspil, du måtte spille, så er Razer DeathAdder det korrekte valg. Sandt nok er den ikke specialiseret til MMORPG’er ligesom andre mus, og selvom de fleste mus i serien er rimelig tilpasningsvenlige, så er de ikke helt så personlige som for eksempel en Razer Basilisk. Til gengæld er der bare intet computerspil, hvor Razer DeathAdder ikke er et godt valg. Den er hurtig, præcis, ligger godt i hånden og er allround bare altid optimal. Det er sådan Razer DeathAdder har opnået sit ry som verdens bedste gamer mus.

Overtag slagmarken i FPS’er og MOBA’er

Selvom en Razer DeathAdder er alsidig og fungerer fantastisk til hvert et computerspil, så har den stadig territorier, hvor den virkelig hører hjemme. Ligesom de drabelige slanger den er opkaldt efter, så trives Razer DeathAdder allerbedst i sit naturlige miljø. Denne serie af mus fra Razer er dødbringende jægere, og det overrasker derfor ingen, at de finder deres bytte på esportens slagmarker.

Er du en MOBA fan? Om det er det populære League of Legends, avancerede DotA eller hæsblæsende Smite, så er Razer DeathAdder klar til at få dine modstandere i sigtekornet, hvorefter du med et par velplacerede klik sender dem til ventetiden i banens verden for de døde. Det er den perfekte mus til dig, der elsker at sprede din dominans ud over hele MOBA-banen. Så hvis du vil vise, at du er den bedste af de bedste, så kan du lige så godt bruge verdens bedste gamer mus – en Razer DeathAdder.

På samme måde har Razer DeathAdder-serien hjemme i FPS-spil. Om du bestiger rangstigen i CS:GO eller Rainbow Six Siege, så er en gamer mus noget af det vigtigste og bedste udstyr, du kan få dig. Du kan komme langt med dine egne evner, men du har også bare brug for et godt våben – derfor foreslår vi en Razer DeathAdder som aftrækkeren til din højre hånd. Den ekstremt gode præcision, de lynhurtige bevægelser og den fuldstændige mangel på input lag gør denne serie af mus til det vigtigste våben i dit arsenal, hvis du er fan af FPS-genren.

Specifikationer ud over det sædvanlige

Som ved alt andet hardware er det, der gør en Razer DeathAdder speciel, hvilke specifikationer den har. Derfor vil vi gerne fremhæve de vigtigste elementer ved denne serie af mus. For det er nemt at sige, at musen er hurtig, og at den har toppræcision. Men tal og hårde facts taler hårdere end bare vores ord. Nogle af de vigtigste punkter, når man skal kigge på en Razer DeathAdders specs, inkluderer for mange af modellerne:

  • Ergonomisk design – en Razer DeathAdder ligger perfekt i din hånd
  • Razer Optical Mouse Switch – musen fanger hvert et klik
  • Razer Focus+ Optical Sensor – op til 20,000 DPI
  • Razer SpeedFlex Cable – et kabel designet til gaming
  • Programmerbare knapper – få det meste ud af en Razer DeathAdder via Razer Synapse
  • PTFE Mouse Feet – bevæg musen gnidningsfrit over hver en overflade
  • Advanced On-Board Memory – din mulighed for at tilpasse musen alt efter computerspillet
  • Razer Chroma RGB – din mus lyser og blinker dynamisk sammen med spillet

Alt i alt er en Razer DeathAdder bare en lækker mus at have i hånden. Deres ergonomiske design betyder, at du kan game eller arbejde med dem i timevis, uden at det bliver ubehageligt for din hånd. Samtidig er det oplagt at gribe om musen både via håndfladen, med fingerspidserne eller som var din hånd en klo – Razer DeathAdder er designet til din komfort. Nogle modeller har PTFE mussefødderne, lavet af det samme materiale som slip-let stegepander er belagt med, der lader musen glide hen over nærmest hver en overflade. Dette, sammen med SpeedFlex kablet, der er yderst fleksibelt og skaber minimal modstand imod overflader, når du flytter musen, gør at en Razer DeathAdder er sublim at bruge.

Det er også i deres specs, at du virkelig får at se, hvad en Razer DeathAdder er lavet af. Med Optical Mouse Switch fanger musen fanger hvert et klik. Denne teknologi bruger en infrarød stråle til at opfange dine klik, hvilket får responstiden ned på 0,2 millisekunder – det bliver nærmest ikke bedre, og det betyder også, at det er virkelig svært at fejlklikke. Samtidig er Optical Sensor med op til 20,000 justerbare DPI, samt 99,6% opløsningsnøjagtigthed, intet mindre end fantastisk. Med en Razer DeathAdder bliver enhver af dine bevægelser opfanget, og præcisionen på dem minder om en slange, der hugger ud efter sit bytte! Fik vi for resten nævnt, at der skal bruges over 50 millioner klik, og på nogen modeller over 70 millioner klik, før knapperne overhovedet overvejer, at de er blevet brugt for meget? Det er en serie af mus, der er lavet til at blive brugt intensivt og ofte i årevis.

Razer Synapse – tilpas din Razer mus som du vil

Selvom en Razer DeathAdder ikke er den mus i verden, der er mest tilpasningsvenlig, så er har serien alligevel en god mængde muligheder at byde på. Hvis du downloader Razer Synapse, får du, alt efter model, adgang til op til 8 forskellige programmerbare knapper. Samtidig får du med Razer Synapse også adgang til dynamisk RGB-lys i din mus, og på en mus som Razer DeathAdder V2 kan du gemme op til 5 forskellige profiler, du kan bruge alt efter, hvilket spil du spiller. Det er ingen Razer Basilisk, men det betyder ikke, at musen ikke kan tilpasses.

Køb Razer DeathAdder hos Føniks Computer

Det vigtigste at huske på når ud køber en Razer DeathAdder, er, at du skal finde den model, der passer bedst til dig. Razer DeathAdder V2 er det populære og nemme valg, men forskellige modeller i serien har forskellige specifikationer, og alt efter dine behov, ønsket størrelse og vægt på musen samt en masse andre detaljer, kan det sagtens være, at en bestemt model er mere i din boldgade end en anden. Du finder flere af DeathAdder modellerne fra Razer i vores udvalg som bl.a. Razer DeathAdder Essential og Razer DeathAdder Wireless, så der er rigeligt at vælge mellem af gamer mus fra Razer! 

Hvis du er i tvivl om, hvilken Razer DeathAdder du skal vælge, så kan du altid tage fat på vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonen og hvis du vil skrive på mail eller her på siden – har du et spørgsmål, så vil vi umådeligt gerne svare. Så snart du har besluttet dig for en mus, kan du nemt købe den her ved Føniks Computer, hvorefter vi sender den fragtfrit til dig med GLS.